عضو شورای شهر تهران در گفتوگو با ایلنا مطرح کرد:
شهرداری تهران الگویی برای توانمندسازی زنان در كشور
مدیریت شهری تهران در دوره مسئولیت قالیباف به مساله زنان سرپرست خانواده به صورت جدی ورود کرده و موفق شده است تا با شناسایی ظرفیتهای مختلف در تمامی ابعاد هنری، صنعتی، فرهنگی و اجتماعی و ارائه تسهیلات مورد نیاز برای آنها اشتغالزایی ایجاد کند.
ایلنا: عضو شورای شهر تهران گفت: جشنواره زنان و تولید ملی میتواند برای سطح کلان کشور الگوی مناسبی باشد چراکه شهرداری تهران که ظرفیت حاکمیتی ندارد موفق شده است با حداقلهای موجود تعدادی قابل توجهی از زنان شهر را توانمند سازد قطعا این رویگرد و سیاست آغازی برای توانمندسازی این زنان است.
معصومه آباد در گفتوگو با ایلنا، درباره برپایی جشنواره زنان و تولید ملی، اظهار کرد: این جشنواره در راستای توانمندی زنان سرپرست خانوار است و تعداد قابل توجهی یعنی ۷ هزار زن توانمند در این این جشنواره حضور دارند.
وی ادامه داد: مدیریت شهری تهران در دوره مسئولیت قالیباف به مساله زنان سرپرست خانواده به صورت جدی ورود کرده است و موفق شده است تا با شناسایی ظرفیتهای مختلف در تمامی ابعاد هنری، صنعتی، فرهنگی و اجتماعی و ارائه تسهیلات مورد نیاز برای آنها اشتغالزایی ایجاد کند.
عضو شورای شهر تهران با اشاره به اینکه بعد از توانمندسازی این زنان موجب شده شاهد موفقیت آنها در بخشهای مختلف صنعتی شدیم، تصریح کرد: بسیاری از حرفههای گروههای صنعتی توسط این زنان انجام میشود برای منطقه زنان سرپرست خانوار منطقه ۸ شهرداری تهران موفق به انجام فعالیت صنعتی شدند که برند کشوری است و تولیداتشان با کیفیت بالا در بازار قابل عرضه است.
رئیس کمیته سلامت شورای شهر تهران با تقدیر از مدیریت شهری برای توانمندسازی زنان بیسرپرست شهر تهران، اظهار کرد: این زنان در بخش فرهنگی یعنی مد و لباس نیز ورود خوبی داشتند و توانستند لباسهایی متناسب با نیاز و تقاضای بازار و جوانان طراحی و عرضه کنند و با قیمت مناسبتتر و تخفیف بالا آن هم در شرایط بد اقتصادی ارائه دهند.
آباد با اشاره به استقبال زیاد مردم از بخش مد و لباس جشنواره زنانه خاطر نشان کرد: این جشنواره میتواند برای سطح کلان کشور الگوی مناسبی باشد چراکه شهرداری تهران که ظرفیت حاکمیتی ندارد موفق شده است با حداقلهای موجود تعدادی قابل توجهی از زنان شهر را توانمند سازد قطعا این رویگرئ و سیاست آغازی برای توانمندسازی این زنان است.
وی ادامه داد: اگر دولت یا سازمان بهزیستی بخواهد در حوزه کاهش آسیبهای اجتماعی فعالیت کند میتواند از این الگو استفاده کند آسیبهای اجتماعی حلقه به حلقه است و زنان سرپرست خانواده زنجیرهای از این آسیبها محسوب میشود که اگر بتوانیم آن را ترمیم شود و مشکلات این گرئه را رفع کنیم قطعا بسیاری از مشکلات قابل حل خواهد شد.