خبرگزاری کار ایران

مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت:

صنایع با راه اندازی مراکز مهارتی از معافیت مالیاتی برخوردار می‌شوند

صنایع با راه اندازی مراکز مهارتی از معافیت مالیاتی برخوردار می‌شوند
کد خبر : ۱۰۱۱۶۱

سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور نقش محوری را در تربیت نیروی انسانی ماهر دارد و با سرمایه گذاری در این بخش زمینه توسعه پایدار کشور را فراهم می‌کند.

ایلنا: مدیرکل آموزش فنی و حرفه‌ای خوزستان گفت: در راستای پوشش نیازهای آموزش در صنایع و صنوف و ارتقای مهارت شاغلین بنگاه‌های اقتصادی همگام با فن آوری روز، واحدهای صنعتی با راه اندازی مراکز مهارتی می‌توانند از معافیت‌های تبصره ۲ ماده ۳۸ قانون مالیات بر ارزش افزوده بهره‌مند شوند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از خوزستان، رحمان قلاوند افزود: براساس این تبصره قانونی، در صورتی که واحدهای تولیدی به منظور ارتقاء مهارت کارکنان، مراکز آموزشی ایجادکنند و یا هزینه نمایند با اعلام وزارت کار می‌توانندده درصد عوارض موضوع بند (الف) این ماده را تا سقف هزینه صورت گرفته درخواست استرداد نمایند.

قلاوند ادامه داد: درصورت تایید هزینه‌های مزبور توسط سازمان امور مالیاتی وجوه مربوط قابل استرداد حسب مقررات این قانون خواهدبود.

وی تصریح کرد: آن دسته ازبنگاه‌های اقتصادی که نسبت به راه اندازی مرکزجوار و یا آموزش کارکنان براساس استانداردهای فنی وحرفه‌ای و تحت نظر این اداره کل انجام دهند می‌توانند از مزایای این قانون بهره‌مند شوند.

مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای خوزستان تاکید کرد: سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور نقش محوری را در تربیت نیروی انسانی ماهر دارد و با سرمایه گذاری در این بخش زمینه توسعه پایدار کشور فراهم می‌شود.

رحمن قلاوند به اهداف اجرای آموزش درصنایع اشاره کرد و گفت: شناسایی امکانات و توانمندی‌های آموزشی واحدهای صنعتی و صنوف و بهره گیری از آن، شناسایی نیازهای آموزشی واحدهای صنعتی و صنوف، توانمندسازی مهارتی مشاغل موجود و شناسایی مشاغل جدید همچنین ارتباط با اتحادیه‌ها، اصناف و صنایع از مهم‌ترین اهداف این آموزش‌ها است.

وی تصریح کرد: صیانت از نیروی کار و ارتقاء مهارت کارگران از طریق ایجاد مراکز آموزش جوار کارگاهی و آموزشی ضمن کار محقق می‌شود.
قلاوند خاطر نشان ساخت: آموزش ضمن کار به منظور افزایش مهارت شاغلین در صنعت که در محل و در حین انجام کار واقعی بدون جدا کردن شاغل از کار صورت می‌گیرد و آموزش در مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی به جهت گسترش آموزش‌های مهارتی و تامین نیروی انسانی ماهر مورد نیاز صنایع در رشته‌های مورد نیاز اجرا می‌شود.
وی عنوان کرد: در خوزستان ۱۷ مرکز آموزشی در بخش صنایع فعالیت دارند و دوره‌های آموزشی مهارتی مطابق با نیازهای شغلی شاغلین ارائه می‌دهند.
مدیرکل آموزش فنی وحرفه‌ای خوزستان یادآور شد: واحدهای صنعتی، تولیدی و خدماتی که علاقمند به ایجاد مراکز جوار کارگاهی و بین کارگاهی می‌باشند می‌توانند با مراجعه به مراکز و این اداره کل، اطلاعات لازم را دریافت نمایند تا با همکاری آموزشی صنایع و صنوف زمینه ارتقاء دانش و مهارت شاغلین فراهم شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز