خبرگزاری کار ایران

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی خبر داد:

رشد 6.61 درصدی شاخص مستمری بگیران جدید در استان مرکزی/ افزایش 50 درصدی حقوق بازنشستگان

رشد 6.61 درصدی شاخص مستمری بگیران جدید در استان مرکزی/ افزایش 50 درصدی حقوق بازنشستگان
کد خبر : ۱۰۶۰۷۳۸

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی گفت: شمار مستمری بگیران جدید استان در سال 98 بیش از 93 هزار نفر بود که این شاخص در سال 99 در مقایسه با مدت مشابه سال پیش از آن حدود 6.61 درصد رشد داشته است.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علیرضا حسینی افزود: حقوق بازنشستگان حداقل بگیر سازمان تأمین اجتماعی در سال جاری 39 درصد افزایش یافته است. در این رابطه حقوق بازنشستگان حداقل بگیر این سازمان با 30 سال سابقه، با در نظر گرفتن افزایش سالیانه حقوق 39 درصد در سال جاری و متناسب سازی حقوق بازنشستگان، فروردین امسال نسبت به اسفندماه سال گذشته حدود 50 درصد افزایش یافته است.

وی ادامه داد: بازنشستگانی که میانگین حقوق آنان تا اسفندماه سال گذشته 28 تا 29 میلیون ریال بود در فروردین ماه امسال با افزایش حقوق سالانه و متناسب سازی، به 42 میلیون و 880 هزار ریال افزایش یافته است.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی اظهار داشت: همچنین حقوق بازنشستگان حداقل بگیر سازمان تأمین اجتماعی با 30 سال سابقه در فروردین ماه سال جاری نسبت به اسفند ماه سال 98، به میزان 130 درصد افزایش یافته است. این افزایش حقوق در 4 مرحله شامل افزایش حقوق سالیانه سال 99، متناسب سازی مردادماه سال گذشته و افزایش سالانه و متناسب سازی حقوق بازنشستگان در سال 1400 انجام شده است.

حسینی تصریح کرد: 99 هزار و 269 مستمری بگیر زیر پوشش خدمات اداره کل تأمین اجتماعی استان مرکزی قرار دارند و این استان به عنوان پایتخت صنعت و تولید ایران یکی از قطب های مهم کارگری و خدمات بیمه‌ای به این قشر محسوب می‌شود.

وی با اشاره به اینکه ضریب پوشش بازنشستگان نسبت به بیمه پردازان اداره کل تأمین اجتماعی استان مرکزی 3.7 بیمه‌پرداز است، بیان داشت: در حال حاضر 189 هزار و 309 نفر مستمری بگیر اصلی و تبعی زیر پوشش اداره کل تأمین اجتماعی این استان قرار دارند.

مدیرکل تأمین اجتماعی استان مرکزی تأکید کرد: در راستای اجرای عدالت درمانی نیز در اسفند ماه سال گذشته مقرر شد در شهرستان‌هایی از جمله دلیجان، محلات و خمین که سازمان تأمین اجتماعی در آن شهرستان‌ها مراکز درمانی ملکی ندارد، خدمات درمانی در مراکز دولتی به صورت رایگان به بیمه شدگان ارائه شود.

حسینی ابراز داشت: حذف دفترچه درمان و اجرای نسخه الکترونیک از جمله اقدامات سازمان تأمین اجتماعی در سال گذشته است و در این رابطه نیاز است اجرای این طرح در دانشگاه‌های علوم پزشکی که مقداری آهسته است تسریع شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز