خبرگزاری کار ایران

مدیرعامل شرکت برق اردبیل:

برخورد با فساد در ادارات باید سریع باشد

برخورد با فساد در ادارات باید سریع باشد
کد خبر : ۱۴۰۸۰۴۲

مدیر عامل شرکت نیروی برق استان اردبیل گفت: برخورد با فساد در ادارات باید سریع و در اولویت باشد.

به گزارش ایلنا، حسین قدیمی در جلسه سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی اظهار داشت: در دولت سیزدهم، سلامت اداری و حفظ حقوق شهروندان در عرصه‌های مختلف موضوعی است که سرلوحه اقدامات قرار داشته است و اهتمام کامل را می‌طلبد.

وی با بیان اینکه نقشه راه مشخص شده است، تاکید کرد: مهمترین گام در این زمینه آموزش همکاران و آگاه سازی بیشتر آنان به حقوق خویش و تقویت نظارت در سطح شرکت و روان سازی فرآیندها و در نهایت سیستمی کردن و ارائه کامل خدمات غیر حضوری است.

مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل در بخش دیگری از سخنان خود گفت: باید با اقدامات پیشگیرانه در حفظ سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی جلوی هرگونه فساد را در این زمینه بگیریم و  بایستی تک تک همکاران  در خصوص شناسایی گلوگاه‌های فساد و ارائه راهکارهای پیشگیری با حساسیت بیشتری اقدام کنند.

قدیمی ادامه داد: حفط جان و ایمنی پرسنل شرکت، حفظ و نگهداری صحیح از اموال دولتی، خدمت رسانی به مشترکان و رسیدگی به درخواست‌ها و مشکلات آن‌ها از برنامه‌ها و اهداف اصلی این شرکت در راستای سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندان در شرکت توزیع نیروی برق استان اردبیل بوده است.

در ادامه مدیر کل دفتر بازرسی و پاسخگویی به شکایات شرکت توانیر تصریح کرد: کمیته سلامت اداری در دستگاه‌ها وظایف مهمی از قبیل سنجش و پایش میزان سلامت و فساد اداری، شناسایی گلوگاه‌های فسادخیز و راهکار مقابله با آن، توجه به قوانین و مقررات با رویکرد پیشگیری، بازدارندگی و برخورد قاطع با متخلفان، سنجش و اندازه گیری میزان رضایت‌مندی مردم از نحوه ارائه خدمات شرکت و تکریم ارباب رجوع را در بر دوش دارد و این اهداف باید با جدیت دنبال شوند.

مجید برنگی با اشاره به اینکه یک وجه خدمت رسانی به مردم، اثبات مقابله با بروز فساد در سازمان ها است، افزود: وظیفه ما در سلامت اداری پیدا کردن مفاسد و برخورد سریع با آن است زیرا با کوتاهی در این موضوع این فساد به بحران تبدیل خواهد شد.

برنگی با تاکید بر اینکه بالاترین صرفه و صلاح، رعایت قانون است، گفت: با توجه به رشد فضاهای مجازی در کشور، همه ما در یک اتاق شیشه ای قرار داریم و عملکرد ما مثبت یا منفی از دید مردم پنهان نمی‌ماند.

وی نظارت در دستگاه‌ها را بر سه دسته تقسیم کرده و گفت: در شیوه اول گماردن افراد برای نظارت بوده و شیوه دوم نظارت سیستمی است و بهترین این نظارت‌ها نظارت فردی یا همان داشتن تقوا در فرد است که او را از انجام فساد باز می‌دارد.

در ادامه جلسه بعد از گزارش کامل معاون منابع انسانی شرکت، دبیر کمیته برنامه‌های اجرا شده طی سال های اخیر را ارائه کرده و اعضای حاضر به بیان مسائل و مشکلات در خصوص سلامت اداری و صیانت از حقوق شهروندی در شرکت پرداختند.

انتهای پیام/
نسرین آذرکیش
ارسال نظر
پیشنهاد امروز