خبرگزاری کار ایران

اولویت‌بندی توزیع اعتبارات در حوزه جنگل‌های زاگرس متناسب با شرایط استان‌ها

اولویت‌بندی توزیع اعتبارات در حوزه جنگل‌های زاگرس متناسب با شرایط استان‌ها
کد خبر : ۹۶۲۳۵۴

رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت: مشکلات منابع طبیعی استان‌های زاگرس نشین متفاوت است و از این رو اعتبارات بر حسب اولویت و شرایط موجود استان توزیع می شود.

به گزارش ایلنا، مسعود منصور در جلسه بررسی مشکلات جنگل‌های زاگرس خاطرنشان کرد: نمی‌توان برای تمامی استان‌های زاگرسی یک نسخه شفابخش پیچید زیرا مشکل اصلی یک استان آفات و امراض درختان جنگلی است، استانی دیگر با سوخت جایگزین و حریق دست به گریبان است و یک استان نیز قطع درختان جنگلی و تولید زغال مشکل اصلی آن است. از این رو برای حذف عوامل تخریب باید متناسب با شرایط هر استان برنامه‌ریزی شود و اعتبارات در اختیار آنان قرار گیرد.

وی افزود: ناحیه رویشی زاگرس از نظر وسعت تنوع زیستی یکی از مناطق مهم و با ارزش کشور به لحاظ حفاظت از منابع آب و خاک به شمار می‌رود و یکی از اولویت‌های اصلی سازمان جنگل‌ها حفاظت از اکوسیستم جنگل های زاگرسی است. 

منصور با بیان اینکه تمامی تلاش سازمان جنگل‌ها در ستاد و استان‌ها کاهش و حذف عوامل تخریب منابع طبیعی است، تصریح کرد: در یکی از روستاهای یک استان زاگرس‌نشین تولید زغال منبع درآمد مردمان آن روستاست و ما باید با اقدامات ترویجی و تغییر معیشت مردمان محلی با توسعه و کاشت گیاهان دارویی از قطع درختان جنگلی جلوگیری کنیم.

رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور با تاکید بر تقویت نیروهای حفاظتی از ادارات کل منابع‌طبیعی استان‌ها خواست مشخصات نیروهای حفاظتی از قبیل تعداد نیروها، وضعیت استخدامی، محل تامین اعتبارات و پرداخت حقوق آنان را جهت ساماندهی بیشتر به ستاد سازمان جنگل ها اعلام کنند.

وی افزود: حفاظت باید با حفظ پوشش گیاهی همراه باشد تا از فرسایش خاک جلوگیری کند.

رییس سازمان جنگل‌ها همچنین خواستار بازنگری در اقدامات گذشته طرح‌های منابع طبیعی شد و یادآوری کرد: با مطالعه درباره اثربخشی میزان این فعالیت‌ها می توان آن را به شکل چند منظوره تعریف و اجرایی کرد. 

منصور در ادامه این نشست به موضوع کاداستر اراضی ملی اشاره کرد و آن را کاری محوری برای صیانت از جنگل‌های زاگرس نام برد.

به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل‌ها، رییس سازمان جنگل‌ها، مراتع و آبخیزداری کشور سرانجام با تعیین تیمی از مدیران ستادی سازمان از آنان خواست حجم اقدامات کاری استان های زاگرس‌نشین را بررسی کنند تا بر اساس محورهای کاری، میزان اعتبارات صیانت از جنگل‌های استان‌های مزبور تعیین شود.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز