خبرگزاری کار ایران

8 درصد جمعیت دام كشور متعلق به خراسان رضوی است

8 درصد جمعیت دام كشور متعلق به خراسان رضوی است
کد خبر : ۲۶۹۳۱

همجواری با كشورهای افغانستان و تركمنستان باعث شده تا شاهد ورود و خروج دام زنده در این استان باشیم كه باید این موضوع ساماندهی و از خروج دام زنده با توجه به نیاز و مصرف داخلی جلوگیری شود.

مشهد – ایلنا: استاندار خراسان رضوی بر لزوم تشدید كنترل ورود و خروج دام زنده و صیانت از سلامت دام به عنوان مهمترین وظیفه دامپزشكی تأكید كرد.

به گزارش ایلنا از مشهد، محمد حسین فروزان مهر در دیدار با مدیركل و معاونان اداره كل دامپزشكی استان با اشاره به اینكه فعالیت¬های این مجموعه در دو محور تأمین سلامت دام و مبارزه با بیماری های مشترك انسان و دام دنبال می شود، گفت: دامپزشكی به جهت نوع عملكرد و فعالیتش نقش مهمی در تأمین سلامت جامعه دارد. 

استانداری خراسان رضوی با اشاره به میزان تولیدات گوشت قرمز و سفید در این استان و جایگاه آن در كشور گفت: با توجه به اهمیت موضوع، كنترل بیماری های عمومی و قرنطینه ای دام از موضوعاتی است كه باید با جدیت دنبال  و پیگیری شود.

فروزان مهر خاطر نشان كرد: همجواری با كشورهای افغانستان و تركمنستان باعث شده تا شاهد ورود و خروج دام زنده در این استان باشیم كه باید این موضوع ساماندهی و از خروج دام زنده با توجه به نیاز و مصرف داخلی جلوگیری شود.

وی كنترل و نظارت مستمر بر نحوه فعالیت كشتارگاه ها در حوزه بهداشت را از دیگر موارد حائز اهمیت و ضروری دانست و افزود: با توجه به وجود بارگاه منور رضوی و تردد زائران، موضوع تأمین سلامت در حوزه دامپزشكی از اهمیت بالاتری در این استان برخوردار است.

فروزان مهر به مسوولان دامپزشكی استان توصیه كرد تا با سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در خصوص ذخیره سازی و تنظیم بازار همكاری و تعامل بیشتر داشته باشد.

وی افزود: با توجه به مناسبت های پیش رو در پایان ماه صفر و همچنین نزدیك شدن به پایان سال و تعطیلات نوروز و ورودزائران به مشهد مقدس ذخیره سازی گوشت، مواد پروتئینی و اقلام مورد نیاز بازار از جمله مواردی است كه باید در دستور كار قرار داشته باشد.

ناصر ازغدی مدیركل دامپزشكی استان هم با بیان اینكه حدود 5/6میلیون دام سبك و 360 هزار دام سنگین در استان موجود است، گفت: 8 درصد جمعیت دام كشور متعلق به استان خراسان رضوی است.

وی افزود: وجود 23 میلیون قطعه طیور در هر دوره، 58 هزار كندو و 350 مزرعه پرورش ماهی از دیگر ظرفیت های موجود استان است كه به مدد آن در تولید گوشت قرمز رتبه نخست، تولید شیر رتبه دوم، تولید تخم مرغ رتبه سوم و تولید مرغ رتبه چهارم كشور را دارا هستیم.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز