در سه ماه نخست سال جاری؛
بیش از 16 هزار تن گوشت مرغ در قزوین تولید شد
سرپرست مدیریت طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: در سه ماهه نخست سال جاری بیش از ۱۶ هزار و ۲۱۱ تن گوشت مرغ در استان قزوین تولید شده که از این میان ۹ هزار تن در بازار استان مصرف شده است.
به گزارش ایلنا، علی رمضانپور با اعلام این خبر افزود: این میزان مرغ گرم شامل 8 میلیون و ۵۳۵ هزار قطعه است.
سرپرست مدیریت طیور سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین اضافه کرد: بخشی از مرغ تولیدی استان قزوین شامل 6 هزار تن به استانهای همجوار همچون تهران و البرز ارسال شده است.
وی با بیان اینکه میزان مصرف روزانه مرغ استان قزوین ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن است، گفت: ۴۰۸ واحد مرغداری در استان قزوین فعالیت دارند.
این مسئول بیان کرد: با توجه به تمهیدات اتخاذ شده، مشکلی در خصوص تامین و توزیع مرغ گرم وجود ندارد و به میزان کافی در استان موجود است و قزوین در رتبه سیزدهم تولید گوشت مرغ کشور قرار دارد.