احمدینژاد در بیست و ششمین کنفرانس وحدت اسلامی:/۱/
وحدت در گذشته نمیتواند ترسیم کننده راه آینده باشد
ما باید مشخص کنیم که میخواهیم برای گذشته به وحدت برسیم یا برای آینده. فرض کنیم درباره تاریخ وحدت نظر کردیم اما این کدام مشکل امروز را برطرف میکند.
ایلنا:رییس دولت دهم گفت:وحدت در گذشته نمیتواند ترسیم کننده راه آینده باشد.
به گزارش خبرنگار ایلنا،محمود احمدینژاد با حضور در بیست و ششمین کنفرانس وحدت اسلامی که در سالن اجلاس سران برگزار میشود، ضمن تبریک میلاد پیامبر و امام جعفر صادق(ع) تصریح کرد: ما به بهانه وحدت گرد هم آمدهایم. اساسا انسان برای وحدت و همدلی خلق شده است و خدا انسانها را برای دشمنی و تقابل خلق نکرده است.
وی ادامه داد: ظرفیت انسانها برای رسیدن به سعادت و کمال نامحدود است. تحقق این اهداف برپایه زندگی سعادتمند جز با وحدت و تلاش همه جانبه امکان پذیر نیست.
احمدینژاد با اشاره به اینکه امروز در همه جای دنیا مشکلاتی وجود دارد، تصریح کرد: یکی از این مشکلات کافی بود تا ابنای بشر برای رفع آنها قیام کند.
وی افزود: ما با تاسی به وجود پیامبر(ص) و برای وحدت دور هم جمع شدهایم. ما باید مشخص کنیم که میخواهیم برای گذشته به وحدت برسیم یا برای آینده؟ فرض کنیم درباره تاریخ وحدت نظر کردیم. اما این کدام مشکل امروز را برطرف میکند. ما معتقدیم اثبات تاریخ مفید است اما وحدت در گذشته نمیتواند ترسیم کننده راه آینده باشد.
رییس جمهور با تاکید بر اینکه وحدت در گذشته تقریبا محال است، عنوان کرد: امروز وسایل ارتباط جمعی آنچنان گسترده شده است و همه میتوانند به صورت لحظهای از حوادث دنیا مطلع شوند به گونهای که وقتی اتفاقی در یک گوشه از دنیا رخ میدهد، روایتهای متضادی در مورد آن عنوان میشود. بنابراین چطور میتوان غبارهای تحریفها و تعصبها را از تاریخ پاک کرد؟
وی افزود: تلاشها باید ادامه پیدا کند. من معتقدم وحدت برای آینده سهل الوصولتر از رسیدن به وحدت در گذشته است. باید دید آیا میخواهیم با رسیدن به وحدت وضع موجود حفظ شود. حفظ وضع موجود که نیاز به وحدت ندارد.
احمدینژاد، وحدت را لازمه حرکت دانست و گفت: وحدت میان انسانها برای انجام یک ماموریت است و اگر در این میان ماموریتی تعریف نشود؛ وحدت نیز معنایی نخواهد داشت بنابراین تا ماموریت ما مشخص نشود؛ وحدت در عمل محقق نمیشود.
وی، مرحله اول رسیدن به وحدت را نیت خدایی انسان دانست و تصریح کرد: کسانی که برای خدا کار میکنند؛ با کسانی که تنها به نفس خود عمل میکنند، نمیتوانند متحد شوند اصولا هرچه اخلاص بالاتر باشد وحدت نیز افزایش مییابد.
رییس جمهور با بیان اینکه باید در درجه اول وحدت در اهداف داشته باشیم، گفت: ما باید بدانیم به دنبال چه هستیم. آیا میخواهیم در جهان ایجاد امپراطوری کنیم. اول باید به دنبال استقرار توحید در عالم بود چراکه همه سعادتها در سایه این نفس میسر میشود.
احمدینژاد همچنین با تاکید بر استقرار عدالت عنوان کرد: کسانی که در تاریخ تنها شعار عدالت دادند؛ فراوانند به گونهای که اگر نگاه کنیم مارکسیستها و کمونیستها نیز با شعار عدالت آمدهاند اما نتیجه آن چه شد.
وی با اشاره به اینکه عدالت جز در سایه توحید سعادت انسان را تضمین نخواهد کرد، گفت: امروز یک نظام اقتصادی در دنیا مستقر شده است که به طور مستمر ثروت محرومین را به جیب سرمایه داران جهانی منتقل میکند و یکی از شواهد آن کسری بودجههای دولت آمریکاست.
وی افزود: امسال آمریکا ۱۶۰۰ میلیارد دلار کسری بودجه داشت. آنها با استفاده از شرایط جنگ جهانی اول و دوم توانستند کاغذی به نام دلار در اقتصاد جهان حاکم کرده و به جای آن انگیزه ملتها را برداشته و دائما آنها را گرفتار فقر دیکتاتوری و اندیشههای باطل کنند و در پایان نیز بگویند مقصر خودتان هستید.
رییس جمهور ادامه داد: امروز گرانبهاترین معادن در آفریقا قرار دارد اما فقیرترین مردم در آنجا زندگی میکنند. در شرایط بیعدالتی فرصتی برای رشد انسانها باقی نخواهد ماند و کسی نمیتواند به انسان بودن خود بیاندیشد.
احمدینژاد با تاکید براینکه عدالت شروع کار و نه پایان کار است، گفت: علاوه بر اینها ما باید به دنبال گسترش محبت و عشق به انسانها باشیم چراکه توحیدخواهی در همین اصل نمود پیدا میکند. هرکس موحد است؛ عاشق ارزشهای انسانی میشود به گونهای که پیامبر ما نیز عاشق همه انسانها بود چراکه موحدترین بشر بود.