در نشست نقد و بررسی فیلم پنهان مطرح شد؛
علیرغم گستردگی ارتباطات؛ همه مردم تنها هستند
آدمها امروز با وجود بزرگ شدن دایره ارتباطشان تنها هستند و این تنهایی ناشی از وجود آمال و آرزوها و حسرتهایی است که با آنها دست به گریبان هستند و فیلم پنهان نیز حاصل نگاه به این نوع روابط و آدمهاست.
ایلنا: مهدی رحمانی(کارگردان فیلم پنهان) معتقد است که تنهایی مشکل امروز بیشتر مردم است و این مشکل با وجود گسترده شدن دایره حضور آدمها همچنان وجود دارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، جلسه نمایش فیلم پنهان و نشست نقد و بررسی آن شب گذشته(16 آبان) با حضور عوامل فیلم در بنیاد سینمای فارابی برگزار شد.
مهدی رحمانی با اشاره به محتوای فیلم پنهان گفت: این فیلم درباره تنهایی آدم هاست. آدمها امروز با وجود بزرگ شدن دایره ارتباطشان تنها هستند و این تنهایی ناشی از وجود آمال و آرزوها و حسرتهایی است که با آنها دست به گریبان است و فیلم پنهان نیز حاصل نگاه به این نوع روابط و آدمهاست.
وی با اشاره به روند ساخت فیلم گفت: برای ساخت فیلم من دو طرح اولیه داشتم که هر دو را با مهدی شیرزاد فیلمنامه نویس مطرح کردم. شیرزاد از طرح فیلم پنهان خوشش آمد و نگارش آغاز شد و پیش از یکسال نگارش و بازنویسی آن به طول انجامید.
رحمانی با اشاره به تلخی که در فیلمش وجوددارد؛ گفت: در فیلمهای ملودرام همه چیز خوش منظر و خوش صورت است اما در زندگی روزمره این گونه نیست ما در زندگی روزمره برخوردهای خوبی با کسانی که حتی آنها را دوست داریم؛ نداریم و از طرف دیگر در یک تکرار عادت غرق شده ایم.
وی ادامه داد: طیف زیادی از جامعه ما فیلم بین حرفهای هستند و من این فیلم را برای آن مخاطب ساختم و امیدوارم مخاطب به ما اعتمادکند و به سینما بیایدو فیلم را ببیند.
محسن علی اکبری تهیه کننده فیلم نیز گفت: خوشحالم که این فیلم امروز توانسته از خط قرمزهای حوزه هنری عبور کند و در سینماهای این حوزه به نمایش در بیاید زیرا امروز مومنی تبدیل به مسوول شورای اداره نظارت شده است.
وی با اشاره به وضعیت سینما گفت: امروز ۱۴ فیلم اکران شده است اما متاسفانه هیچ کدام از فیلمها خوب نمیفروشد و این امر نشان مید هد که قهر مخاطب با سینما طولانی شده واین اصلا خوب نیست.
علی اکبری با اشاره به محتوای فیلم گفت: فیلم پنهان برای اولین بار در سینما خانواده بورژوا را درست تحلیل کرده است.
وی ادامه داد: در کنار آن ما دنبال تحلیل طبقات مختلف بودیم اما هر گز به دنبال نشان دادن خیانت نبودیم.
علی اکبری افزود: نگاه فلسفی که رحمانی و شیرزاد در فیلم داشتند باعث شد تا من در ساخت این فیلم حضور پیدا کنم و با آنها همکاری کنم.
آنا نعمتی یکی از بازیگران فیلم نیز گفت: زمانی که ما فیلمنامه را خواندیم نظر و تفکری را که کارگردان داشت متوجه شدیم و من به عنوان بازیگر در تمام پلانها بر اساس نظر و فکر رحمانی بازی کردم.
مهدی شیرزاد فیلمنامه نویس فیلم نیز گفت: درست است که کار فیلمنامه نویس این است که به کارگردان بگوید چه میخواهد بگوید ولی در این فیلم بیشتر داستان در ذهن کار گردان میگذشت.