خبرگزاری کار ایران

بازرس کل گیلان هشدار داد:

مهاجرت دانشجویان به صلاح فرهنگ و اهداف علمی كشور نیست

مهاجرت دانشجویان به صلاح فرهنگ و اهداف علمی كشور نیست
کد خبر : ۸۴۲۵۹

بازرسی به آسیب‌های خروج دانشجو از کشور و به دنبال آن وجود تبعات منفی این مهاجرت‌ها واقف بوده و ادامه این روند را به صلاح فرهنگ و اهداف علمی کشور نمی‌داند.

ایلنا: بازرس کل گیلان با هشدار این نکته که مهاجرت دانشجویان به صلاح فرهنگ و اهداف علمی کشور نیست، از جمله آسیب‌های دانشگاه بین المللی پردیس استان را عدم رعایت سرانه دانشجویی، عدم بررسی توانایی علمی دانشجویان و رعایت استانداردهای اولیه و ایرادات در نحوه برگزاری امتحانات و برگزاری کلاس‌ها و اجرای مصوبات هیأت امنای دانشگاه اعلام کرد.
به گزارش ایلنا از رشت، سیّد حمید حسینی در نشست معرفی بازرسان مستقر در دانشگاه بین المللی پردیس دانشگاه گیلان با تبریک اعیاد شعبانیه به موضوع خلق حماسه سیاسی در 24 خرداد امسال که از طریق حضور پررنگ مردم محقق گردید اشاره کرده و این امر را در شرایط کنونی و با وجود انواع فشارها موجب استحکام و دوام و قوام نظام دانست.
وی در ادامه به دسیسه‌های دشمنان قسم خورده نظام از طریق ناکار آمدی نظام جمهوری اسلامی ایران با وجود بیداری امت اسلامی و القای ناکارآمدی تفکر مدیریتی نظام اسلامی سعی در القاء و ایجاد روحیه یأس و ناامیدی در توده‌های مردم دارند؛ و این امر مسئولیت مدیران دلسوز و متعهد به اسلام و انقلاب را مضاعف می‌کند، را مورد اشاره قرار دارد.
این مسئول به ضرورت اهمیت تعامل و ارتباط دو سویه مابین بازرسی و دانشگاه و به خصوص نخبگان علمی گیلان پرداخت و خاطر نشان کرد: تعامل این دستگاه نظارتی به عنوان بازرس عام کشور که صلاحیت رسیدگی به تمامی معضلات و آسیب‌های کشور را دارد با دانشگاه گیلان و بهره گیری از ظرفیت‌های علمی این مکان علمی سرآغاز فصلی نو در عزم و اراده جدّی برای تحقق یک بستر برای بازرسی‌های علمی‌تر و فنی‌تر است و در دستیابی به این مهم دست نخبگان علمی و دانشگاهیان را می فشارد.
حسینی در ادامه به دو وظیفه مهم و راهبردی در اصل 174 قانون اساسی اشاره و تصریح کرد: علاوه بر دو وظیفه اساسی یادشده در این اصل، قانون ارتقاء سلامت نظام اداری نیز به عنوان یک راهبرد و نقشه راه جدید به این سازمان تفویض شده که این امر موجب گسترده شدن وظیفه نظارتی این سازمان شد و برای تحقق این امر نیز به پیشنهاد ریاست این سازمان شورایی تحت عنوان شورای دستگاه‌های نظارتی با هدف تقویت نظارت و بازرسی و ممانعت از موازی کاری در کشور تأسیس و راه اندازی شد.
وی در ادامه با تأکید بر رویکرد پیشگیرانه در بازرسی، ابراز کرد: مدیران نظام اسلامی، سرمایه‌های اصلی این نظام هستند و بازرسی با ابلاغ پیشنهادهای اصلاحی و تذکرات به موقع و به هنگام خود به دستگاه‌های اجرایی استان درصدد تحقق اصلاح امور در دستگاه های اداری کشور است.
مدیر کل بازرسی گیلان در ادامه با بیان به رشد و غنای فرهنگی در گیلان و وجود بسترهای سرمایه گذاری و پرورش مطلوب نیروهای تحصیلکرده و اثرگذار، اذعان کرد: بازرسی آمادگی رفع مشکلات و معضلات پیش روی حوزه فرهنگ و دانشجویی را داشته و برای این موضوع نیز اهمیت فوق‌العاده‌ایی قائل است.
به گفته حسینی، بازرسی به آسیب‌های خروج دانشجو از کشور و به دنبال آن وجود تبعات منفی این مهاجرت‌ها واقف بوده و ادامه این روند را به صلاح فرهنگ و اهداف علمی کشور نمی‌داند.
وی در ادامه از جمله آسیب‌های به دست آمده در حوزه دانشگاه بین‌المللی پردیس را عدم رعایت سرانه دانشجویی عدم بررسی توانایی علمی دانشجویان و رعایت استانداردهای اولیه و ایرادات در نحوه برگزاری امتحانات و برگزاری کلاس‌ها و اجرای مصوبات هیأت امنای دانشگاه عنوان کرد.
این مسئول، متذکر شد: بنابه تاکیدات رهبر معظم انقلاب درخصوص اهمیت توجه به مباحث فرهنگی و دانشگاهی امید است این امر به طور ویژه در دستور کار مسئولین و مدیران آموزش عالی استان گیلان قرار گیرد تا شاهد رشد و بالندگی بیشتر این قشر اثرگزار در استان باشیم.
رئیس دانشگاه گیلان در این نشست با ارائه گزارش کاری مفصّل از عملکرد دانشگاه پردیس بین الملل و کسب رتبه 12 کشوری اعلام کرد: انگیزه تشکیل این دانشگاه در سال 1387 با هدف جلوگیری از خروج ارز از کشور بوده و درآمد این دانشگاه در واقع کمکی به دانشگاه گیلان محسوب می‌شود.
عبدالله حاتم زاده با اشاره به تنگناهای موجود خاطرنشان کرد: دانشگاه پردیس بین‌الملل امروز با 26 رشته و گرایش در استان فعالیت می‌کند که امیدواریم این مقدار را به 68 رشته و گرایش در سال آتی برسانیم و تحقق این امر نیز نیازمند همکاری و همدلی یکایک مسئولین و مدیران استانی است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز