مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان:
در جبهه حق به بازوی توانمند رسانه نیاز داریم / 30 آبان سال جاری آخرین مهلت ارسال آثار مرکزی به جشنواره رسانه ای ابوذر
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی گفت: امروز آنچنان که باید از بازوی رسانه در جبهه حق بهره مند نیستیم. در این راستا باید آموزه ها و پیام های انقلاب اسلامی را به اقصی نقاط دنیا صادر کنیم و برای این موضوع به بازوی توانمند رسانه نیاز داریم و این بازو باید در این دولت ایجاد و تقویت شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا، سینا دلشادی در مراسم رونمایی از پوستر سومین جشنواره رسانه ای ابوذر در استان مرکزی، افزود: امروز به تقویت رسانه های انقلابی در کشور و استان نیاز داریم. همچنین به یک جریان انقلابی در رسانه ها نیاز داریم که مبتنی بر ارزش ها و مفاهیم اسلامی باشد.
وی ادامه داد: رسانه ها باید در نظر داشته باشند که پرداختن به واقعیت ها نباید منجر به سیاه نمایی و تضعیف جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی شود. انتشار اخبار باید جبهه حق را تقویت کند نه اینکه سبب تضعیف حق شود و آب به آسیاب دشمن بریزد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان مرکزی اظهار داشت: امیدواریم که جشنواره رسانه ای ابوذر در این دوره نیز باشکوه برگزار شود و بتوانیم نتایج خوبی را شاهد باشیم و به اهداف و مقاصد مطلوب دست پیدا کنیم.
در این مراسم پوستر سومین جشنواره رسانه ای ابوذر در استان مرکزی رونمایی شد. مهلت ارسال آثار به این جشنواره در استان مرکزی از اول فروردین ماه سال 1401 تا 30 آبان همین سال است.
متقاضیان می توانند در بازه زمانی اعلام شده، آثار خود را به نشانیwww.markazi.basijrasaneh.ir به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند. به آثاری که به صورت ایمیلی یا دستی به استان ارسال شود ترتیب اثر داده نخواهد شد .
گزارش تحقیقی و تحلیلی، گزارش خبری، مصاحبه، یادداشت و سرمقاله، تیتر، اینفوگرافی، موشن گرافی، عکس، کلیپ و گزارش ویدئویی، مستند و پادکست از قالب های این جشنواره است.
محورهای این جشنواره نیز تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین، جهاد تبیین، پیوند رسانه و صنعت، مقابله با آسیب های اجتماعی، دستاوردهای انقلاب اسلامی، بسیج و حوزه های اقدام، بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی، مکتب شهید سلیمانی، امید و نشاط آفرینی، خانواده و جامعه و فرزندآوری و سبک زندگی ایرانی ـ اسلامی است.
مهمترین شرایط و ضوابط جشنواره رسانه ای ابوذر آثار تولیدی شرکت کنندگان است که حتما باید در یکی از رسانه های مکتوب، مجازی، دیداری یا شنیداری دارای مجوز و یا رسانه ملی منتشر شده باشد.
ارسال آثار منتشر شده در رسانه های رسمی و رسانه های مکتوب، نباید به صورت بریده نشریه باشد، بلکه باید صفحه کامل آن نشریه و رسانه مکتوب که اثر در آن منتشر شده است، ارسال شود .
مطالب منتشر شده در رسانه های مکتوب جهت ارسال باید با فرمت jpg بوده و یا به صورت zip شده، فایل در قسمت ارسال بارگزاری شود. آثار رسیده به دبیرخانه از لحاظ مالکیت معنوی مورد بررسی قرار می گیرد .
در رسانه های مجازی که آثار بی نام منتشر می شود، ذکر کد مطلب ضروری است. عکس ها به صورت اصل (اورجینال) ارسال شود، به عبارتی با فتوشاپ یا ابزار دیگر به صورت اغراق آمیز دستکاری نشده باشد، عکس ها با فرمت jpg یا به صورت zip در قسمت ارسال فایل عکس بارگزاری شود.
مستند، موشن گرافیک و آثار نمایشی با محوریت موضوعات جشنواره باید در پایگاه اطلاع رسانی، خبرگزاری ها، پایگاه خبری، مطبوعات، صدا وسیما و یا رسانه های مستقل استان منتشر شده باشد.
هر فرد مجاز به ارسال حداکثر 4 اثر در هر قالب جشنواره است. آثاری که به طور مشترک و گروهی تهیه شده باشند، در صورت راهیابی به مرحله نهایی، گروه تولید کننده به عنوان برنده اعلام خواهد شد .
در 2 دوره گذشته این جشنواره آثار خوبی ارسال شده است. در سال 1399 در بخش خبر رتبه دوم کشوری و سال 1400 در بخش تیتر رتبه اول کشوری به استان مرکزی اختصاص پیدا کرده است.