گزارش عملکرد تماشاخانه سنگلج اعلام شد
تماشاخانه سنگلج با اجرای هشت اثر نمایشی از ابتدای سال جاری تاکنون پذیرای ۱۹۰۶۷ تماشاگر شد.
ایلنا: اتابک نادری، مدیر تماشاخانه سنگلج؛ عملکرد سال ۹۱ این تماشاخانه را ارائه کرد.
به گزارش ایلنا به نقل از تماشاخانه سنگلج، پیگیری طرح توسعه تماشاخانه سنگلج یکی از مهمترین اقدامات اتابک نادری به عنوان مدیر این تماشاخانه در سال ۹۱ بوده است.
طرح توسعه تماشاخانه سنگلج، ازسوی مدیران شهرداری به جد بررسی شد و با توجه به اهمییت موضوع، امید آن میرود درسال جاری با اهتمام شهردار محترم و مدیران فرهنگی شهرداری و همکاری شورای اسلامی شهر تهران ونهادهای مرتبط، با واگذاری والحاق ساختمان اداره مجاور تماشاخانه سنگلج، ایجاد موزهای برای تئاتر تهران و یک سالن تئاتر جدید برای تئاتر پیر پایتخت نیز میسر شود.
یکی دیگر از اقدامات مهم تماشاخانه سنگلج در سال ۹۱، حمایت و مشارکت اداره کل فرهنگی معاونت اجتماعی فرهنگی شهرداری، به منظور تدوین تهیه «تور مجازی تماشاخانه» است که اقدامات مقدماتی آن انجام گرفت و سال آینده یعنی ۱۳۹۲، بعنوان نخستین تماشاخانهای که از این طریق امکان معرفی به مخاطبان خود را در سایت تماشاخانه دارد راه اندازی میشود.
همچنین طی رایزنیهای صورت گرفته با سازمان میراث فرهنگی که متعاقبا بازدید مسئولان مربوطه از این تماشاخانه راه به دنبال داشت و نتیجتا همکاریهای بیشتر را به همراه داشته و بطور مشخص نیز برگزاری مراسم رسمی ثبت ملی تماشاخانه سنگلج درسال ۹۲ یکی از محصولات این همکاری است.
درخصوص بخش اجرای آثار نمایشی، تماشاخانه سنگلج با اجرای هشت اثر نمایشی از ابتدای سال جاری تاکنون پذیرای ۱۹۰۶۷ تماشاگر شد و در ایام برگزاری سی و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر نیز پذیرای آثار نمایشی شرکت کننده در این جشنواره بود که با رنگ کاری و آماده سازی تماشاخانه سنگلج، پذیرای تماشاگران و مخاطبان این جشنواره شد.
این نمایشها عبارتند از، «در خاک فراموشی» نوشته کامران ساعد و کار یاسمن نصرتی، «مجلس سیاه بازی امیر ارسلان نامدار» نوشته مهدی صفارینژاد و کار داوود فتحعلی بیگی، «سیاه بازی تلخک و سلطان» نوشته و کار حسن عظیمی، «آن تن گونه به خاک نگذاشت» نوشته سیدمهدی فرجامی و کار رهام مخدومی، «حاشیهای بر خسرو و شیرین» نوشته داریوش رعیت و کار میلاد محمدی، «مرثیه وارثان ارثیه» نوشته خیراله تقیانیپور و کار جواد نوری، «من سیاوش نیستم» نوشته مهدی شربتی و کار حسین فرخی و «رویاهای رام نشده» نوشته و کار ایوب آقاخانی.
یکی دیگر از اقدامات تازه تماشاخانه سنگلج در سال ۹۱ ایجاد زمانبندی تابلوهای راهنمایی ابتدای خیابان بهشت تا ساختمان قوه قضائیه بود که با این اقدام تماشاگران این تماشاخانه از ساع ۱۷ به بعد امکان پارک خودروهای خود را پیدا میکنند و از جریمه پلیس راهنمایی و رانندگی جلوگیری میشود.
از سوی دیگر درپی تغییر مدیریت کافه تئاتر تماشاخانه سنگلج و طراحی دکور تازه، اینترنت wi_fi برای استفاده رایگان تماشاگران در این کافه راهاندازی شد و سپس غرفه محصولات فرهنگی با دکور تازه و محصولات ویژه فرهنگی آغاز به کار کرد.
همچنین سایت تماشاخانه سنگلج با طراحی تازه و حرفهای، کار خود را آغاز کرد و با بخشهای مختلف پذیرای مخاطبان است.
تماشاخانه سنگلج در سال ۹۱ امکان برگزاری مراسم مختلفی را در این تماشاخانه ایجاد کرد که میتوان به برگزاری مراسم جشنواره سلامت و سالمندان محله شهرداری منطقه ۱۲، مراسم اختتامییه شمسه تئاتر شهرداری منطقه ۱۲، انتخابات انجمن بازیگران خانه تئاتر ایران، بازبینی نمایشهای خیابانی جشنواره تئاتر فجر، ژوژمان لباس نمایش «روز سیاوش»، نشست خبری نمایش «رویاهای رام نشده» و همایش علمی تعزیه اشاره کرد.
همچنین امکان تمرین ۲۴ گروه نمایشی مختلف که برای اجرای عمومی در تماشاخانه سنگلج و سایر تماشاخانهها را نیز فراهم آورده است.