مدیر جهاد کشاورزی شیرازخبر داد:
شناسایی یک میلیون و ۱۰۰ هزار مترمربع تغییرکاربری غیرمجاز در شیراز
مدیر جهاد کشاورزی شیراز از شناسایی و توقف عملیات تغییر کاربریهای غیرمجاز در بیش از یک میلیون و صد هزار متر مربع از اراضی کشاورزی این شهرستان از ابتدای امسال تاکنون خبر داد.
به گزارش ایلنا، ذبیح الله سیروسی شنبه ۴ اردیبهشت در جمع خبرنگاران بیان کرد: با اقدامات به موقع یگان حفاظت امور اراضی این مدیریت در مدت مذکور بیش از ۷۰ مورد تخلف شناسایی و از ادامه کار آنها جلوگیری شده است.
وی عنوان کرد: با تشدید نظارتهای میدانی از ابتدای تعطیلات نوروزی امسال و ادامه این روند تا به امروز این تخلفات که عمدتا شامل دپو مصالح ساختمانی، دیوارکشی، محوطه سازی، احداث بنا و استخر در اراضی کشاورزی بوده است شناسایی، صورتجلسه و با هماهنگی نیروهای انتظامی توقف عملیات شد.
سیروسی اظهار کرد: به منظور اجرای تبصره ۱ و ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی با هماهنگی مقام قضایی ضمن اخذ تعهد از مالکین مبنی بر توقف عملیات، ادوات تغییر کاربری موجود در محل تخلفات نیز توقیف شده است.
به گفته او، در موارد شناسایی شده برخی موارد ویژه از تخلفات وسیع تغییر کاربری غیرمجاز از نوع زمین خواری با تفکیک اراضی کشاورزی نیز وجود دارد که این تخلفات اغلب در منطقه دهنو قلندری و مورسوسنی منطقه ارژن، کدنج و خان خمیس منطقه سیاخ دارنگون، کودیان و آبپرده، گویم و دوکوهک است.
مدیر جهاد کشاورزی شیراز تاکید کرد: در اسرع وقت و با هماهنگی نیروی انتظامی و سایر دستگاههای متولی زمین برای تامین ادوات لودر و بیل مکانیکی اقدام و نسبت به اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون مذکور اقدام خواهیم کرد، زیرا این متخلفان به صورت شبانه اقدام ساخت و ساز خود را ادامه و از طریق سایتهای اینترنتی و بنگاههای غیرمجاز نسبت به فروش اراضی با سودهای کلان اقدام میکنند.
این مقام مسئول در جهادکشاورزی فارس، با بیان اینکه در این بین اقشار مختلف جامعه از این اقدامات خلاف قانون کلاهبرداران متضرر میشوند، افزود: در صورت عدم واکنش سریع در این موارد، هزینه تخریب آتی در مستحدثات غیرمجاز بیش از این بالا خواهد رفت.
سیروسی همچنین با اشاره به اینکه تمام بهره برداران باید قبل از هرگونه ساخت و ساز در اراضی کشاورزی با کارشناسان امور اراضی مشورت کنند تا از هدر رفت سرمایههای آنان جلوگیری شود، گفت: از عموم مردم میخواهیم با مشاهده هرگونه تخریب یا تغییر کاربری اراضی، مراتب را از طریق سامانه ۱۳۱ گزارش کنند.