جشنواره تئاتر فجر استانی به کار خود پایان داد

جشنواره تئاتر فجر استانی که از ۲۶ دی ماه در پنج استان فارس، البرز، کهکیلویه و بویراحمد، گلستان و سمنان آغاز شده بود، روز گذشته، ۳۰ دی ماه، به کار خود پایان داد.
ایلنا: وحید لک مدیر بخش فجر استانی سی و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر گفت: سی و یکمین جشنواره تئاتر فجر، با رویکرد تئاتر برای همه، آغاز به کار کرد و همان طور که در فراخوان و مصاحبههای سعید کشن فلاح، دبیر جشنواره و قادر آشنا، مدیرکل هنرهای نمایشی، اعلام شده بود، این بخش با هدف روزآمدی نمایش ایرانی و ارائه الگوهای شایسته مضمونی و ساختاری از ۲۶ دی ماه کار خود را به طور رسمی آغاز کرد.
به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی جشنواره تئاتر فجر، وی در ادامه اظهار کرد: طبق برنامه ریزیهای صورت گرفته در بخش فجر استانی، با رایزنی و تعاملی که با ادارات کل استانها داشتیم قرار بر این شد که استانهای مایل به برگزاری این بخش از جشنواره، اعلام آمادگی خود را به طور رسمی به اداره کل هنرهای نمایشی ارسال کنند که با پیگیری مستمر امور هماهنگی استانها و ستاد دبیرخانه جشنواره تئاتر فجر، تقاضاهای زیادی از استانها برای این مجموعه ارسال شد و در نهایت با بررسی امکانات و شرایط استانها، پنج استان فارس، البرز، کهکیلویه و بویراحمد، گلستان و سمنان میزبانی این بخش را برعهده گرفتند.
لک با بیان اینکه جشنواره تئاتر فجر استان فارس از ۲۶ تا ۳۰ دی ماه در تالار استاد هودی شیراز، با میزبانی از نمایشهای «آمینون» نوشته امیر شفیعی و کارگردانی مرتضی آقاحسینی، «هیچ کس» نوشته و کارگردانی رویا افشار و «تو هرگز نخواهی گشت» نوشته مرتضی شاه کرم و کار سامان خلیلیان برگزار شد، تشریح کرد: قابل توجه است که در استان فارس برنامه ریزی بسیار خوبی برای استقبال از گروههای نمایشی صورت گرفت و گروهها از موقعیت اسکان و پذیرایی رضایتمند بودند. علاوه بر این، استقبال تماشاگران به اندازهای بود که استان فارس اجرای مضاعفی را برای گروههای اعزامی درنظر گرفته بود.
وی با اشاره به برگزاری جشنواره تئاتر فجر استان البرز خاطرنشان کرد: تبلیغات محیطی بسیار خوب و قویای در استان البرز شکل گرفته بود و سه نمایش «مرثیه وارثان ارثیه» نوشته خیرالله تقیانی و کارگردانی جواد نوری، «آن سمها که سرنوشتمان نبشت» کاری از زری اماد و خسرو احمدی و «فولاد هرگز زنگ نمیزند» کاری از رویا کاکاخانی در مجموعه تئاترشهر کرج و تالار استاد صابر طی دو نوبت اجرا شدند.
لک سپس به برگزاری جشنواره فجر استان کهکیلویه و بویراحمد اشاره کرد و افزود: نمایشهای «کابوس وقتی کاپوچینو تمام میشود» نوشته و کار میلاد اکبرنژاد، «آمینون» نوشته امیر شفیعی و کارگردانی مرتضی آقاحسینی هم طی دو نوبت در مجموعه تئاترشهر یاسوج و پلاتوی استاد حسین پناهی به صحنه رفت که مورد استقبال تماشاگران واقع شد.
وی در ادامه، از حضور سعید کشن فلاح، دبیر سی و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر، در جشنواره فجر استان سمنان خبر داد و اذعان کرد: علاوه بر این، همزمان با برگزاری جشنواره فجر استانی، جشنواره سراسری بسیج نیز در این استان برگزار شد و نمایشهای «خون و ماتیک» نوشته صحرا رمضانیان و کارگردانی سروش طاهری و «بن بست هنرمند پلاک ۸» کاری از احمد مالک سراج در مجموعه تئاترشهر استان سمنان و مجتمع فرهنگی و هنری گرمسار در سه نوبت اجرا و مورد استقبال قرار گرفتند.
مدیر بخش فجر استانی سی و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر یادآور شد: در استان گلستان نیز نمایشهای «روی پای سالمم تکیه کن» نوشته و کار یعقوب صدیق جمالی، «سیاوش در آتش» نوشته مهدی میرباقری و کارگردانی حسن سرچاهی و «هفت خون» به کارگردانی پیام عزیزی در دو نوبت در تالار فخرالدین اسعد گرگانی و مجتمع فرهنگی و هنری گنبد اجرا شدند.
وی سپس از برنامه ریزی دقیق استانها یاد کرد و افزود: همچنین ادارات کل استانها و انجمن هنرهای نمایشی این پنج استان همکاری بسیار خوبی در برگزاری جشنواره فجر استانی داشتند.
مدیر هماهنگی امور استانهای مرکز هنرهای نمایشی با توجه به افتتاح مجموعه تئاترشهر در استانهای البرز، کهکیلویه و بویراحمد و سمنان، بیان کرد: برنامه ریزی بسیار خوب و منسجمی در این استانها صورت گرفت. همچنین گزارش تصویری این استانها برای اداره کل هنرهای نمایشی ارسال شد که نشان دهنده استقبال پرشور مردم و هنرمندان بود.
لک در پایان خاطرنشان کرد: لازم به ذکر است این استانها علاوه بر اجرای این آثار، برنامههای داخلی دیگری را نیز در این ایام داشتهاند.