عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی گفت: هم اکنون در کمیسیون های مختلف در حال پیگیری تشکیل مجلس مشورتی نخبگان خلاق هستیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا، حسین گروسی در نشست خبری نخستین همایش و جشنواره ملی ایران خلاق اظهار داشت: امیدواریم با برگزاری این همایش بتوانیم از کسانیکه جزء افراد و سازمان های خلاق هستند حمایت کنیم و کار زیربنایی را در جهت پیشرفت کشور انجام دهیم.
وی، نیروی انسانی، منابع اقتصادی و سرمایه را از عوامل مهم پیشرفت یک کشور بیان کرد و افزود: در زمینه تامین نیروی انسانی کارآمد باید بیشتر تلاش کرد تا گام های لازم برای توسعه کشور برداشته شود و دینمان را نسبت به افراد خلاق و سازمان های خلاق ادا کنیم.
جهانی، دبیر کل نخستین جشنواره ملی ایران خلاق نیز گفت: اولین کنفرانس و جشنواره ملی ایران خلاق برای نخستین بار در سطح شرکتها و موسسات حقوقی برگزار می شود و هدف آن سنجش خلافیت سازمانی است و کلیه شرکت ها و موسسات در سطح کشور می توانند در این جشنواره حضور یابند و میزان خلاقیت سازمانی خود را بسنجند.
وی ادامه داد: عصر کنونی را زمان خلاقیت و نوآوری می نامیم یعنی فقط سازمانهای خلاق و نوآور ماندگار می شوند چون اکثر کارها توسط رباتها و ماشینها انجام می شود به نیروی کار کمتری نیاز است و معمولا کیفیت اکثر شرکتها هم در حد خوبی است و رقابت اصلی در خلاقیت و نواوری است با مشاهده مراحل رشد بالا اهمیت خلاقیت در شرکتها و موسسات مشخص می شود و در این میان آنهایی موفق تر هستند که سازمان خلاق تری داشته باشند یعنی از مدیر گرفته تا کارمند و کارگر، همگ در کارشان خلاق باشند.
جهانی با اشاره به زمان برگزاری این همایش خاطر نشان کرد: همایش ایران خلاق 12 مهر ماه جاری در مرکز همایشهای صدا و سیما برگزار خواهد شد.
همچنین صمد آقایی، دبیر کمیته علمی جشنواره در ادامه گفت: در این جشنواره سازمان های خصوصی، دولتی و نیمه دولتی در سه گروه سازمانهای کوچک و نوپا زیر 2 سال تاسیس، سازمان های متوسط 2 تا 5 ساله و سازمان هایی که بیش از 5 سال سابقه دارند تحت عنوان رشد یافته شرکت می کنند.
وی در خصوص مدل ارزیابی سازمان ها و مدیران افزود: این مدل با اقتباس از 130 تحقیق علمی و تجربی بوده است که از این تعداد 77 عامل شناسایی و نهایتا به 32 شاخص رسیدیم که در 2 بخش ارزیابی دستاورد و بستر سازمانی مورد بررسی قرار خواهند گرفت.
صمد آقایی گفت: همچنین مدیران نیز در 3 بخش ویژگی های فردی، دستاوردها و تاثیر مدیریتی مورد ارزیابی قرار می گیرند و 52 شاخص در بخش سازمانها و 50 شاخص در بخش مدیران اندازه گیری خواهد شد که 3 نشان عالی، ممتاز و ویژه به شرکت کنندگان اعطا می شود.
در خاتمه نیز زارعی، مدیر امور نمایندگی ها گفت: تاکنون تعدا د200 شرکت از استانهای اصفهان، فارس، خراسان و قزوین برای شرکت در جشنواره ثبت نام کرده اند و درخواستهایی نیز از سایر استانها آمده که در حال بررسی است.
شایان ذکر است؛ این جشنواره در بخشهای رقابتی، کنفرانس و جشنواره، بخش کتاب، کارگاه های تخصصی، بخش نمایشگاهی، ابعاد کاربردی، واکاوی چالش ها و تنگناها، تبیین الزامات قانون حمایت از سازمان ها و شرکت های خلاق و تبادل تجارب تلخ و شیرین مدیران خلاق و نوآور برگزار خواهد شد.
در این جشنواره خلاق ترین سازمانهای ایران نشان خلاقیت سازمانی دریافت خواهند کرد.