در جریان بازدید از شیر خوار گاه آمنه مطرح شد،
ریاحی:باید گروهای مردم نهاد برای فعالیتهای نیکوکارانه، گسترش پیدا کند
باید به سمتی حرکت کنیم که گروههای مردم نهاد به وجود بیایند و رشد کنند و مردم با استفاده از این گروهها در فعالیتهای نیکوکارانه شرکت کنند زیرا گروههای اینچنینی میتوانند از تضییع حقوق جامعه جلوگیری کنند.
ایلنا:کتایون ریاحی سفیر و فاطمه دانشور مدیر عامل مهرآفرین در آستانه آغاز فصل پائیز در شیرخوارگاه آمنه حضور یافته و ضمن عیادت از کودکان؛ با مسئولان بهزیستی و شیرخوارگاه آمنه دیدار و گفتگو کردند.
به گزارش خبرنگار ایلنا، در این دیدار، مدیر دفتر مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی و مدیر دفتر مشارکتهای مردمی شیرخوارگاه آمنه نیز حضور داشتند و ضمن تقدیر از فعالیتهای خیرخواهانه، مشکلات و کاستیهای کودکان تحت پوشش بهزیستی را با سفیر و مدیرعامل مهرآفرین در جریان گذاشتند. در این دیدار، مدیر دفتر مشارکتهای مردمی سازمان بهزیستی نصیری گفت: امروز شیرخوارگاه آمنه به صورت مشارکتهای مردمی و به شکلی کاملا مطلوب اداره میشود و ما بسیار از این روند رضایت داریم، با این حال و به رغم آنکه تلاش شده تا مشکلات کودکان کاملا برطرف شود، اما در سطحی کلانتر، بعضی از بیماریها، هزینههای کلان دارد و ادامه درمان مستلزم پشتیبانیهای بزرگتری ست.
وی در ادامه افزود: مثلا یکی از این بیماریها؛ فقدان حس شنوایی در کودکان تازه به دنیا آمده است! بعضی از کودکان ما، به دلیل نداشتن بخش حلزون شنوایی؛ متاسفانه به صورت ناشنوا به دنیا میآیند و اگر این نارسایی، بین سنین ۲ تا ۴ سالگی رفع نشود امکان دارد فرد تا آخر عمرش کر و لال بماند!
وی ادامه داد: با توجه به امکانات تخصیص یافته، ما فقط میتوانیم بخشی از هزینههای درمانی این بیماران را پوشش بدهیم در حالی که در سال، نزدیک به ۸۰۰ نوزاد داریم که نیاز به کاشت حلزون شنوایی دارند؛ و حتی تعداد این بیماران رو به افزایش است! وی افزود: هزینههای درمان بسیار بالا است! در اصل، ما برای درمان هر کودک بیمار به حداقل ۳۰ میلیون تومان پول نیاز داریم؛ در حالی که فقط هزینه دستگاهی که بر روی گوش این کودکان نصب میشود؛ چهارده میلیون تومان است! علاوه بر آن، بعد از عمل جراجی نیز باید گفتار سنجی، شنوایی سنجی و موارد دیگر انجام شود که هزینهها را بسیار بالا میبرد و ادامه کار را برای ما مشکل میکند. البته دولت تعهد کرده است که هزینه درمانی ۵۰۰ کودک را تا سقف ۲۰ میلیون تومان حمایت خواهد کرد، و ما در تلاشیم تا باقی هزینهها را از خیرین و نیکوکاران جذب کنیم و این مشکل هم انشالله رفع و رجوع شود.
مدیر دفتر مشارکتهای مردمی شیرخوارگاه آمنه نیز در ادامه این دیدار، با تاکید بر اینکه هنرمندان و ورزشکاران صاحب نام میتوانند در کمک به رفع این مشکل قدمهای بزرگی بردارند، گفت: ما از هنرمندان به عنوان یکی از گروههای مرجع کشور میخواهیم که از آبرویشان هزینه کنند و کمک کنند تا این معضل، رفع شود؛ ما معتقدیم همان قدر که ساخت مسجد و کمک نقدی و تحصیلی به ایتام، اجر اخروی و دنیوی در پی دارد، کمک به درمان شنوایی این کودکان معصوم نیز حتما پاداش اخروی در پی خواهد داشت و از همین جا دست همیاری به سوی ایشان دراز میکنیم.
فاطمه دانشور مدیرعامل مهرآفرین نیز گفت: کسانی که قدرت مالی خوبی دارند حتما باید به این افراد کمک کنند؛ ما هم تمام تلاش خود را میکنیم تا با استفاده از ظرفیتهای مختلف، در رفع این بیماری قدمی برداریم و قطعا کمکهایی را برای این امر، جمع آوری خواهیم کرد و در حد بضاعت خود، پیشقدم این مسیر خواهیم بود.
کتایون ریاحی سفیر مهر آفرین هم با تقدیر از تلاشهای صورت گرفته مسئولان شیرخوارگاه، بر حضور گروههای مردمی در فعالیتهای نیکوکارانه تاکید کرد و افزود: بسیاری از بازیگران و هنرمندان، فرصت زیادی برای حضور فیزیکی در کارهای خیرخواهانه پیدا نمیکنند، اما من میدانم که قلب آنان برای این مردم و نیازمندان میتپد و مطمئنم که به وقت مقتضی، از هیچ امری در کمک به همنوع فرو گذار نخواهند بود. دلیل حضور اندکی بیشتر من هم، خداحافظی از این عرصه است.
وی با اشاره به لزوم مشارکت بیشتر مردم در فعالیتهای نیکوکارانه و همچنین فعالیتهای مصلحانه اجتماعی گفت: باید به سمتی حرکت کنیم که ngoها و گروههای مردم نهاد به وجود بیایند و رشد کنند و مردم با استفاده از این گروهها در فعالیتهای نیکوکارانه شرکت کنند زیرا گروههای اینچنینی میتوانند از تضییع حقوق جامعه جلوگیری کنند.
در پایان این دیدار، سفیر و مدیرعامل مهرآفرین از محل نگهداری کودکان و نوزادان در شیرخوارگاه آمنه بازدید کردند و برای مدتی، لحظاتی کاملا احساسی بر محیط حاکم شد.