رئیس بنیاد نخبگان لرستان:
توسعه نامتوازن آسیبهای مختلفی را در کشور رقم می زند
رئیس بنیاد نخبگان لرستان، گفت: نخبگان اگر از مناطق کمترتوسعهیافته به مناطق برخوردار بروند، خود به خود، باعث شکلگیری توسعه نامتوازن در کشور، میشود و توسعه نامتوازن میتواند آسیبهای مختلف در ابعاد گوناگون، داشته باشند.
به گزارش ایلنا ، حمزه امیری در نشست امضای تفاهمنامهی همکاریهای مشترک دوجانبه بین دانشگاه لرستان و بنیاد نخبگان استان، با بیان اینکه اگر قراراست به توسعه برسیم، اصل نیروی انسانی است که در استان وجود دارد، اظهار داشت یکی از وظایف ما، کشف، نگهداشت، توانمندسازی و اثربخشی استعدادهای برتر است.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان، با بیان اینکه ما با همکاری دانشگاههای استان، باید کوشش کنیم شرایطی فراهم شود تا نخبگان و استعدادهای برتر استان، رغبتی به مهاجرت نداشته باشند ، تصریح کرد : بحث مهاجرت نخبگان، فقط مختص مهاجرت به خارج کشور نیست؛ بلکه نخبگان اگر از مناطق کمترتوسعهیافته به مناطق برخوردار بروند، خود به خود، باعث شکلگیری توسعه نامتوازن در کشور، میشود و توسعه نامتوازن میتواند آسیبهای مختلف در ابعاد گوناگون، داشته باشند.
امیری بیان کرد: با تقویت همکاریهای متقابل، باید تلاش کنیم زمینههای شناسایی، توانمندسازی و اثربخشی نخبگان و استعدادهای برتر، رقم بخورد.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان، عنوان کرد: دانشگاه لرستان، یکیاز مراکز جدی دانشجویان مستعد، اساتید توانمند و مجموعهای از مستعدین برتر و نخبگان است.
وی بیان کرد: باید ارتباط، همکاریها و تعاملات بین بنیاد نخبگان و نظام دانشگاهی استان، گستردهتر شود.
امیری، بیان کرد: در تفاهمنامه منعقد شده، در سه بخش سعی کردیم در بحث توانمندکردن دانشجویان مستعد و حمایتهای بنیاد نخبگان از آنها، بسترهای لازم برای تسهیل در سپریکردن مسیر نخبگی، فراهم شود.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان، ادامه داد: در حوزههای فعالیت اساتید و اعضای هیئت علمی، در این تفاهمنامه، آورده شده که حمایتها از اساتید جوان در قالب طرح شهید کاظمی آشتیانی، انجام شود تا اساتید جوانی که وارد دانشگاه میشوند نیرو و انگیزه کافی داشته باشند و اثربخشی افراد، بیشتر شود.
وی بیان کرد: همچنین، برنامههای فرهنگی بنیاد ملی نخبگان در سراسر کشور اجرا میشوند که در دانشگاه لرستان نیز تلاش میشود از ظرفیتهای مختلف فرهنگی و اجتماعی، استفاده شود.
رئیس بنیاد نخبگان لرستان افزود: در حوزههای پژوهشی نیز طرح شهید احمدیروشن که شامل هستههای پژوهشی مسئلهمحور میشود به این صورت است که اساتید، طرحهای خود را متناسب با ظرفیت و مسائل استان مطرح میکنند و حمایت میشوند تا آن طرحها، اجرایی شده و به یک محصول نهایی در راستای کاهش مشکلات و چالشهای استان، تبدیل شوند.