دبیر كل مجمع عالی نمایندگان كارگران ایران:
اظهار تاسف از مواضع برخی تشكلهای كارگری/ آماده مناظرهایم
این گروهها با نادیده گرفتن ادعای خود مبنی بر وکالت، نمایندگی و هدایت جامعه ۳۵ میلیون نفری کارگری ایران تا آنجا به ورطه منافع فردی، جناحی و سیاسی گرفتار شدهاند که دیگر از پیگیری و استیفای منافع و خواستههای قانونیای که با زندگی و هستی حال و آینده جامعه میلیونی کارگری ارتباط مستقیم دارد عقب ماندهاند.
دبیر کل مجمع عالی نمایندگان کارگری میگوید: رفتار غیر مسئولانه برخی از نهادهای صنفی باعث شده تا منافع و حقوق قانونی جامعه کارگری ایران در معرض تهدید قرار بگیرد.
آرش فراز با اعلام این مطلب به ایلنا گفت: در یک سال گذشته برخی از نهادهای صنفی در خصوص منافع کلان جامعه کارگری ایران عملکردی غیر معقول و همراه با افراط و تفریط داشتهاند.
وی با بیان اینکه این گروهها با نادیده گرفتن ادعای خود مبنی بر وکالت، نمایندگی و هدایت جامعه ۳۵ میلیون نفری کارگری ایران تا آنجا به ورطه منافع فردی، جناحی و سیاسی گرفتار شدهاند که دیگر از پیگیری و استیفای منافع و خواستههای قانونیای که با زندگی و هستی حال و آینده جامعه میلیونی کارگری ارتباط مستقیم دارد عقب ماندهاند.
این فعال کارگری با انتقاد از رفتار و عملکرد متعارض مسئولین این تشکلهای صنفی - سیاسی کارگری، روند تحولات یک سال اخیر در خصوص تدوین لایحههای اصلاح قوانین کار و تامین اجتماعی و بازخوانی مواضع این تشکلها را تاسف بار خواند و خواستار هوشیاری هرچه بیشتر جامعه کارگری ایران نسبت به تحولات یاد شده شد.
وی با بیان اینكه مجمع عالی نمایندگان کارگری به عنوان یک تشکل و نهاد صنفی کارگری برای تبیین و تشریح دیدگاههای خود درجهت ضرورت حفظ صیانت از حقوق صنفی جامعه کارگری و نقض عملکرد غیر علمی و غیر حقوقی اینگونه تشکلها و سایر مخالفان و منتقدان قانون کار آنان را به مناظره فرا میخواند.
فراز گفت: از آنجا که نهادهای صنفی کارگری باید در مورد عملکرد خود پاسخگوی کارگران شاغل و بازنشسته امروز و فردای جامعه باشند، مسئولان این نهادها نباید منافع و تمایلات شخصی خود را در پیگیری خواستههای صنفی جامعه کارگری دخالت داده و سالها دستاوردهای صنفی و حقوقی کارگران را نابود کنند.