مدیرکل امور اقتصادی اردبیل خبر داد؛
وصول یک هزار و ۴۶۲ میلیارد تومان مالیات در استان اردبیل
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل گفت: یک هزار و ۴۶۲ میلیارد تومان مالیات در استان اردبیل در 10 ماهه سال جاری وصول شده است.
به گزارش ایلنا، یعثوب نژادمحمد در نشست با خبرنگاران با اشاره به وصول یک هزار و ۴۶۲ میلیارد تومان مالیات در استان اردبیل در 10 ماهه سال جاری افزود: در این مدت درصد وصول مالیات نسبت به مصوبه ابلاغی ۱۰۶ درصد و وصول سایر درآمدها ۸۷ درصد بوده است.
وی با بیان اینکه منابع استانی اعتبارات عمرانی در سال جاری یک هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است، گفت: این رقم برای اجرای ۲۴۴ طرح در قالب یکهزار و ۱۰ پروژه اختصاص یافته است و تاکنون حدود ۲۵ درصد یعنی ۳۵۰ میلیارد تومان تخصیص یافته که ۱۹ درصدآن به صورت نقد و ۶ درصد اسناد خزانه بوده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل هزینههای جاری مصوب استان را هم ۶۷۰ میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: در ۱۰ ماه امسال ۸۵ درصد بودجه جاری هزینه شده که عمدتاً حقوق و مزایای پرسنل بوده است و منابع لازم برای ۲ ماه پایانی سال در بخش عمرانی و هزینهای از محل مازاد درآمدها و مولدسازی تامین و پرداخت خواهد شد.
نژادمحمد با اشاره به رویکرد دولت در بحث مولدسازی نیز گفت: دستگاههای اجرایی از محل شناسایی و فروش اموال مازاد یا از طریق مولدسازی بخشی از منابع مورد نیاز پروژههای عمرانی و کسری بودجه را تأمین میکند.
وی با بیان اینکه اقدامات حوزه سرمایهگذاری و اقتصادی از طریق مرکز خدمات سرمایهگذاری انجام میشود، تصریح کرد: تمامی راهنماییهای لازم جهت سرمایهگذاری از طریق پنجره واحد مرکز خدماترسانی انجام میشود که در کنار این پنجره واحد، اطلس سرمایهگذاری استان نیز راهاندازی شده است.
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان اردبیل به ساختار اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: سهم کشاورزی استان اردبیل در تولیدات ناخالص داخلی ۱۹/۵درصد، صنعت ۲۰درصد و خدمات ۶۰/۵درصد و همچنین در خصوص سهم اشتغال نیز، ۳۱/۵درصد اشتغال استان اردبیل در بخش کشاورزی، ۲۶/۵درصد مربوط به بخش صنعت و ۴۲/۵درصد نیز در بخش خدمات است.
نژادمحمد خاطر نشان کرد: با توجه به وضعیت نامناسب سرمایهگذاری در استان اردبیل، جذب سرمایهگذار خارجی در دستور کار قرار گرفته که خوشبختانه تا به امروز اقدامات لازم جهت اجرای طرحهای ۶ سرمایهگذار انجام شده یا در دست انجام است که طی ۱۰ ماه سال جاری، یک طرح سرمایهگذاری خارجی به سرانجام رسیده و ۲ مورد دیگر در مرحله اخذ مجوزهای لازم سرمایهگذاری است.
وی حمایت از سرمایه گذاران و رفع موانع تولید را از جمله اولویتهای مسئولان استان برشمرد و ادامه داد: تاکنون ۴۴ جلسه با حضور نمایندگان ۲۵ دستگاه صادر کننده مجوز و تامینکننده زیرساخت و یا دستگاههای استعلام دهنده برگزار و مشکلات ۶۸ سرمایه گذار داخلی و خارجی در این مرکز مطرح و بالغ بر ۹۰ درصد مشکلات آنها حل و فصل شده است.