یک فعال کارگری در تهران:
خروج از بحران صنایع مستلزم تغییر ذائقه مصرفی مردم است

چكیده: «زمانی كه ذائقه مردم به دلیل فشار اقتصادی و ارزان بودن کالاهای وارداتی تغییر کند، نابود كردن این فرهنگ بسیار سخت و زمان بر خواهد بود و در این بین تولید و به تبع كارگران بیشترین زیان را متحمل میشوند.»
یک فعال کارگری در تهران معتقد است بخش قابل توجه ای از بروز مشکلات تولید و اشتغال در کشور مربوط به تغییر رفتارهای فرهنگی، اجتماعی و ذائقه مصرفی آحاد جامعه است که باید اصلاح شود.
«اسماعیل حق پرستی» با بیان اینکه گرایش مردم به مصرف کالاهای ارزانقیمت خارجی، یكی از عوامل وضعیت بحرانی صنعت است، به ایلنا گفت: در شرایطی كه توجهی به تولیدكنندگان داخلی نمیشود، برخی کشورها از جمله «چین» با سوءاستفاده از این بیتوجهیها بازار کشور را در اختیار گرفته و به مرور ذائقه مردم را به خرید اجناس بیکیفیت و ارزان سوق دادهاند.
دبیر خانه کارگر تهران با اشاره به ترویج فرهنگ مصرف کالاهای خارجی، اظهار داشت: زمانی كه ذائقه مردم به دلیل فشار اقتصادی و ارزان بودن کالاهای وارداتی تغییر کند، نابود كردن این فرهنگ بسیار سخت و زمان بر خواهد بود و در این بین تولید و به تبع كارگران بیشترین زیان را متحمل میشوند.
این فعال كارگری ادامه روند فعلی را موجب تشدید بحران صنایع دانست و ادامه داد: تاکید بر مصرف کالای ایرانی، وظیفه تولیدكنندگان داخلی را نفی نمیكنند. صنایع داخلی نیز باید با ارائه کیفیت برتر و قیمت پایین تر، اجاره ندهند که مشتریان به کالای خارجی تمایل پیدا کنند چرا که با افزایش کیفیت کالاهای تولید داخلی، فرهنگ غلط بهتر بودن کالاهای خارجی از بین می رود.