ضبط و معدوم سازی ۵ تُن مواد پروتئینی در ایام نوروز در نیشابور
رئیس دامپزشکی شهرستان نیشابور گفت: در طرح تشدید نظارت بر فرآورده های خام دامی و مواد پروتئینی که از تاریخ ٢۵ اسفند ماه سال گذشته تا ١۵ فروردین سالجاری در سطح شهرستانهای نیشابور و زبرخان اجرا شد مقدار ۵ تُن فرآوردهای پروتئینی ضبط و معدوم شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، علی سلیمانی در تشریح این خبر افزود: فرآوردههای پروتئینی شامل گوشت قرمز، مرغ و ماهی ضبط شده و مقدار یک هزار و ٧٣٠ کیلوگرم از این فرآورده ها پس از انجام آزمایشات لازم غیر قابل مصرف تشخیص و با حکم مراجع قضایی معدوم شد.
وی با اعلام اینکه در این طرح هشت اکیپ ثابت و سیار فعالیت نظارت بر مراکز عرضه مواد پروتئینی و کشتارگاههای دام و طیور را انجام میدادند، اظهار داشت: در این طرح به ١٠ شکایت رسیدگی و ٢۴ واحد متخلف به مراجع قضایی و تعزیرات حکومتی معرفی شدند.
رئیس دامپزشکی شهرستان نیشابور به شهروندان توصیه کرد: هنگام خرید گوشت قرمز به لیبل و مهر دامپزشکی و در هنگام خرید گوشت مرغ به تاریخ انقضای مندرج در روی مرغهای بسته بندی شده توجه کرده و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی با شماره تلفن ۴٣٣٣٠٠۴٢ شبکه دامپزشکی تماس گیرند.