کارخانه؛ نماینده مخالف وزیر پیشنهادی علوم:
نقشه جامع علمی کشور در برنامه وزیر علوم دیده نشده است

برنامه میلی منفر بیشتر به مطلب توصیفی - علمی شبیه است تا یک برنامه عملی. در این برنامه حداقل یک بند به نقشه جامع علمی کشور اختصاص داده نشده و مسائلی که به برنامه پنجم ربطی ندارد، در چندین مورد به آن پرداخته شده است.
ایلنا: نماینده مردم همدان در مجلس گفت: برنامهی وزیر پیشنهادی وزیر علوم بیشتر شبیه به مطلب توصیفی علمی است تا یک برنامه.
به گزارش خبرنگار ایلنا، کارخانه در مخالفت با وزیر پیشنهادی علوم، تحقیقات و فناوری گفت: اگر وزراتخانههای راه، شهرسازی، نفت و جهاد کشاورزی با آب خاک و سرزمین سر و کار دارند، این وزراتخانه با قلبهای تپنده و بالندهی هزاران جوان سر و کار دارد.
وی تصریح کرد: نیروهای موردنیاز همهی وزارتخانهها در وزارت علوم تربیت میشوند لذا چشم همه دشمنان بیش از همه وزارتخانهها متوجه این وزارتخانه عظیم و کلیدی است.
کارخانه به علت مخالفت استکبار جهانی با جمهوری اسلامی اشاره کرد و افزود: این مخالفت به دلیل شتاب پرافتخار علمی کشور است که در دانشگاهها پرچم عزت و اقتدار علمی ایران به اهتزاز درآمده است.
وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری در دیدار با اساتید دانشگاهها مبنی بر اینکه دشمن درصدد است جلوی پیشرفت علمی کشور را با جنجالآفرینی بگیرد، افزود: عزیزان در رابطه با این وزارتخانه باید کمال دقت و بصیرت را داشته باشند.
کارخانه به برنامه پیشنهادی وزیر علوم تحقیقات و فناوری اشاره کرد و افزود: برنامه ایشان بیشتر به مطلب توصیفی - علمی شبیه است تا یک برنامه.
وی؛ متن برنامه پیشنهادی میلی منفرد را بسیار کلی برشمرد و افزود: این درحالی است که برنامه پیشنهادی باید نقشه راه و دارای راهکار، راهبرد شفاف عملیاتی باشد.
کارخانه با ابراز تاسف از اینکه هیچ اشاره قابل توجهی به علوم انسانی در برنامه میلی منفرد نشده است، افزود: این درحالی است که مقام معظم رهبری در رابطه با جایگاه علوم انسانی تأکیداتی داشتهاند و یک ماده از ۵ ماده سیاستهای کلی برنامه پنجم توسعه در حوزه علم و فناوری به تحول در علوم انسانی اختصاص داده شده است.
وی تصریح کرد: همچنین در برنامه پیشنهادی میلی منفرد حداقل یک بند به نقشه جامع علمی کشور اختصاص داده نشده است و مسائلی که به برنامه پنجم ربطی ندارد، در چندین مورد به آن پرداخته شده است.
کارخانه به تشکیل هسته عملیاتی در دانشگاهها در برنامه میلی منفرد اشاره کرد و افزود: این موضوع در طول سالهای گذشته هم مطرح بود اما قابلیت اجرایی نداشت زیرا به تضعیف مدیریت و قدرت حاکمیتی در دانشگاهها منجر میشود.
وی تصریح کرد: در ابتدای این برنامه اشاره شده، دکتر میلی منفرد دارای ۸۷ مقاله است درحالیکه در خلاصه آخر آن اشاره شده است که ایشان ۱۵۰ مقاله دارد.