خبرگزاری کار ایران

معاون برنامه ریزی فرماندار ویژه کاشان مطرح کرد:

بروکراسی سنگین ادارات دولتی مانع توسعه مشاغل خانگی در کاشان

بروکراسی سنگین ادارات دولتی مانع توسعه مشاغل خانگی در کاشان
کد خبر : ۱۱۲۵۲۲۰

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری کاشان عملکرد ضعیف ادارات دولتی شهرستان را عاملی موثر در راستای محقق نشدن برنامه توسعه طرح مشاغل خانگی در کاشان دانست.

به گزارش خبرنگار ایلنا از کاشان، مسعود خاندایی با بیان اینکه براساس گزارش اداره کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی اصفهان،کاشان موفق به کسب بهترین عملکرد در حوزه اشتغال میان ۲۴ شهرستان استان شد تاکید کرد: در شش ماهه نخست سال جاری بیش از  ۵۱۵ نفر از متقاضیان کار توسط چهار کاریابی غیر دولتی در شرکت های تولیدی وصنعتی کاشان  به کار گمارده شدند.

وی افزود: کاشان در شرایطی جایگاه نخست استان را در خصوص اشتغال صددر صدی و بر مبنای آمار واقعی ثبت شده بدست آورد که در مقایسه با شهرستان اصفهان که دارای ۱۸ دفتر کاریابی خصوصی است و ۲۸۴نفر را جهت اشتغال ثبت کرده است؛ این موضوع تصادفی نیست.

خاندایی طرح توسعه مشاغل خانگی به منظور کارآفرینی، ایجاد اشتغال، کسب درآمد و بهبود رفاه خانواده ها  را از اهداف مهم دولت دانست و تصریح کرد: فراهم کردن بسترهای لازم و تامین زیرساخت های مورد نیاز مشاغل خانگی مانند صدور مجوز از جمله مواردی است که می تواند روند ایجاد اشتغال پایدار را تسهیل و تسریع بخشد.

معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری کاشان با اشاره به عملکرد ضعیف نهاد دولتی متولی صدور مجوز مشاغل خانگی که بسیاری متقاضیان را از ادامه راه مایوس می کند تاکید کرد: بروکراسی و مقررات دست و پاگیر در  سازمان جهاد کشاورزی، سازمان صنعت،معدن و تجارت، اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی کاشان بزرگترین مانع در مسیر افزایش مشارکت مردم در  ایجاد و پیشرفت طرح ملی توسعه مشاغل خانگی شهرستان است. 

وی با اشاره به بی مهری و عدم همکاری مسئولان استانی در ارتباط با افزایش سهمیه  تسهیلات قرض الحسنه مشاغل خانگی در کاشان یادآور شد: سال گذشته با پیگیری فرمانداری  و موافقت اداره کل تعاون استان سهمیه شهرستان کاشان با ۵ برابر افزایش به ۱۵ میلیارد ریال رسیده و این در حالی است که برای جذب این مبلغ باید دستگاه‌های صادر کننده مجوز تلاش بیشتری برای صدور مجوزات لازم داشته باشند.

خاندایی افزود: یکی از راه‌های کاهش بیکاری و  تحقق سیاست اقتصاد مقاومتی توسعه مشاغل کوچک و متوسط و به طور عام رونق کسب و کارهای خانگی است و بر این اساس  در خصوص راه اندازی  ۱۵۰ طرح مشاغل خانگی در سال جاری  برنامه ریزی لازم جهت پرداخت تسهیلات اعتباری انجام آن شده است‌.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز