در قالب تفاهمنامهای انجام می شود؛
انتقال دانش فنی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی به اعضای انجمن صنایع فرآوردههای لبنی
رئیس پژوهشکده بیوتکنولوژی صنایع غذایی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی گفت: این پژوهشگاه در قالب تفاهمنامه ای با انجمن صنایع فرآوردههای لبنی در زمینه انتقال فناوری و تجاریسازی استارترهای مورد نیاز صنایع لبنی با انجمن همکاری میکند.
به گزارش ایلنا از البرز محمد امین حجازی با اشاره به انتقال دانش فنی پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی در زمینه تولید استارترهای لبنی به واحدهای عضو انجمن صنایع فرآوردههای لبنی، اظهار داشت: مدت این تفاهمنامه که به امضای رئیس پژوهشگاه و رئیس انجمن صنایع فرآوردههای لبنی رسیده، پنج سال است که با توافق طرفین قابل تمدید است.
او با اشاره به این که استارترها در تولید محصولات لبنی تخمیری از جمله پروبیوتیکها مورد استفاده قرار میگیرند، خاطرنشان کرد: استفاده از این میکروارگانیسم های تخمیری برای تهیه و تولید فرآورده های لبنی پیشینه ای تاریخی دارد که با گذشت زمان و پیشرفت علم، تولید مرغوب ترین محصولات لبنی را که می توانند بر سلامت مصرف کننده تاثیر مستقیم داشته باشند میسر کرده است.
محصولات لبنی سنتی ما، منابع با ارزشی برای جداسازی باکتری های پروبیوتیک هستند که افزودن این نوع باکتری ها به عنوان استارتر به پنیر و ماست های صنعتی این امکان را فراهم می کند که محصولات لبنی با ویژگی های مطلوبی به بازار عرضه شود.