رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان:
گزارشی از تب دانگی در هرمزگان نداشتیم/مشاهده پشه آئدس در بندرعباس و بندرلنگه
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه خوشبختانه تا به حال گزارشی از تب دانگی که مهمترین بیماری منتقله از طریق این پشه است نداشتیم، گفت: علائم بیماری کووید ممکن است با آنفلوآنزا ، سرماخوردگی و بیماری تب دانگی اشتباه شود.
به گزارش ایلنا از بندرعباس، حسین فرشیدی در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: یکی از مهمترین راهکارها در کنترل و مهار بیماری های ناقله از طریق پشه آئدس بهسازی محیط است که تاکنون در خصوص بهسازی محیط اقدامات خوبی انجام شده است و همچنان ادامه دارد.
وی با بیان اینکه در محلهایی که شناسایی شده بود توسط همکاران بهداشت محیط به صورت مداوم رصد انجام می شود، افزود: این رصد تنها در سطح شهر بندرعباس نبوده و تمام شهرستان های استان خصوصاً شهرستانهایی که در ساحل قرار دارند مورد رصد همکاران بهداشت محیط می باشند که تاکنون به جز در بندرعباس و بندرلنگه گزارشی از نقطه دیگری در استان در خصوص مشاهده این پشه داده نشده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با بیان اینکه خوشبختانه تا به حال گزارشی از تب دانگی که مهمترین بیماری منتقله از طریق این پشه است نداشتیم، اضافه کرد: علائم بیماری کووید ممکن است با آنفلوآنزا سرماخوردگی و بیماری تب دانگی اشتباه شود.
فرشیدی تصریح کرد: تب به عنوان مهمترین عامل و مشترک بین این بیماری هاست اگر بیماران دچار تبی بودند که علت آن مشخص نبود، توصیه میشود که حتما به یکی از مراکز سرپایی، مراکز ۱۶ ساعته ،مراکز درمانی سطح شهر و یا پزشکان عفونی و داخلی مراجعه کنند.
وی عنوان کرد: با توجه به مناسب بودن آب و هوا در این فصل ممکن است به دلیل باز بودن پنجره ها پس وارد منازل سود، لازم است بهسازی محیط، نصب توری در پنجره ها و پاکسازی تمامی محل هایی که آب راکد در آن جمع شده و جلوگیری از جمع شدن آب راکد نقش مهمی در کنترل و مهار این پشه خواهد داشت، مد نظر قرار گیرد.
فرشیدی در پایان خاطرنشان کرد: آب راکد زیر گلدانیها، استخرها، لاستیک های بلا استفاده، قایق های بلااستفاده، ظرف های جمع آوری آب کولر و هر محلی که آب راکد در آن جمع شود را محل مناسبی برای تخم ریزی و پرورش پشه خواهد بود.