خبرگزاری کار ایران

معاون استاندار البرز:

بیش از ۹۵ درصد دانش آموزان جامعه هدف استان واکسینه شدند

بیش از ۹۵ درصد دانش آموزان جامعه هدف استان واکسینه شدند
کد خبر : ۱۱۶۳۱۷۴

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز با بیان اینکه با تلاش و حمایت‌های بی‌دریغ دولت مردمی و انقلابی بیش از ۱۰۰ میلیون دز واکسن در سطح کشور از جمله در استان البرز تزریق شده است، افزود: ۳۵ مرکز واکسیناسیون در استان دایر و بیش از ۹۵ درصد دانش آموزان جامعه هدف واکسینه شدند.

به گزارش ایلنا از البرز، نورمحمد فردی در حاشیه نشست شورای اطلاع‌رسانی استان گفت: در حال حاضر هیچ شهری در استان قرمز و نارنجی نیست روز گذشته استان البرز فوتی کرونا نداشته به طوری که در صدا و سیمای کشور اعلام شد و همه اینها نشان دهنده تلاش و فعالیت نماینده عالی دولت در استان و ستاد مدیریت بیماری کرونا بویژه دانشگاه علوم پزشکی می باشد که جا دارد تقدیر و تشکر کنیم.

وی افزود: نقش رسانه ها بر جامعه در بحران کرونا چند برابر شده است به همین دلیل سیاست‌گذاری رسانه ای  باید با اتکا به دانش علوم شناختی منجر به برنامه ریزی صحیح برای صیانت از نگرش مخاطبان و جهت دهی درست آنها به سوی واقعیت موجود باشد تا از ترس و دلهره آفرینی جلوگیری شود.

وی افزود: در هر صورت رعایت صداقت و اصول اخلاقی در انتشار اخبار در دوران همه‌گیری بیماری کووید ۱۹ اهمیتی بیش از پیش دارد. 

معاون استاندار گفت:  زمانی که مردم نگران خود و وضعیت جامعه اند شاید کمتر توانایی تشخیص خبر درست از نادرست را داشته باشند در چنین شرایطی وجود منبع خبری قابل اعتماد یکی از نیازهای ضروری است.

فردی اضافه کرد: لزوم اطلاع‌رسانی دقیق و درست توسط رسانه‌های مختلف و نقش آنها در بحران مانند همه گیری بیماری کووید ۱۹ واقعاً بر کسی پوشیده نیست در هر صورت رسانه به عنوان ابزار و رکن بلامنازع جهان امروز در همه دوره‌ها به ویژه در مواقع بحران در آگاهی بخشی،  جریان سازی و هدایت افکار عمومی نقشی بی بدیل ایفا می‌کنند.

وی افزود:  با این رویکرد و با توجه به این مهم که رسانه ها در دهه های اخیر آن چنان توسعه یافته اند که به بخش جدایی ناپذیری از زندگی بشر مبدل شده اند و این جایگاه تا جایی پیش رفته که بحرانی را نمی توان بدون حضور رسانه های جمعی در آن تصور کرد. 

رئیس شورای اطلاع رسانی استان اضافه کرد: نقش دوگانه رسانه‌ها در بحران سازی ، بحران زدایی و برجسته‌سازی و کوچک نمایی،  امیدزایی و امید زدایی به دلیل سرعت در انتقال اخبار گسترده از فناوری نوین ارتباطی، توانایی در جذب مخاطبان و مشارکت در فرآیند شکل دهی به افکار عمومی سبب شده است که رسانه ها به ابزار مهمی برای مداخله در بحران و کشمکش های داخلی، ملی، منطقه ای و بین المللی تبدیل شدند. 

وی تصریح کرد: امروزه نمی توان مخاطب را منفعل در برابر پیام تصور کرد امروزه بیشتر مردم گوشی هوشمندی دارند که به اینترنت متصل است.

فردی با بیان اینکه رسانه ها اعم از صدا و سیما رسانه‌های مکتوب و فضای مجازی چه نقشی در جداسازی اخبار نادرست از درست دارند و چگونه می توانند این روشن سازی را برای مردم انجام دهند، افزود: در شرایط بحران افکار عمومی دستخوش تغییرات فراوان می شوند که در صورت عدم مدیریت درست آن شرایط بحران ممکن است بسیار پیچیده و غیر قابل کنترل شود.

معاون استاندار گفت: در هر بحرانی،  رسانه‌ها برای صیانت، امنیت و سلامت مخاطبان باید سیاست دقیقی را دنبال کنند که همه افکار عمومی را آگاه کرده باشند و همه آرامش حفظ شده باشد. 

فردی با بیان اینکه علاوه بر رسانه‌ها نقش مردم به عنوان اعضای جامعه و مخاطبان رسانه چیست و آنها چطور می‌توانند با ظاهر و اخبار نادرست را از بین ببرند، افزود: در هر صورت بدون تردید خبرنگاران  در خط مقدم نبرد با کرونا هستند و خلاقیت در تبلیغات محیطی نیاز امروز برای مبارزه با کرونا است.

معاون استاندار افزود: رسانه ها به عنوان ابزار بلامنازع جهان امروز در همه دوره‌ها به ویژه در مواقع بحران در آگاهی بخشی،  جریان‌سازی و هدایت افکار عمومی نقش بی بدیلی را ایفا می‌کند.

وی افزود: بارها بارها رهبر معظم انقلاب فرمودند که باید رسانه‌ها و مسئولان امیدآفرینی داشته باشند و نشاط و امید را در جامعه پر رنگ کنند. 

رئیس شورای اطلاع رسانی تاکید کرد: نتیجا عدم رعایت پروتکل هلی بهداشتی و عدم تزریق واکسن به موقع جامعه هدف و همچنین عادی انگاری در شیوع بیماری کرونا خطرناک و خسارت بار است که باید مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز