خبرگزاری کار ایران

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی ریاست‌جمهوری:

رمدیسیور از لیست داروهای کرونا خارج می‌شود/ گزارشی از ابتلا به آنفولانزا نداشتیم

رمدیسیور  از لیست داروهای کرونا خارج می‌شود/ گزارشی از ابتلا به آنفولانزا نداشتیم
کد خبر : ۹۸۳۳۵۸

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری گفت: داروی رمدیسیویر طبق تحقیقات اخیر در نشست وزیر بهداشت از لیست دارویی خارج می‌شود و فقط داروی ضدالتهاب به عنوان داروی اصلی تلقی خواهد شد.

«مصطفی قانعی» دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری عنوان کرد: احتمال زیاد ما داروی ضد ویروس کرونا نخواهیم داشت زیرا قبلا داروی کلترا و فاووپیراویر را خارج کردیم. تنها داروی رمدیسیور مانده بود که این هم با تحقیقات جدید از لیست خارج خواهد شد.

قانعی گفت: داوری اینترپرول هم که در لیست ما وجود داشت فقط شاید در مراحل ابتدایی تاثیر گذار باشد و وقتی که بیمار بستری شد تاثیر چندانی در بهبودی بیمار نخواهد داشت به همین دلیل نباید هزینه‌ای را به بیمار تحمیل کرد.

وی افزود: در فازی که بیمار بستری می‌شود باید درمان ضد التهاب را اصل قرار دهیم که این روش از اسفند ماه که اعلام کردیم خوشبختانه پزشکان از این روش استفاده کردند و در پروتکل اخیر نیز این درمان به عنوان درمان اصلی ذکر و جایگاه آن مشخص شد.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری گفت: داروی رمدیسیویر طبق تحقیقات اخیر در نشست وزیر بهداشت از لیست خارج می‌شود و فقط داروی ضد التهاب به عنوان داروی اصلی تلقی خواهد شد.

وی افزود: زمانی که بیمار را در  بیمارستان بستری می‌کنیم، تقریبا بخش عمده‌ای از آن از فاز ویروسی گذشته است لذا آنچه که تحت عنوان داروی ضد ویروس قلمداد می‌شد یک به یک از لیست خارج می‌شود.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری گفت: من می‌دانم که بخشی از مردم خسته شدند ولی دو مطلب جدی را باید رعایت کنند،‌ نخست گروه‌های سنی خاص یعنی بالای 60 باید به هر شیوه‌ای که ممکن است خودشان را مصون نگه دارند.

وی بیان کرد: همچنین افراد پرخطر مانند فشار خونی‌ها و کسانی که بیماری قلبی و عروقی دارند و یا چاق بوده یا دیابت دارند خودشان را با جمعیت مواجه نکنند تا مرگ و میر در کشور ما کاهش پیدا کند.

قانعی بیان کرد: امید می‌رود در ایران تا آخر سال فاز حیوانی واکسن طی شود و از سال آینده وارد فاز انسانی شویم. سال آینده در دنیا تقریبا واکسن را خواهیم داشت. اگر یک مدتی رعایت شود قطعا شیوه‌های پیش گیری تاثیر گذار است.گرچه واکسن تا سال آینده می‌آید اما ماسک و فاصله گذاری اجتماعی اثر بیشتری دارد.

دبیر ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی، فناوری ریاست جمهوری گفت: پیرو همین رعایت‌ها ما تا الان مشکل جدی آنفولانزا نداشتیم زیرا مردم ماسک می‌زنند. اگر مردم بتوانند در یک فاصله شش ماهه خودشان را حفظ کنند با خطری مواجه نخواهند بود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز