خبرگزاری کار ایران

ضبط و معدوم سازی ۵ تُن مواد پروتئینی در ایام نوروز در نیشابور

ضبط و معدوم سازی ۵ تُن مواد پروتئینی در ایام نوروز در نیشابور
کد خبر : ۱۰۵۸۶۵۲

رئیس دامپزشکی شهرستان نیشابور گفت: در طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی و مواد پروتئینی که از تاریخ ٢۵ اسفند ماه سال گذشته تا ١۵ فروردین سال‌جاری در سطح شهرستان‌های نیشابور و زبرخان اجرا شد مقدار ۵ تُن فرآوردهای پروتئینی ضبط و معدوم شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا، علی سلیمانی در تشریح این خبر افزود: فرآورده‌های پروتئینی شامل گوشت قرمز، مرغ و ماهی ضبط شده و مقدار یک هزار و ٧٣٠ کیلوگرم از این فرآورده ها پس از انجام آزمایشات لازم غیر قابل مصرف تشخیص و با حکم مراجع قضایی معدوم شد. 

وی با اعلام اینکه در این طرح هشت اکیپ ثابت و سیار فعالیت نظارت بر مراکز عرضه مواد پروتئینی و کشتارگاه‌های دام و طیور را انجام می‌دادند، اظهار داشت: در این طرح به ١٠ شکایت رسیدگی و ٢۴ واحد متخلف به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی معرفی شدند. 

رئیس دامپزشکی شهرستان نیشابور به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر دامپزشکی و در هنگام خرید گوشت مرغ به تاریخ انقضای مندرج در روی مرغ‌های بسته بندی شده توجه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن ۴٣٣٣٠٠۴٢ شبکه دامپزشکی تماس گیرند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز