رئیس حوزه هنری استان ادعا کرد؛
تحت فشار قراردادن مدیر حوزه هنری توسط نماینده مردم قزوین/سالها باید آرزو کنیم تا دوباره گروهی باشند که امیدوارانه کار کنند
رئیس حوزه هنری استان قزوین گفت: در یک سال گذشته فشارهای زیادی به ما وارد شد، نماینده کنونی مجلس برای جابه جایی یک نیرو ما را تحت فشار قرار داد و در دولت قبل هم استاندار پیشین شبیه همین درخواست را از ما داشت.
به گزارش خبرنگار ایلنا در قزوین، محمدرضا امامقلی در نشست خبری با اصحاب رسانه که پیش از ظهر امروز در حوزه هنری استان برگزار شد، گفت: درگیر چارچوبهای سنتی در شیوههای حکمرانی هستیم، در حوزه هنری استان قزوین سعی کردیم با درنظر داشتن گام دوم در راستای تحول قدم برداریم.
وی بیان کرد: به طور معمول در هر دستگاه هر سال موافقت نامه اعتبارات ۱۰ تا ۱۵ درصد افزایش پیدا میکند که این میزان در سال جاری با افزایش ۳۷ درصدی به دو میلیارد و ۳۰۰ میلیون رسیده است؛ باتوجه به اعتباراتی که داریم اقدامات خوبی صورت میگیرد، اعتبار نهادی مانند اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی ارشاد ۱۰ برابر ما و بودجه فرهنگی و ورزشی بسیار بیشتر از ما است.
آماده راهاندازی کارخانه تولید محتوا در استان هستیم
وی عنوان کرد: ما آمادگی داریم کارخانه تولید محتوا در استان راهاندازی کرده و در شهرکهای صنعتی حضور پیدا کنیم و هدف ما توانمندسازی افراد است.
امامقلی اظهار کرد: پیشنهاد ایجاد شهرک سینمایی مشروطه را داشتهایم و سعدالسلطنه از ظرفیت مناسبی برای شهرک سینمایی برخوردار است که درصورت تحقق میتواند به معرفی فرهنگ و هنر استان هم کمک کند.
وی ادامه داد: برای برگزاری جشنواره فیلم فجر در استان آمادگی داریم اما ممنوعیت فعالیت سینماها ممکن است محدودیتهایی را ایجاد کند.
رئیس حوزه هنری استان قزوین بیان کرد: جشنوارهها ملاک و شاخص اصلی موفقیت نیست بازدید و بازخورد در سطح جامعه و درگیری مخاطبان با موضوع بیشتر مد نظر است.
اکران فیلم منصور برای 18 هزار نفر در قزوین
وی بیان کرد: باید در قدم اول برای داشتههای قزوین تولید ادبی داشته باشیم، تولید هنرهای تصویری و تاریخ شفاهی نیز از مواردی است که مدنظر داریم.
امامقلی ادامه داد: حوزه هنری با ورود به هنر مردمی بار بر زمین مانده شهرداری را برداشته است و اقدامات مختلفی صورت گرفته که 100 اجرا در 30 مسجد از جمله آنها است، همچنین فیلم منصور برای 18 هزار نفر مخاطب در 58 شهر و 29 روستا اکران شد.
رئیس حوزه هنری استان قزوین افزود: در اجرای برنامهها صرف پخش فیلم هدف اصلی نیست و درکنار آن به مسایل مختلف هم پرداخته میشود از جمله اینکه در روستای هنیز در کنار پخش فیلم تعدادی از دانشآموزان که ترک تحصیل کرده بودند به تحصیل بازگشتند.
امامقلی اظهار کرد: حمایتهای لازم از ما صورت نمیگیرد و وقتی برای دریافت محلی برای اجرای برنامهها و برگزاری دورهها به دستگاههای مختلف مراجعه کردیم بهرغم اینکه ساختمانهای معطل وجود داشت در اختیار ما قرار ندادند و گفتند، زیرمجموعه ارشاد هستید و باید مدیرکل ارشاد برای ما نامه بزند و این برای یک مدیرکل در استان خیلی بد است که نداند حوزه هنری یک نهاد مستقل است.
رئیس حوزه هنری استان قزوین گفت: در رابطه با بیانیه گام دوم انقلاب دو حالت وجود دارد یا اینکه افراد خسته شده راه خود را جدا میکنند و بیرون از حاکمیت برای خود کار میکند و یا در جامعه استحاله پیدا میکنند، باید کمک کنیم تا این نیروهای جوان و با انگیزه سرخورده نشوند که اگر این اتفاق بیفتد ما تا سالها باید آرزو کنیم تا دوباره گروهی باشند که امیدوارانه کار کنند.