خبرگزاری کار ایران

رئیس مجمع واردات در گفتگو با ایلنا:

تشکل‌ها می‌توانند واسطه بین بخش خصوصی و دولت باشند

تشکل‌ها می‌توانند واسطه بین بخش خصوصی و دولت باشند
کد خبر : ۳۸۵۳۱

به اعتقاد رئیس مجمع واردات، تشکل ها می توانند واسط بین بخش خصوصی و دولت باشند و ضمن حفظ و دفاع از حقوق بخش خصوصی،دولت را در مقابله با معضلات اقتصادی نظیر نقدینگی سرگردان یاری دهند.

رئیس مجمع واردات گفت: تشکل‌ها می‌توانند واسط بین بخش خصوصی و دولت باشند.

محمد حسین برخوردار، در گفتگو با خبرنگار ایلنا با تاکید بر ضرورت برنامه ریزی برای کنترل نقدینگی غیر مولد، بر نقش تشکلهای بخش خصوصی تاکید کرد و اظهار داشت: تشکل‌ها به علت احاطه‌ای که بر رشته فعالیتهای تخصصی خود در جامعه دارند می‌توانند نقش ارشادی و هدایتی سرمایه گذاران را در انباشت سرمایه مولد و ایجاد فرصتهای اشتغال و در ‌‌نهایت کمک به رشد و پیشرفت اقتصادی برعهده گیرند.

وی گفت: این به معنای کمک به دولت در هدایت سرمایه گذاری‌ها نیز هست، البته سیاستگذاران حوزه پولی کشور نیز باید فضای لازم برای نقش آفرینی بیشتر تشکل‌ها را فراهم سازند.

برخوردار تسریع گردش اطلاعات را یکی از مهم‌ترین کارکردهای تشکل‌ها برای بنگاه‌هایی دانست وافزود: یکی از چالشهایی که همه مدیران اقتصادی با آن روبرو هستند دریافت بموقع آمار و اطلاعات و تحلیلهای مستند و قریب به واقع رویدادهای حوزه پولی و مالی کشور است و تشکل‌ها می‌توانند با دریافت و به نظم درآوردن آمار، شاه بیت تقویت گردش اطلاعات در میان اعضاء خود باشند و این یعنی حمایت سیستماتیک از هدایت سرمایه گذاری مولد درکشور که به کنترل نقدینگی در اقتصادی کشور منتهی خواهد شد.

به اعتقاد رئیس مجمع واردات، تشکل‌ها می‌توانند واسطه بین بخش خصوصی و دولت باشند و ضمن حفظ و دفاع از حقوق بخش خصوصی، دولت را در مقابله با معضلات اقتصادی نظیر نقدینگی سرگردان فعلی یاری دهند.

عضو هیات رئیسه اتاق بازرگانی تهران با اشاره به محدودیت‌هایی که بنگاه‌های کوچک و متوسط با آن روبرو هستند، اظهار داشت: محدودیت منابع مالی، محدودیت تامین نقدینگی و محدودیت پیوند‌ها، محدودیتهایی است که ذاتا آن‌ها را در مقابل نوسانات بازار آسیب پذیر‌تر می‌سازد وتشکل گرایی بهترین راه حل ممکن برای یاری رساندن به این بنگاه هاست.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز