کفاشیان میخواهد وزارت ورزش را قانع کند؛
اولیایی: خصوصیسازی سرخابیها شعار توخالی دولت است

کفاشیان از محور مجمع خارج شده/بازنشستگی بهروان یک بهانه بود/تفکرات باندی و گروهی پشت خصوصی سازی سرخابیها است/وزارت ورزشی به دنبال مدیریت تماما دولتی در ورزش است.
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال تاکید کرد که بحث واگذاری دو باشگاه پایتخت نشین استقلال و پرسپولیس از جمله شعارهای تو خالی دولت است.
سید کاظم اولیایی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به تصمیم کفاشیان مبنی بر کنار گذاشتن غلامرضا بهروان و به روی کار آوردن مهدی تاج گفت: من فکر میکنم علی کفاشیان تا یک جایی در فدراسیون فوتبال سوار بر محور مجمع بود و اکنون محور مجمع را رها کرده و تحت فشار ارگانهای دیگر تصمیمگیری میکند.
وی افزود: با تمام احترامی که برای تاج و کفاشیان قائل هستم معتقدم بازگشت تاج به فدراسیون فوتبال نوعی بازگشت به عقب و بازگشت به خود محوری و اعمال تفکر شخصی است. به نظرم آن چیزی که واضح و مبرهم است اینکه یا کفاشیان رو به افکار فردی خود آورده و یا تحت فشار وزارت ورزش اقدام به انتخاب مهدی تاج کرده است.
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال تصریح کرد: من امیدوارم هرچه سریعتر مجمع فدراسیون نگذارد تنها پوستهای از آن بماند و گروههای فشار در داخل و بیرون ورزش، فوتبال را به دست گرفته و در آن اعمال نفوذ کنند.
اولیایی در واکنش به گفته کفاشیان مبنی بر اینکه کنار گذاشتن بهروان به خاطر قانون ممنوعیت فعالیت بازنشستهها و ناشی از فشار سازمان بازرسی بوده، گفت:اگر بحث اجرای قانون ممنوعیت فعالیت بازنشستههاست، پس باید بگوییم "گر حکم شود که مست گیرند در شهر هر آنچه هست گیرند". اگر قرار قانون بازنشستهها مطرح است، خیلیها باید بروند. به نظرم سوای بحث اجرای قانون، علی کفاشیان خواست به نوعی با این کار از افراد بیرون از فوتبال به نوعی دلجویی کند.
وی تصریح کرد: متاسفانه بحث بازنشستگی این روزها تیغ دو لبهای شده که مردم را میبرد و به نوعی دولت سالاری را ترویج میکند. مطمئنا این بحث ساختار حکومت در عرصه ورزش را به شدت تهدید میکند و در آینده مشکلات بسیاری را پیش پای ورزش قرار خواهد داد.
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال با تاکید بر اینکه وزارت ورزش اخیرا سعی دارد تمام صندلیهای مدیریتی ورزش را توسط کارمندان یا افراد نزدیک به خود اداره کند، گفت: متاسفانه وزارت ورزش ما با اساسنامه 60 سال پیش اداره میشود و برنامه مدونی هم در این وزارتخانه نمیبینیم. جای تاسف است وزارت ورزش با عزل و نصبهای خود تفکر مدیریت دولتی را بر ورزش حاکم کرده و تقریبا تمام دریچههای کارشناسی در این حوزه را بسته است . من فکر میکنم این یک گناه نابخشودنی است و ملت ایران هیچ گاه این گناه بزرگ را نخواهند بخشید.
وی در ادامه به بحث واگذاری دو باشگاه پرسپولیس و استقلال از سوی دولت به بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: متاسفانه در طول سالهای اخیر استقلال و پرسپولیس ابزار تبلیغاتی آقایان شده و هر جا به مشکل میخورند از نام این دو باشگاه بزرگ به نفع خود استفاده میکنند. بیتردید مسیری که برای خصوصی شدن این دو باشگاه مطرح شده محقق نشدنی است و این نشان میدهد که تفکرات باندی و گروهی پشت این قضیه است. آقایان باید بدانند ورزش محل کار تخصصی و کارشناسی است و اینگونه اقدامات لحظهای که در جهت تبلیغات و بهرهبرداریهای شخصی رخ میدهد، فقط ورزش را به عقب سوق میبرد.
اولیایی افزود: بحث واگذاری سرخابیها به مردم را باید در کنار وعدههای دولت در بحث توزیع سهام عدالت، افزایش دستمزد کارمندان و اخیرا هم استخدام 500 هزار نفر از نیروی کار کشور گذاشت.
وی تصریح کرد: در اینکه این موضوع یک ترفند تبلیغاتی است، هیچ شکی نیست اما نگرانی که برای ما وجود دارد اینکه در بحث سهام عدالت مردم کار خود را میکنند و اگر از کنار سهام عدالت هم عوایدی نداشتند، مشکلی برای آنها ایجاد نمیشود اما در بحث خصوصیسازی تبلیغاتی تنها ورزش به عقب رانده شده و نهایتا این ورزشیها هستند که متضرر میشوند.
مدیرعامل سابق استقلال در پایان در رابطه با بحث واگذاری دو مجموعه ورزشی شهید کشوری و شهید درفشیفر به دو باشگاه استقلال پرسپولیس اظهار کرد: آقایان اگر خیلی به این دو باشگاه لطف دارند داراییهای گذشتهشان را به آنها برگردانند.
باشگاه استقلال مجموعه تنیس استقلال را در بهترین نقطه شهر تهران دارد و اداره کل تربیت بدنی استان تهران هم محل ساختمان این باشگاه بوده است. باشگاه پرسپولیس نیز مجموعه بولینگ عبدو را داشته که اگر آن را برگردانند خود نقش بسیاری در درآمدزایی این باشگاه خواهد داشت. من فکر میکنم بحث خصوصی سازی دو باشگاه استقلال از جمله شعارهای تو خالی دولت است که هیچوقت جامعه عمل به آن پوشیده نخواهد شد.