معاون سازمان استاندارد خبر داد:
تخلفات گسترده در فرآوردههای گوشتی سوسیس و کالباس
![تخلفات گسترده در فرآوردههای گوشتی سوسیس و کالباس](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/CNVKbKW6yhsw/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-3nIltEJmYeuFfrGwjohJ9MP_KX6Prp9btVWjPPHRnstW_Myx7urgfw,,/%D8%B3%D9%88%D8%B3%DB%8C%D8%B3+%D9%88+%DA%A9%D8%A7%D9%84%D8%A8%D8%A7%D8%B3.jpg)
بسیاری از تولیدکننندگان سوسیس و کالباس از خمیر مرغ در تولیدات خود استفاده میکنند که این کار غیرقانونی و غیراستاندارد است.
معاون سازمان استادندارد از تخلفات گسترده در فرآورده های گوشتی سوسیس و کالباس خبر داد.
به گزارش ایلنا، بهادر کاظمی معاون سازمان استاندارد از تخلفات گسترده در واحدهای تولید فرآوردههای گوشتی خبر داد و گفت: بسیاری از تولیدکننندگان سوسیس و کالباس از خمیر مرغ در تولیدات خود استفاده میکنند که این کار غیرقانونی و غیراستاندارد است.
استفاده بیش از حد از نگهدارندهها در تولید سوسیس و کالباس واستفاده از نیترات در تولید سوسیس و کالباس بسیار حائز اهمیت است که میزان این ماده در ایران هماکنون به 100 پیپیام میرسد.
همچنین تشدید تحریمها باعث افزایش قیمت گوشت و ادویه موردنیاز وارداتی در صنعت سوسیس و کالباس شده است، ادویههای مورد استفاده در صنایع سوسیس و کالباس علاوه بر تامین از تولیدات داخلی، از کشورهای هند و ویتنام نیز وارد میشوند و قیمت این ادویهها بعضا تا 300 درصد افزایش یافته است.
بنا بر این گزارش مصرف سرانه سوسیس و کالباس در ایران تنها 150 تا 200گرم است، در حالی که این رقم در اروپا و آمریکا حتی به 15 کیلوگرم هم میرسد.