در گفت وگو با ایلنا مطرح شد:
قطع درختان بدون جایگزین کردن ممنوع است/ با متخلفین برخورد شود
رئیس محیط زیست عسلویه گفت: هرگونه قطع درخت می بایست با هماهنگی و کسب مجوز و جایگزین کردن درخت جدید صورت پذیرد .
مصطفی موذنی در گفت وگو با خبرنگار ایلنا، ضمن تاکید بر این موضوع افزود : هرس کردن می تواند به چند دلیل مانند؛ کاشتدرختان بومی و نامناسب بدون بررسی جوانب امر مثل سریع الرشد بودن، محل نامناسب کاشت و ... که با توجه به میزان رشد تاج درخت غالباً باعث مسدود شدن پیادروها، جاده ها و مزاحمت برای فنس و دوربین های مدار بسته می شود و تصمیم به هرس کامل درخت گرفته می شود .
وی افزود : در شهرها و کارگاه ها و شرکت های منطقه درختان کاشته شده به دو دلیل یاد شده فرصت توسعه تاج پیدا نکرده و بصورت دایم هرس کامل میشوند و بعضاً هم پس از مدتی که درخت بیش از حد انتظار بعلت فضای نامناسب اولیه رشد کرد و باعث تخریب ابنیه شد بصورت کامل قطع میشود که این کار تخلف محسوب میشود.
رئیس محیط زیست عسلویه اضافه کرد : هم اکنون درخواست بازنگری و تدوین دستورالعمل ایجاد فضای سبز ارایه شده و امیدواریم در آینده با دستورالعملی جامع از توافقات فوق، این مشکلات برطرف شود.
وی افزود : با کلیه واحدهای صنعتی عسلویه جهت جلوگیری از هرگونه قطع درخت مکاتبه شده و لازم است قبل از هرگونه تصمیم جهت هرس کامل هر درخت هماهنگی های لازم صورت پذیرد . ضمناً درختان جنگلی، در حیطه اداره منابع طبیعی و آبخیزی داری است و در این خصوص قوانین سختگیرانه ای وجود دارد .
رئیس محیط زیست عسلویه در خصوص قطع درختان و بردن چوب آنها توسط برخی از سودجویان در سطح شهرستان افزود : این یک تخلف است و اگر در محدوده منطقه ویژه یا شرکت ها باشد می بایست برخورد قانونی با متخلفین توسط این شرکتها صورت پذیرد و در محیط طبیعی هم اداره منابع طبیعی، نیروی انتظامی و پلیس راه باید از قطع و حمل آنها جلوگیری کنند.