خبرگزاری کار ایران

بیشترین تخلفات صنفی خراسان رضوی ، مربوط به نانوایی‌ها است

بیشترین تخلفات صنفی خراسان رضوی ، مربوط به نانوایی‌ها است
کد خبر : ۱۲۱۸۳۲۲

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف خراسان رضوی گفت: بیشترین تخلفات صنفی استان در سال ۱۴۰۰ مربوط به نانوایی‌ها و عمدتا تخلفات گران‌فروشی و درج نکردن قیمت است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از مشهد، امیر دلداری در این خصوص گفت: سال گذشته در مجموع ۲۴۰ هزار فقره بازرسی توسط بازرسان اتاق‌های اصناف استان از صنوف مختلف رسته‌های تولیدی تا خدماتی انجام گرفت که در این زمینه ۲۰ هزار فقره فرم گزارش به ارزش ۲۳۲ میلیارد ریال تنظیم و به تعزیرات حکومتی استان ارسال شد.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف خراسان رضوی افزود: همچنین در این مدت ۱۹ هزار و ۱۳۰ شکایت مردمی از صنوف استان به صورت شفاهی و چهار هزار و ۴۰۰ شکایت مردمی به صورت کتبی از طریق سامانه‌ها و پایگاه‌های مختلف دریافت شد که در این زمینه به شکایت ۲ هزار و ۵۰ نفر در محل رسیدگی و رضایت شاکی جلب شد و ۱۰ میلیارد و ۸۰۰ میلیون ریال به شاکیان بازگردادنده شد، هزار و ۳۵۰ پرونده نیز در این مورد بدون جلب رضایت شاکی به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

وی ادامه داد: در خصوص گشت‌های بازرسی که به منظور رعایت دستورالعمل های بهداشتی و تبعیت از تعطیلی‌های همگانی در ایام شیوع کرونا در خراسان رضوی انجام گرفت، با انجام ۲۶۰ هزار بازرسی از صنوف توسط چهار هزار و ۸۰۰ اکیپ مشترک بازرسی اتاق‌های اصناف استان، چهار هزار و ۵۵۰ اخطار کتبی صادر شد، هزار و ۷۵۰ فرم تخلف تنظیم شده و هزار و ۶۵۰ واحد صنفی به علت رعایت نکردن موارد بهداشتی و تعطیلی‌های اجباری، مهر و موم شد.

دلداری اظهارداشت: در طرح ویژه نظارت نوروزی، ۱۲ هزار و ۸۰۰ بازرسی از صنوف سطح شهر از ابتدای نوروز تا پایان ۱۴ فروردین ماه امسال انجام گرفت که در این زمینه هزار و ۵۶۰ فرم تخلف به ارزش ۳۲ میلیارد و ۶۳۰ میلیون ریال تنظیم و به تعزیرات حکومتی ارسال شد.

وی تصریح کرد: در این مدت سه هزار و ۲۵۰ فقره شکایت تلفنی از سامانه‌های ارتباطی مختلف و ۳۵۰ مورد شکایت حضوری در نوروز امسال دریافت شد که در این خصوص یک میلیارد ریال به شاکیان بازگردانده شد.

مدیر بازرسی و نظارت بر اصناف خراسان رضوی گفت: در نوروز امسال ۱۰ واحد صنفی متخلف در مشهد بسته و پرده تخلف بر سردر ۱۱ واحد صنفی نصب شد که زمینه فعالیت آن‌ها توزیع نان، مواد غذایی و مواد پروتئینی بوده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز