شهردار شیراز عنوان کرد:
ارتقای کیفیت زندگی شهروندان مهمترین اولویت مدیریت شهری است
شهردار شیراز گفت: ارتقای کیفیت زندگی شهروندان باید مهمترین اولویت مدیریت شهری باشد زیرا اگر هر تعداد پل و تقاطع ساخته شود اما کیفیت زندگی مردم افزایش نیابد، باز هم شهروندان ناراضی خواهند بود.
به گزارش ایلنا، حیدر اسکندرپور در آیین افتتاح زیرگذر دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاده با تاکید بر اینکه اجرای پروژه های عمرانی در شهر باید حال مردم را خوب کند، افزود: در دوره فعلی شهرداری شیراز در اجرای تمام پروژههای عمرانی، ارتقای کیفیت زندگی اهالی ملاک عمل بوده تا مردم بتوانند به زندگی با کیفیت در شهر ادامه دهند.
وی با بیان اینکه احداث بوستان بدون توجه به افزایش کیفیت زندگی شهروندان باعث می شود آنها نتوانند زمان زیادی را در فضای شهری بگذرانند، افزود: در حال حاضر مواردی ازجمله وجود فضاهای فرهنگی، ورزشی و تفریحی متناسب با سنین مختلف (کودکان، میانسالان و کهنسالان) برای ساخت فضاهای سبز و بوستانها مدنظر مدیریت شهری شیراز است.
شهردار شیراز به موضوع حقوق شهروندی و اهمیت آن پرداخت و افزود: بخش اعظم قانون اساسی کشور برای رعایت حقوق شهروندی است و حکومت باید دستیابی مردم را در تمام موارد و خدمات تسهیل کند.
اسکندرپور ادامه داد: شورای شهر شیراز و شهرداری به موقع تصمیم به نامگذاری معبری بنام این شهید والامقام گرفتند و یکی از زیرگذرهای نوبنیاد این شهر به نام شهید فخری زاده نامگذاری شد و مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی، به موضوع ماههای پایانی عمر شورا و شهرداری شیراز اشاره کرد و گفت: به منتقدان میگویم لطفا اجازه دهید در این مدت باقیمانده کارمان را انجام دهیم.
احداث فرهنگسرای معلولین در شیراز برای نخستین بار در کشور
رئیس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای شهر شیراز هم در ادامه این مراسم اجرای پروژههای عمرانی متناظر و متوازن در نقاط مختلف این کلانشهر را نشانی از توجه ویژه به منشور حقوق شهروندی و نگاه عدالتمحور شورای پنجم در مدیریت شهری دانست.
نواب قائدی گفت: حوزه حمل و نقل در بحران کرونا همچون مدافعان سلامت، پرستاران و کادر درمان، جان خود را برای ارائه خدمات به شهروندان به خطر انداختهاند.
رییس کمیسیون عمران، حمل و نقل و ترافیک شورای اسلامی شهر شیراز با درخواست از استاندار برای توجه ویژه به موضوع بازآفرینی محور زندیه، اظهار داشت: بازآفرینی محور زندیه به عنوان یکی از خواستههای عمومی شهروندان، ازجمله اولین پروژههایی بود که در شورای پنجم همه اعضا بر روی آن اتفاق نظر داشتند و بنا بر این انتظار داریم که استاندار محترم با اشرافی که به این مجموعه و لزوم احیای آن دارند حمایت خودشان را تداوم بخشند تا شهروندان ما بتوانند همچون اطراف ارگ کریمخانی از کل این مجموعه استفاده کنند.
وی با بیان اینکه تلاش شورای پنجم توجه ویژه به منشور حقوق شهروندی ازجمله نگاه عدالت محور و عدم تبعیض در ارائه خدمات بوده است، تصریح کرد: به عنوان نمونه اگر در بلوار شهید چمران پیادهراه و گذر سلامت را اجرا میکنیم، مشابه همین پروژه را در بلوار احمدبن موسی نیز منظور کردیم و این پروژه بسیار خوب نیز به همان صورت در حال اجرا است.
قائدی اجرای نهضت آسفالت را از جمله نیازهای اولیه و خواست شهروندان قلمداد کرد و افزود: خوشبختانه فاز اول این پروژه به خوبی انجام شده است و برنامهریزی و پیشبینیهای لازم برای فاز دوم آن شامل کوچهها و معابر، در بودجه ۱۴۰۰ انجام شده است.
این عضو شورای اسلامی شهر شیراز با اعلام اینکه برای اولین بار در کشور فرهنگسرای معلولین در شیراز کلنگزنی میشود، خاطرنشان کرد: بالغ بر ۳۸ هزار معلول و جانباز در شیراز زندگی میکنند و تعریف این پروژه نشان میدهد که شورای پنجم و شهرداری به همه اقشار و شهروندان شیراز توجه دارد و تلاش میکند که نیازهای همه اقشار را برآورده کند.
وی با تقدیر از معاونت عمرانی و سازمان عمران شهرداری برای اجرای پروژهها در سریعترین زمان ممکن، بیان کرد: هم اکنون نیز پروژههای متعدد دیگری توسط سازمان عمران و دیگر پیمانکاران در دست اجرا داریم که امیدواریم بتوانیم با بهرهبرداری از آنان رضایت خاطر شهروندان عزیز شیراز را برآورده کنیم.
قائدی در خصوص معرفی پروژههای شاخص کلانشهرها به منظور حضور رییس جمهور در مراسم افتتاحیه، نیز گفت: با افتخار اعلام میکنم که اگر میدانستیم قرار است پروژهها در این سطح به رئیسجمهور اعلام شود، در هر منطقه شیراز همین تعداد پروژه قابل ارائه داشتیم و میتوانستیم تعداد زیادی پروژهی شاخص به ریاست محترم جمهوری معرفی کنیم.
براساس این گزارش، آیین افتتاح زیر گذر دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاده پنجشنبه ۲۷ آذرماه همزمان با افتتاح پروژه های عمرانی کلانشهرهای ایران برگزار شد. این زیرگذر با اعتبار ۴۵۰ میلیارد ریال در حدفاصل پل هجرت و پل امام علی (ع) احداث شده است. تکمیل پیاده راه محور عرفان، تسهیل دسترسی شهروندان و گردشگران به بافت تاریخی فرهنگی و مراکز متعدد مذهبی و گردشگری از طریق این پیاده راه از جمله اهداف احداث زیرگذر دانشمند هسته ای شهید محسن فخری زاده است.