خبرگزاری کار ایران

یک روز مانده به یلدا؛

عرضه میوه در همدان چشم انتظار ساماندهی

عرضه میوه در همدان چشم انتظار ساماندهی
کد خبر : ۱۱۷۲۱۲۵

درحالی که تنها یک روز تا یلدا باقی مانده، عرضه میوه در همدان چشم‌انتظار سامان‌دهی است؛ روندی که هنوز هم در پیچ‌وتاب‌های موجود و گرانی میوه در بازار همدان گرفتار است و با وجود اینکه استان همدان در تولید برخی از میوه‌ها سردمدار بوده، اما دستان مصرف‌کنندگان از میوه‌های مناسب و البته خوش‌قیمت، خالی است.

به گزارش ایلنا از همدان، فرماندار شهرستان همدان در کارگروه تنظیم بازار شهرستان که با حضور مدیرکل تعزیرات حکومتی استان، معاون بازرسی و نظارت سازمان صمت همدان، دیگر مدیران شهرستان و نماینده اصناف و اتحادیه‌ها در فرمانداری همدان برگزار شد، درخصوص وضعیت توزیع میوه شب یلدا در شهرستان همدان مطرح کرد: بایستی در عرضه میوه به موضوع ثقل جمعیتی توجه شود، به‌عنوان مثال شهرک مدنی، شهرک الوند و شهرک بهشتی در برنامه قرار گیرند.

محمدعلی محمدی با بیان اینکه بایستی تمرکز از رینگ نخست خارج شود، گفت: بایستی میوه‌های عرضه‌شده در چادرها و غرفه‌های توزیع میوه یلدا با بازار تفاوت قیمت و کیفیت داشته باشند تا مردم به خرید از آن‌ها ترغیب شوند.

وی با بیان اینکه بایستی بازارچه‌های شهرداری همدان در حوزه میوه فعالیت داشته باشند، مطرح کرد: بایستی فرآیند توزیع کوتاه و یک مباشر توزیع طرف قرارداد با شهرداری مشخص شود.

محمدی با بیان اینکه میوه‌ها از سوی تعاون روستایی تأمین می‌شود بدین‌سان بایستی طی یک کار و اقدام چارچوب‌دار مباشر توزیع انتخاب شود، خطاب به مسئول تعاون روستایی شهرستان همدان گفت: بایستی اهلیت فرد برای مباشری سنجیده شود و به آن برنامه داد.

   میوه‌ها هشت دست می‌چرخند تا به دست مصرف‌کننده می‌رسند

وی خاطرنشان کرد: باید جلسه‌ای یک‌ساعته بین شهرداری و تعاون روستایی همدان برگزار و در مورد مباشر توزیع میوه تصمیم‌گیری شود؛ این مباشر نباید روند هزینه‌ای ایجاد کند، بلکه بایستی توزیع‌کننده میوه‌های مناسب به‌لحاظ کیفی و قیمتی باشد.

فرماندار همدان در ادامه صحبت‌های خود تصریح کرد: درخصوص توزیع میوه و بازارچه، شیوه‌نامه وزارت کشوری از هشت ماه پیش ارسال شده است؛ این اتفاق باید بیفتد که نحوه توزیع و تأمین مناسب انجام و درپیش گرفته شود.

محمدی ادامه داد: ما در میدان بار دچار مشکل هستیم، غرفه‌دار جلوی غرفه‌هایش را اجاره می‌دهد؛ اگر قرار است که محصول راحت به دست مردم برسد، چاره‌ای جز حذف واسطه‌ها نداریم، چراکه قیمت‌ها حبابی است؛ میوه‌ها هشت دست می‌چرخند تا به دست مصرف‌کننده می‌رسند.

   فروشگاه‌های زنجیره‌ای برای توزیع میوه وارد کار شوند

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان همدان با اشاره به بازدیدهای میدانی صورت‌گرفته از میدان بار همدان، مطرح کرد: در این بازدیدها مشاهده شده که خُرده‌فروشان حدود 70 تا 80 درصد سود می‌گیرند.

داریوش جودکی با تأکید بر اینکه نخستین کارمان باید این باشد که هزینه غرفه‌های شهرداری مشخص شود، گفت: پیاز کیلویی چهار هزار تومان تا به دست مصرف‌کننده می‌رسد، به 10 هزار تومان رسیده! کیوی هشت هزار تومانی به قیمت 14 هزار تومان و اناری که قیمت پنج تا 28 هزار تومان دارد، از کیلویی 12 تا 50 هزار تومان به دست مصرف‌کنندگان می‌رسد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز