خبرگزاری کار ایران

تخصیص 2500 میلیارد تومان اعتبار به تولید

تخصیص 2500 میلیارد تومان اعتبار به تولید
کد خبر : ۴۷۰۹۶

معاون برنامه ریزی وزیر صنعت، معدن و تجارت از معرفی تعدادی بنگاه های تولیدی برای دریافت 2500 میلیارد تومان سرمایه در گردش صندوق توسعه ملی به بانکها خبر داد.

طرح های حوزه نیرو و بهداشت نیز در فهرست انتظار استفاده از تسهیلات این صندوق قرار دارند.

به گزارش ایلنا، سید علیرضا شجاعی در جشنواره نشان حمایت ملی، در مرکز همایش های صدا و سیما، گفت: تا چند روز آینده تعداد دیگری از واحدهای تولیدی جهت دریافت تسهیلات سرمایه در گردش صندوق توسعه ملی تا سقف 2000 میلیارد تومان به بانکها معرفی می شوند.

وی افزود: طرح های حوزه نیرو و بهداشت نیز در فهرست انتظار استفاده از تسهیلات این صندوق قرار دارند.
معاون برنامه ریزی وزیر صنعت، معدن و تجارت اولویت اول تشکل های صنعتی کشور برای سال آینده را بازار رسانی بیان کرد.

وی افزایش درآمدهای ارزی کشور را مهمترین اولویت در شرایط اقتصاد مقاومتی دانست و افزود: برای تسهیل این امر تفاهم نامه ای با خانه صنعت، معدن و تجارت به امضار سیده و مجوزهای حاکمیتی نیز به صورت الکترونیکی انجام خواهد شدتاکارها با شتاب بیشتری انجام شود.

شجاعی با اشاره به رشد 30 درصدی صادرات غیرنفتی همچنین گفت که رقم صادرات معدنی در این مدت با رشد 24 درصدی به 2 میلیارد دلار رسیده است.

یادآور می شود: در این جشنواره از100 واحد تولیدی که در شرایط کنونی تحریم و فشارهای تحریمی توانسته اند محصولات کیفی برای داخل و خارج ارایه کنند، تقدیر شده و به آنها نشان ملی ارایه شد.

دبیر کل کنفدراسیون صنعت نیز دراین مراسم گفت: براساس گزارش سال 2013 بنیاد هریتیج، رتبه ایران در زمینه فضای کسب و کار بین 176 کشور جهان 168 بوده است. 

ˈحسین ساسانی ˈ با اشاره به این‌که رتبه ایران در زمینه فضای کسب و کار بر اساس تازه‌ترین گزارش منتشر شده از حد متوسط یعنی 50 پایین‌تر بوده، گفت: در زمینه شاخص آزادی اقتصادی نیز ایران در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا، تنها بالاتر از کشورهای سوریه، لیبی و عراق قرار گرفته است. 

همچنین ˈحبیب الله انصاری ˈ، دبیر کل صنایع انجمن لوازم خانگی در این جشنواره با اشاره به این‌که توسعه اقتصادی بدون توسعه سیاسی ممکن نیست، اظهار کرد: رسانه‌های ایران به اندازه کافی درباره تولید ملی تبلیغات نکرده‌اند. 

انصاری گفت:تبلیغات درباره تولید ملی بدون فراهم کردن زیرساخت‌ها و توجه به خواسته‌های مصرف‌کنندگان بی‌فایده خواهد بود. 

عضو انجمن صفی کارفرمایان صنعت سیمان نیز در سخنانی مدعی شد، بتازگی یک کارخانه بسته‌بندی در افغانستان با حمایت ایران به بهره‌برداری رسیده که از طریق آن سیمان ایرانی با برند افغانی در بازار این کشور عرضه خواهد شد.

ˈمحمود رضا تاجیک ˈ در جشنواره نشان حمایت ملی با بیان این‌که اصرار بر تثبیت قیمت سیمان در همه نقاط کشور سیاست اشتباهی است، اظهار کرد: این کارخانه حدود یک ماه پیش در شهر نیمروز افغانستان افتتاح شد که یکی از بزرگترین کارخانه‌های منطقه جنوب و غرب افغانستان محسوب می‌شود. 

عضو انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان با اشاره به این‌که قیمت سیمان در بازار ایران از بسیاری از کشورهای منطقه پایین‌تر است، گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال دست کم 12 میلیون تن سیمان در کارخانه‌ها دپو شود که باید برای صادرات آن‌ فکری کرد. 

وی گفت: ایران پس از کشورهای چین، هند و آمریکا به چهارمین تولیدکننده بزرگ سیمان دنیا تبدیل شده است و ظرفیت تولید و سرانه مصرف سیمان در ایران به ترتیب به 76 میلیون تن و 750 کیلوگرم رسیده است. 

تاجیک با اشاره به این‌که تا سال 1400 در صورت اجرای پروژه‌های افزایش ظرفیت تولید سیمان، ایران به سومین تولیدکننده این محصول در جهان تبدیل خواهد شد، افزود: در 10 ماهه امسال میزان صادرات سیمان ایران بالغ بر 10 میلیون تن بود. 

وی با انتقاد از وضعی نامناسب زیرساخت‌های صادراتی در کشور گفت: ایران به یکی از بزرگترین صادرکنندگان سیمان به افغانستان است اما مدتی است که مرز مربوط به صادرات سیمان ایران به افغانستان امنیتی شده و ترخیص محموله‌های سیمان بین 15 تا 20 روز طول می‌کشد. 

عضو انجمن صنفی کارفرمایان صنعت سیمان افزود: پیش از این گستره نفوذ سیمان ایران به بازار افغانستان به مناطقی مانند مزارشریف هم می‌رسید اما هم اکنون عمق نفوذ به کمتر از استان هلمن رسیده است. 

ارسال نظر
پیشنهاد امروز