سلیمی خواستار مشارکت اهالی تئاتر در مدیریت مجموعههای تئاتری شد
رییس اسبق مرکز هنرهای نمایشی کشور خواستار مشارکت جدی اهالی تئاتر در مدیریت مجموعههای تئاتری شد و بیان کرد: تماشاخانه ایرانشهر توانست مدل متفاوتی در مدیریت تئاتری ارائه کند.
ایلنا: حسین سلیمی گفت: حُسن مجموعهای همچون تماشاخانه ایرانشهر در این است که گونههای متفاوتی از تئاتر را ارائه کرده و تعداد زیادی از مخاطبان و دوستداران تئاتر که حاضرند برای پیدا کردن مطلوبیتهای هنری و ارزشی خود هزینه بپردازند، به حوزه تئاتر جلب شدهاند.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی تماشاخانه ایرانشهر، وی با بیان اینکه بسیاری از نمایشهای ایرانشهر توانسته گروهی از طبقه تحصیلکرده را جلب کند، افزود: این قشر حاضرند برای نمایشهایی که در این تماشاخانه روی صحنه میرود و مطلوبیتها، ارزشها، زیبایی، اندیشه و احساس موجود در هنر نمایش را دارد، هزینه بپردازند که این امر موید آن است که در مواردی که تئاتر جذاب باشد و سخن مردم در آن باشد، میتواند به لحاظ اقتصادی روی پای خود بایستد.
این مدیر عرصه نمایش کشور با تاکید بر ضرورت مشارکت دادن اهالی تئاتر در مدیریت تماشاخانههای تئاتری تصریح کرد: اهالی تئاتر میبایست در مدیریت این گونه مجموعهها مشارکت جدی داشته باشند و مخصوصا با استفاده از شیوه استقرار، تعدادی از گروههایی که جنس نمایشهای موفق در تالار ایرانشهر را به خوبی میشناسند، در تماشاخانه مستقر شوند و با مدیران آن مجموعه، در تصمیم گیریها مشارکت کنند.
وی این مدل را مطلوب خواند و افزود: این مدل موجب مشارکت و هم اندیشی بین مدیران اجرایی و هنرمندان در برنامه ریزی مجموعههای نمایشی میشود و مجموعه ایرانشهر از این جهت که نمایشها به لحاظ اقتصادی متکی به خود بودهاند و تعامل مثبتی نیز با هنرمندان داشته، موفق بوده است.
سلیمی خواستار استقرار کارگردانها و گروههای مشخصی دراین مجموعه شد و گفت: در مجموع میتوان تماشاخانه ایرانشهر را به لحاط مدیریت تئاتری موفق دانست که توانسته مدل متفاوتی در این حوزه ارائه کند.
این استاد دانشکاه در جواب سئوالی مبنی برتاثیر نامگذاری سالنها بنام هنر مندان، با اشاره به خاطرهای از استاد سمندریان درباره نامگذاری سالنی به اسم او در تماشاخانه ایرانشهر، افزود: روزی استاد سمندریان به من گفت صرف داشتن یک مجسمه و یا یک نام در مجموعهای تئاتری، شاید مهم نباشد و تاثیری نداشته باشد؛ اما نشانهای است از اینکه امثال ما برای مسئولان و جامعه اجرایی و هنری کشور مهم هستند و اهمیت ما میتواند تسری داشته باشد.
رییس اسبق مرکز هنرهای نمایشی کشور گفت: کسانی که عمر خود را در راه اعتلای یک هنر صرف کردهاند، باید گرامی داشته شوند و در واقع فعالیتهای نمادینی از این قبیل میتواند به اهل هنر و تئاتر هویت دهد و البته هویت در فعالیتهای حرفهای مخصوصا هنری، حتی از درآمد و امنیت شغلی مهمتر است.