خبرگزاری کار ایران

جامع ترین طرح مشهد بعد از 8 سال هنوز هم ناقص است

جامع ترین طرح مشهد بعد از 8 سال هنوز هم ناقص است
کد خبر : ۶۵۹۳۱

در شرایط کنونی الگوی زندگی و الگوی کاری تغییر کرده، اما مدیران افراد را به رعایت قوانین قدیمی ارجاع می‌دهند و این در حالی است که اگر برنامه‌ریزی هم صورت می‌گیرد، به خاطر مردم است و در نهایت باید رضایت‌مندی آنان تامین شود، اما شاهدیم در برخی موارد مدیران با مشی دیکتاتورمآبانه به مردم می‌گویند باید از این قوانین پیروی کرده و خود را با آن هماهنگ کنند.

شهردار مشهد گفت: بیش از هشت سال است که موضوع بازنگری طرح‌های تفضیلی و جامع در دست انجام است و افق اجرای آن تا 15 سال آینده بوده و به نظر می‌رسد همین موضوع نقصی بزرگ در نحوه مدیریت شهر محسوب می‌شود.

به گزارش ایلنا از مشهد، محمد پژمان در پنجمین کنفرانس مدیریت شهری که در دانشکده علوم دانشگاه فردوسی برگزار شد، افزود: عدم موفقیت و ناکامی طرح جامع با این شیوه تدوین و بازنگری قطعی است؛ چگونه می‌توان در دنیای پویا و در حال تغییری که هر دقیقه گردش عظیمی از اطلاعات در آن صورت می‌گیرد و مردم به شکل یک دهکده بزرگ جهانی در آن زندگی می‌کنند، از این برنامه‌های تاریخ مصرف گذشته و قدیمی برای مدیریت استفاده کرد و به وسیله آن توقعات و انتظارات مردم را تامین کرد.
 
وی با بیان اینکه اگر منصفانه به وضعیت کنونی بنگریم، مشهد را قابل مقایسه با پنج سال گذشته نمی‌بینیم، خاطرنشان کرد: مشهد در حوزه‌های مختلف فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و... تحول زیادی داشته و همین اتفاقات سبب می‌شود بگوییم با این برنامه‌های قدیمی نمی‌شود انتظارات و توقعات مردم را پاسخگویی کرد.
 
شهردار مشهد نتیجه عدم کاربرد برنامه‌های قدیمی را در سیستم مدیریتی، بروز چالش بین مردم و مسوولان عنوان کرد و افزود: در شرایط کنونی الگوی زندگی و الگوی کاری تغییر کرده، اما مدیران افراد را به رعایت قوانین قدیمی ارجاع می‌دهند و این در حالی است که اگر برنامه‌ریزی هم صورت می‌گیرد، به خاطر مردم است و در نهایت باید رضایت‌مندی آنان تامین شود، اما شاهدیم در برخی موارد مدیران با مشی دیکتاتورمآبانه به مردم می‌گویند باید از این قوانین پیروی کرده و خود را با آن هماهنگ کنند.
 
پژمان تصریح کرد: این امر سبب بروز فاصله دائمی و رو به افزایش مردم و و مدیریت شهر می‌شود؛ مردم یک توقعی دارند و الزامات مدیران چیز دیگری است. زمانی هم که مدیران به اجرای الزامات تاکید می‌کنند، ناکارآمدی قوانین مشخص می‌شود و به دلیل عدم تامین نیازهای مردم، تخلف شیوع پیدا می‌کنند.
 
وی خاطرنشان کرد: در این صورت است که نه تنها مدیریت شهری با مشکلات زیادی مواجه می‌شود، بلکه هزینه‌های سنگینی را نیز متحمل می‌شود، در نتیجه در چنین شرایطی مدیران باید از مردم فاصله بگیرند و نوعی آشفتگی همه جا را فرا می‌گیرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز