خبرگزاری کار ایران

تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در کرمانشاه

تشدید نظارت بر مراکز عرضه فرآورده‌های خام دامی در کرمانشاه
کد خبر : ۱۲۰۵۸۷۳

 مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه از آغاز اجرای طرح تشدید نظارت بهداشتی بر مراکز تولید و عرضه فرآورده‌های خام دامی در استان در آستانه نوروز خبر داد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از کرمانشاه ، حسین حیدری با اشاره به آغاز اجرای این طرح از 15 اسفند، اظهار کرد: به دلیل در پیش بودن ایام نوروز و پس از آن ماه مبارک رمضان، طرح نظارت بر فرآورده‌های دامی به منظور صیانت از سلامت شهروندان و تضمین کیفیت بهداشتی فرآورده‌های دامی در قالب ۱۷ تیم سیار و ۱۵ تیم ثابت آغاز شده است.

حیدری تصریح کرد: در این طرح نظارتی تمام مراکزی که در حوزه تولید، عرضه و توزیع فرآورده‌های خام دامی از جمله کشتارگاه‌های دام و طیور، چلوکبابی‌ها، رستوران‌ها، کبابی‌ها، هتل‌ها، مرغ فروشی‌ها، قصابی‌ها و ماهی فروشی‌ها نقش دارند، مورد بازدید و بازرسی تیم‌های نظارتی دامپزشکی قرار خواهند گرفت.

مدیرکل دامپزشکی استان کرمانشاه با اشاره به حساسیت‌های موجود در بازار شب عید و تاکید بر تشدید نظارت‌ها، عنوان کرد: در این راستا تیم‌های نظارتی در دو نوبت صبح و بعد از ظهر کار بازرسی را انجام می‌دهند. همچنین این نظارت‌ها را نیز از طریق گشت‌های مشترک با اصناف، جهاد کشاورزی و صمت بر بازار فرآورده‌های دامی دنبال می‌کنند.

وی ادامه داد: در حال حاضر در حوزه دامی ۱۲ کشتارگاه دامی و در حوزه طیور هفت کشتارگاه فعالیت دارند و طبق آمار اعلام شده برای بازار شب عید کمبودی برای تأمین گوشت و مرغ مورد نیاز مردم نخواهیم داشت.

این مسئول سپس با بیان اینکه در شهر کرمانشاه و بعضی شهرستان‌ها کشتارهای غیرمجاز دام صورت می‌گیرد، تاکید کرد: از شهروندان تقاضا داریم به هیچ عنوان از گوشت‌هایی که در کوچه و خیابان ذبح غیر قانونی می‌شوند، خرید نکنند.

 وی یادآور شد: حدود ۸۰۰ مورد عامل بیماری مشترک بین انسان و دام وجود دارد که تنها در زمان زنده بودن دام قابل تشخیص است و پس از ذبح دام از هیچ طریقی قابل تشخیص نبوده و ممکن است به دلیل بیماری که دام داشته، سلامت مصرف کنندگان  در معرض خطر قرار گیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز