فرماندار کوهچنار مطرح کرد؛
کوهچنار شاهراه ارتباطی 4 استان نیازمند زیر ساخت های محرک است/ بزرگترین دغدغه شهرستان عدم اشتغال پایدار است
فرماندار شهرستان کوه چنار با اشاره به ظرفیت های بزرگ این شهرستان خواستار تکمیل زیرساخت ها در این منطقه شد.
به گزارش ایلنا، علی علیزاده در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت های بسیار این شهرستان اظهار داشت: کوهچنار به عنوان شاهراه ارتباطی 4 استان بزرگ کشور از عدم وجود زیر ساخت های لازم رنج می برد.
وی افزود: به رغم اینکه شهرستان کوه چنار در مسیر مواصلاتی استان های پر تردد و بنادر جنوبی قرار دارد ، اما همچنان از مشکلات بسیاری رنج میبرد که منجر به گلایههای مردمی شده است.
فرماندار شهرستان کوه چنار خاطرنشان کرد: از خواسته های مردم این منطقه ، رفع مسئله بیکاری ، مشکلات زیربنایی و همچنین تأمین آب شرب است و باید برای تحقق آنها اقداماتی موثر انجام شود.
علیزاده بزرگترین دغدغه را مربوط به مشکلات جوانان و عدم اشتغال پایدار میداند و بیان کرد: معضلات ناشی از بیکاری کم نیست و این درحالی است که اگر صنایع تبدیلی محصولات باغی راه اندازی شود ، می تواند در اشتغالزایی و رفع مشکلات ناشی از بیکاری بویژه آسیبهای اجتماعی ، موثر باشد.
فرماندار شهرستان کوه چنار با اشاره به اینکه باغداران مناطق مختلف کوه چنار در زمینه تولید محصولاتی همانند نارنگی، پرتقال، انجیر، انار، انواع سیفی جات و گندم فعالیت موثری دارند، ابراز کرد: نبود یک میدان میوه و تره بار و صنایع تبدیلی در سطح شهرستان کوه چنار برای فرآوری محصولات تولیدی ، باعث شده تا باغداران ناچار به فروش محصولات با قیمت نازلتر در میدان میوه و تره بار شیراز و کازرون و سایر شهرها شوند.
فرماندار شهرستان کوه چنار در بخش دیگر صحبت هایش با اشاره به اینکه زیرساختهای شهری در شهرستان کوهچنار ضعیف است ، ابراز کرد: هرچند پیگیریهایی توسط نمایندگان مردم در مجلس، امام جمعه، فرمانداری، شوراهای شهرها و برخی از معتمدان محلی در این خصوص به عمل آمده اما همچنان نیاز به حمایت جدی تر از سوی مسئولان استانی و کشوری احساس میشود تا بتوان ضعف های زیرساختی را مرتفع کرد.
علیزاده مشکل تامین آب شرب بهداشتی و سالم را یکی از مشکلات اصلی در روستاهای کوه چنار دانست و خاطرنشان کرد: در راستای رفع مشکلات آبی، سعی شده است که با حفر چاه های جدید مشکل تأمین آب شرب بهداشتی و سالم را در روستاها از جمله مجموعه روستاهای دوسیران، باغستان کنده ای، باغستان ابوالحیات، تنگ شیب از توابع بخش کوهمره و صالح آباد از توابع بخش مرکزی و همچنین تأمین آب شرب برخی دیگر از روستاهای بخش کوهمره را از پروژه سلمان حل کنیم.
وی در ادامه ابراز کرد: تأمین آب آشامیدنی و کشاورزی ، توجه به زیرساختها و مناطق محروم و روستاهای کوهچنار به عنوان شهرستان تازه تأسیس ، مدنظر است که نیاز به همراهی دستگاه های استانی و تأمین اعتبار مورد نیاز داریم.
به ضرورت حمایت از شهرستان نوپای کوه چنار
در ادامه این نشست همچنین حجتالاسلام والمسلمین شهیم، امام جمعه شهرستان کوه چنار به ضرورت حمایت از شهرستان نوپای کوه چنار در بخش های مختلف اشاره و عنوان کرد: در واقع از مسئولین و دولت درخواست حمایت از شهرستان نوپای کوه چنار را داریم.
وی با تاکید بر اینکه امروزه نیاز است در کنار مدیران، مردم هم به میدان بیایند، خاطرنشان کرد: سرمایه گذاری و همچنین تبدیل وضعیت معیشت مردم از معیشت سنتی به صنعتی با ایجاد صنایع تبدیلی و فعال کردن شهرک صنعتی در راستای توسعه و عمران از نکات مهم در اقتصاد شهرستان است.
امام جمعه کوه چنار با بیان اینکه مسئولین شهرستان باید به این نکته توجه کنند به حوزه کشاورزی و دامپروری نگاه جدی شود یادآور شد: همچنین در جهت سهولت در روند اخذ تسهیلات در راستای اشتغال زایی باید شرایط مناسبی فراهم شود تا بتوانند تسهیلات را به سهولت دریافت کنند.
وی خاطرنشان کرد: باید در همه بخش های مختلف اشتغال، زیرساختی و... به صورت عمیق نگاه شود تا مردم عدالت را در میدان ببینند و مشکلات آنها برطرف شود.