ضرورت برندسازی ظرفیتهای کشاورزی و گردشگری در خلیلآباد خراسان رضوی
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی گفت: در حوزههای کشاورزی، گردشگری و میراثفرهنگی شهرستان خلیل آباد ظرفیتهای زیادی وجود دارد که برای بهرهمندی از آن باید برندسازی شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا ، سیدجواد موسوی در جلسه با رئیس شورای شهر و سرپرست شهرداری خلیل آباد با بیان این مطلب افزود: خلیلآباد به شهری در مسیر تبدیل شده است یکی از دلایل این است که در سطح شهر تابلوهای مناسب برای راهنمایی مسافران وجود ندارد.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی با اشاره به ظرفیتهای میراثفرهنگی در این شهر ادامه داد: خلیلآباد خانههای تاریخی خوبی دارد که به عنوان دفاتر تجاری فروشندگان کشمش یا برای امور اداری شهرداری قابل بهرهبردارری است، این گونه استفاده از خانههای تاریخی به حفظ و حراست و علاقهمندی و آشنایی مردم به این آثار ارزشمند بیشتر میشود.
او افزود: بافت اطراف مسجدجامع و حمام تاریخی خلیلآباد این ظرفیت را دارد که پس از ساماندهی به منطقهای جذاب و دیدنی و برند میراثفرهنگی این شهرستان تبدیل شود.
موسوی تصریح کرد: باید این ظرفیتها را مهیای پذیرش گردشگر کنیم تا مسافر در خلیلآباد نیز توقف داشته باشد.
موسوی به ظرفیتهای حوزه کشاورزی و محصول استراتژیک کشمش در این شهرستان اشاره کرد و گفت: محصول کشمش یکی از مهمترین فرصتهای اقتصادی شهرستان است که در زمینههای تبلیغات، معرفی و بسته بندی نیازمند برنامهریزی بیشتر است، البته انجام این امر باید از طریق مشاوران متخصص در این زمینه انجام شود تا کشمش این شهرستان آنچنان شهرتی پیدا کند که مردم برای خرید کشمش مصرفی یکسال خود به این شهرستان مراجعه کنند.
او با اشاره به برخی فرصتهای سرمایهگذاری در این شهرستان یادآور شد: باید بستههای سرمایهگذاری تهیه و بعد از آن، سرمایهگذاران دعوت شود تا براساس حوزه فعالیت و علاقهمندی بستهسرمایهگذاری مورد نظر خود را انتخاب کنند.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی خراسان رضوی پیشنهاد کرد: کمیته راهبردی برای توسعه و پیشرفت شهرستان با حضور دستگاههای مختلف تشکیل شود و طرح جامع گردشگری شهرستان با کمک همه دستگاهها، دستاندرکاران و ذینفعان تهیه شود.
همچنین علیرضا زیبایی رئیس شورای شهر خلیلآباد در این جلسه به ظرفیتهای گردشگری این شهر اشاره کرد و گفت: پارک جنگلی یکی از مهمترین ظرفیتهای این شهر است که با وجود این که افراد زیادی روزانه به آن مراجعه دارند و استقبال خوبی صورت میگیرد اما تاکنون هیچ درآمدی برای شهرداری نداشته است و فقط برای نگهداری آن هزینه شده است.
او ادامه داد: محوطهسازی این پارک به طول ۴۰۰ متر در قالب پیادهراهی از محل اعتبارات ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان انجام شده ولی هنوز حدود ۴۰۰ متر از طول مسیر باقی مانده است که نیازمند مساعدت برای ادامه این پروژه است.
او ادامه داد: این آمادگی وجود دارد که با استفاده از ظرفیتهای موجود برای اقامت مسافران و گردشگران مکان مناسب در شهر خلیلآباد توسط شهرداری ایجاد شود.
هم چنین عباس پاکدل سرپرست شهرداری خلیلآباد در این جلسه گفت:تعامل حداکثری با اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خلیلآباد در دستور کار است چون گردشگری و کشاورزی یکی از زمینههای توسعه و پیشرفت شهرستان است.