رییس كمسیون كشاورزی، آب و منابع طبیعی:
استفاده از سموم در بخش کشاورزی منسوخ میشود
در بخش کشاورزی برای عقب نماندن از تولید غذای حلال در جهان باید به سمت افزایش تولید محصولات ارگانیک رفت.در این زمینه کارهای خوبی تاکنون انجام شده، ولی آنچه که قانون برای این بخش تعریف کرده، تولید 25 درصد محصول ارگانیک از کل محصولات کشاورزی است که از این میزان فاصله زیادی داریم.
با توجه به برنامه پنجساله پنجم توسعه باید به سمت تولید 25 درصد محصولات ارگانیک از کل محصولات کشاورزی رفت که هماکنون با این رقم فاصله زیادی داریم.
به گزارش ایلنا، عباس رجایی رییس کمیسیون کشاورزی آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی صبح امروز در مراسم افتتاحیه بیستمین نمایشگاه بینالمللی صنایع کشاورزی، مواد غذایی، ماشینآلات و صنایع وابسته با اعلام این مطلب گفت: سیکل تولید مواد غذایی از مزرعه تا مصرفکننده در دستور کار بخش کشاورزی قرار دارد و برای ورود به صنعت غذای حلال در جهان به سه نکته اساسی باید توجه کرد.
وی افزود: در بخش کشاورزی برای عقب نماندن از تولید غذای حلال در جهان باید به سمت افزایش تولید محصولات ارگانیک رفت البته در این زمینه کارهای خوبی تاکنون انجام شده ولی آنچه که قانون برای این بخش تعریف کرده، تولید 25 درصد محصول ارگانیک از کل محصولات کشاورزی است که از این میزان فاصله زیادی داریم.
رجایی ادامه داد: مصرف کود و آفتکشهای شیمیایی و باقیمانده سموم اکنون در بخش محصولات کشاورزی بالا است که این رقم با توجه به برنامه پنجساله پنجم توسعه باید کاهش یابد.
وی تصریح کرد: تاکنون 10 الی 15 سم خطرناک از برنامه کشاورزی خارج شده است، ولی این انتظار میرود که استفاده از سموم در بخش کشاورزی منسوخ شود.
نماینده مردم اراک و کمیجان در مجلس دهم یادآور شد: نمایشگاه اگروفود امسال با استقبال بخش خصوصی برگزار شده و گروههای هدف خود را شناخته و 15 درصد افزایش حجم در مقایسه با سال گذشته داشته است.
رجایی در پایان تأکید کرد: با تولیدات این بخش باید به سمت صادرات 20 میلیارد دلار محصولات کشاورزی و مواد غذایی رفت و وابستگی کشور را به صادرات غیرنفتی کاهش داد.