خبرگزاری کار ایران

دبیر نوزدهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها اعلام کرد:

۱۵ دی ماه، آخرین مهلت ارسال آثار خبرنگاران

کد خبر : ۲۱۶۶۹

روند دریافت آثار به دبیر خانه از هم اکنون آغاز شده و بتدریج این روند در هفته آینده شتاب بیشتری به خود می‌گیرد.

 ایلنا: غروی قوچانی، مهلت ارسال آثار خبرنگاران به نوزدهمین جشنواره مطبوعات و خبرگزاری‌ها را ۱۵ دی ماه اعلام و تاکید کرد: خبرنگاران باید تا قبل از اتمام این مهلت نسبت به ارسال آثار خود اقدام كنند.

به گزارش ایلنا؛ یوسف غروی قوچانی، دبیر نوزدهمین جشنواره مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اینترنتی با اعلام این مطلب افزود: با توجه به پرسش‌های بعمل آمده از سوی بسیاری از خبرنگاران در مورد مهلت ارسال آثار به جشنواره نوزدهم، این مهلت ۱۵ دی ماه تعیین شده است تا علاقمندان از فرصت و زمان کافی برای انتخاب و ارسال آثار خود به جشنواره نوزدهم برخوردار شوند.
وی با اشاره به اینکه برگزاری مراسم اختتامیه و معرفی آثار بر‌تر جشنواره امسال در بهمن ماه صورت خواهد گرفت، اظهار داشت: بعد از جدا سازی جشنواره مطبوعات از نمایشگاه مطبوعات و شکل گیری دو رویداد متمایز فرهنگی و رسانه‌ای در کشور، فضای بیشتری در اختیار خبرنگاران قرار گرفته تا نسبت به گزینش آثار خود پرداخته و در صورت تمایل، آثاری در خصوص محور‌های پنجگانه و بخش ویژه این جشنواره به رشته تحریر درآورده و در فرصت باقیمانده برای شرکت در جشنواره ارسال نمایند.
غروی قوچانی افزود: اهالی رسانه می‌توانند در بخش مطبوعات کشوری آثار خود را در موضوعات و زمینه‌های: سرمقاله و یادداشت، مقاله سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، گزارش خبری و غیر خبری، عکس خبری و غیر خبری، مصاحبه، خبر، تی‌تر، طنز مکتوب، طرح و کاریکاتور، صفحه آرایی و مقالات به دبیر خانه جشنواره ارسال کنند.
دبیرجشنواره نوزدهم ادامه داد: بخش مطبوعات استانی نیز شامل: سرمقاله و یادداشت، مقاله سیاسی، فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، گزارش خبری و غیر خبری، عکس خبری و غیر خبری، مصاحبه، خبر، تی‌تر، طنز مکتوب، طرح و کاریکاتور و صفحه آرایی می‌شود و بخش خبرگزاری‌ها، زمینه‌های: خبر، گزارش، عکس، مصاحبه، تفسیر و تحلیل خبر را در بر می‌گیرد.
وی در ادامه اضافه کرد: در بخش پایگاه‌های اینترنتی نیز خبرنگاران می‌توانند آثار خود را از قبیل خبر، گزارش، عکس، مصاحبه، تفسیر و تحلیل خبر، به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
غروی قوچانی همچنین محور‌های پنج گانه بخش ویژه جشنواره نوزدهم را بدین شرح اعلام کرد:
۱- تبیین نقش مطبوعات و رسانه‌ها در تحکیم اقتصاد مقاومتی و محقق شدن تولید ملی و حمایت از کار و سرمایه‌ ایرانی
۲- تبیین کارکرد رسانه‌ها با کلام صادقانه، نگاه منصفانه و نقد مشفقانه
۳- آسیب‌شناسی اجتماعی و فرهنگی با محوریت تأکید بر اصول اعتقادی، احکام و عبادات، ترویج ازدواج جوانان، تربیت کودکان و نونهالان و...
۴- ترویج و تبلیغ فرهنگ کار و کارآفرینی و تبیین جایگاه تعاونی‌ها در تحکیم بنیان‌های اقتصادی کشور
۵- همگرایی و اتحاد جهان اسلام برای مقابله با توطئه‌های صهیونیستی و حمایت از بیداری ملت‌های مسلمان
غروی قوچانی در پایان تصریح کرد: روند دریافت آثار به دبیر خانه از هم اکنون آغاز شده و بتدریج این روند در هفته آینده شتاب بیشتری به خود می‌گیرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز