شهردار تهران:
تصمیم گیری بجای همه با استفاده از بیتالمال ریشه عقب ماندگی كشور است
استفاده شخصی از بیت المال یک گناه بزرگ است و گناه بزرگتر این است که شخصا و با فکر فردی با استفاده از بیت المال به جای همه تصمیم بگیریم که این موضوع ریشه همه عقب ماندگیها در كشور است.
ایلنا: شهردار تهران گفت: استفاده شخصی از بیت المال یک گناه بزرگ است و گناه بزرگتر این است که شخصا و با فکر فردی با استفاده از بیت المال به جای همه تصمیم بگیریم که این موضوع ریشه همه عقب ماندگیها در كشور است.
به گزارش خبرنگار ایلنا، محمد باقر قالیباف در مراسم نظام آموزشی خانههای کودک شهر شکوفهها که صبح امروز در منطقه ۸ شهرداری تهران برگزار شد، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی و گرامیداشت دفاع مقدس اظهار داشت: تمام زندگی مادی، معنوی خود را مدیون خانوادههای معظم شهدا و جانبازان، ایثارگران و آزادگان هستیم و اینان تمام وجود خود را برای ما گذاشتند تا امروز در امنیت، زندگی کنیم.
شهردار تهران با بیان اینکه نظام مقدس جمهور اسلامی ایران یک وجه بسیار مشخص و روشن نسبت به بقیه نظامها و حکومتها دارند، اظهارداشت: باید در حوزه فکری، اندیشهای، استقلالی، منطقی و گفتمانی که حاكم بر نظام اسلامی توجه كنیم و در این مسیر قرار بگیریم و این مهمترین فرق توسعه و پیشرفت در یک فکر اسلامی ودینی بافکردیگری است که ساخته مکتبهای دستی است.
شهردار تهران افزود: امکانات یک کشور در فضای کالبدی آن درشهر و روستا هزینه میشود اگر وسیله نهایی تاثیری در رفتارها، اخلاق و روابط اجتماعی كه مد نظر دین مبین اسلام است، نگذارد پیشرفت و توسعهای اتفاق نیفتاده است .
قالیباف با بیان اینکه متاسفانه امروز پیشرفتهای فیزیکی مبنای موفقیت و قضاوت قرار گرفته، اظهار داشت: امروز در نظام اسلامی ساخت سد، مترو، ساختمان، اتوبان و تونل خوب و لازم است اما کافی نیست و باید بدانیم که اگر آثار این اقدامات در زندگی تربیتی، اخلاقی و روابط اجتماعی جامعه ما تبلور پیدا کند آنگاه کارنامه موفق است.
وی با بیان اینكه سرمایه بزرگ ملت ما تنها منابع نفتی نیست، بلكه دانش آموزان عرصه علم و دانش است، افزود: اگر در نظام اسلامی درک درست و فهم دقیقی از زندگی و دین نداشته باشیم هرگز نمیتوانیم به یک نقطه مطلوب درزندگی مادی و معنوی برسیم .
شهردار تهران خلاصه کردن کارهای فرهنگی در یک فیلم و مسایل جاری و اداری را عدم درک درست از فرهنگ دانست، اظهار داشت: این درست نیست که فکر کنیم اگر یک موضوع را در کتابهای درسی گنجاندیم دیگر به وظایف خود عمل کردهایم زیرا در این صورت در یک فرهنگ درست مبتنی بر مبادی دینی تربیت نمیشویم و مسیر درست را حتی وقتی در یک مسند مدیریتی قرار میگیریم،طی نمیکنیم.
به گفته وی در این هنگام استفاده شخصی از بیت المال یک گناه بزرگ و بزرگتر از آن این است که شخصا و با فکر فردی با استفاده از بیت المال به جای همه تصمیم بگیریم که این موضوع ریشه همه عقب ماندگی هاست .
شهردار تهران اضافه کرد: اگر کسی امروز برای جامعه اسلامی دلسوز باشد باید آموزش و پرورش را از ارکان نظام حساب کرده و آن را به عنوان مهمترین نهاد حکومتی تشخیص دهد زیرا وظیفه آن تربیت منابع انسانی است و اگر هر کشوری در هر جا مشکل داشته باشد نباید در بخش آموزش و پرورش دچار هیچگونه مشکلی شود.
قالیباف در بخش دیگر سخنانش با اشاره به اینکه از روز نخست در مدیریت شهری تصمیم ما این بود که شهرداری را از سازمان خدماتی به نهادی اجتماعی تبدیل کنیم، خاطرنشان کرد: این تصمیم را گرفتیم تا مردم از ما توقع جمع آوری زباله و ساخت پل و بزرگراه، تونل و متر نداشته باشند و از ما بخواهند شرایط تربیت خوب اسلامی را نیز فراهم کنیم.
به گفته شهردار تهران روح شهر برای مدیریت شهری مهم است نه کالبد آن گرچه معتقدیم بخشی از روح و روان بستگی به کالبد شهر دارد و باید تولید و تعالی را همگام با یکدیگر پیش ببریم و آن را در همه زمینهها مد نظر قرار دهیم.