قائممقام وزیر کار:
فعالیت هنری برای توسعه فرهنگ کار در کشور مهجور بوده است
چکیده: «قائممقام وزیر کار با اظهار تأسف از زشت و پست تلقی شدن بعضی مشاغل در کشور، به شوخی و انتقاد رسانهها از اظهارات وزیر کار پیرامون «شیک کردن عناوین شغلی حرفه کارگری» اشاره کرد و گفت: شاید نباید این موضوع را به این صراحت بیان می کردیم.»
قائممقام وزیر کار با اظهار تأسف از زشت و پست تلقی شدن بعضی مشاغل در کشور، به شوخی و انتقاد رسانهها از اظهارات وزیر کار پیرامون «شیک کردن عناوین شغلی حرفه کارگری» اشاره کرد و گفت: شاید نباید این موضوع را به این صراحت بیان می کردیم.
به گزارش ایلنا، «ابوالحسن فیروز آبادی» قائم مقام وزیر کار در مراسم اختتامیه نخستین دوره جشنواره ملی فیلم کار، با تاکید بر لزوم برنامهریزی فرهنگی در حوزهٔ کار و مفاهیم آن اظهار داشت: مدت زیادی نیست که دولت تدبیر و امید کار خود را آغاز کرده است اما مطالعات همین مدت نشان میدهد که متاسفانه در حوزهٔ فرهنگی کار، اقدامات چندانی صورت نگرفته و فعالیت و فرهنگسازی هنری برای توسعه فرهنگ کار در کشور مهجور بوده است.
قائم مقام وزیر کار افزود: اینکه بتوانیم از هنر موجود در کشور استفاده کنیم تا اصلاحات لازم در فرهنگ کار ایجاد شود، کار بسیار بزرگی است.
فیروزآبادی در بخش دیگری از سخنانش با برشمردن بعضی از مشکلات فرهنگی حوزه کار که میتواند از طریق بستر هنر حل شود، گفت: اگر بخواهیم از لحاظ عقیدتی به موضوع نگاه کنیم، میبینیم که اسلام توجه ویژهای به مقوله کار داشته است، اما متاسفانه امروز در کشور ما بعضی از کارها زشت یا پست تلقی میشود. در همین زمینه جناب آقای دکتر ربیعی(وزیر کار) اخیرا گفته بودند که باید تلاش کنیم تا کارها شیک شود که شاید نباید این موضوع را به این صراحت بیان می کردیم، چون باعثشوخی برخی رسانهها شد.
وی ادامه داد: این یک واقعیت در کشور ماست که برخی از کارها در اذهان جامعه
زشت تلقی میشود. در این زمینه جامعه هنری کشور میتواند کمک زیادی به برنامهریزان این حوزه کند و فیلمها میتوانند در طول زمان این باور عمومی را تغییر دهند. اگر بخواهم مثالی در این زمینه بزنم باید بگویم همین الان اگر کارگران افغان از کشور ما بیرون بیروند، ما در بخشهایی مثل کشاورزی مشکل نیروی کار خواهیم داشت در حالی که میلیونها بیکار در کشور داریم.
قائم مقام وزیر کار نظام آموزشی کشور را یکی دیگر از مشکلات حوزه کار دانست و در این باره گفت: نظام آموزشی کشور ما دچار مشکل است، چون ما برای ورود مدرنیزه به کشور آن را کپی برداری کردهایم. ما در این
سالها تنها به دنبال اعطای مدرک بودهایم و کسانی که این مدارک را میگیرند، معمولا فاقد مهارتهای لازم بازار کار کشور هستند. ما طبق برنامههایی که از قبل آغاز شده، باید به بحثتوسعه مهارت در کشور توجه کنیم و هنرمندان در این زمینه میتوانند کمک شایانی برای ما باشند.