تامین بودجه برای لباس ۲ هزار آتشنشان
تهران باید ۱۴۵ ایستگاه آتش نشانی داشته باشد که در حال حاضر ۱۳۲ ایستگاه دارد و قرار است تا پایان سال ۶ ایستگاه جدید نیز اضافه شود که افزودن این ایستگاه ها زمان رسیدن آتش نشانان به محل حادثه را کاهش می دهد.
به گزارش ایلنا، محسن هاشمی، رئیس شورای شهر تهران در مراسم آیین رونمایی از تجهیزات جدید، کارگاه آموزشی و افتتاح ایستگاه ۱۳۲ سازمان آتش نشانی شهرداری تهران گفت: یکی از نکات مثبت این دوره مدیریت شهری تقویت سازمان آتش نشانی بود و از همان ابتدا در کمیسیون محیط زیست و سلامت به این موضوع اهمیت داده شد. بعد از حادثه پلاسکو نگاه ویژه ای به این سازمان شد و این نگاه ادامه یافت و خوشبختانه به سرعت، قبل از این که وارد افزایش قیمت ارز شویم و تورم اخیرا داشته باشیم بسیاری از این تجهیزات خریداری شد، این کار باید ادامه یابد و باید همیشه هرچه نوآوری در جهان در این زمینه هست به کشور برسد.
او به مرکز آموزش آتش نشانی اشاره کرد و گفت: این مرکز می تواند کمک شایانی به کل کشور کند و می توان آن را تقویت کرد و با کمک وزارت کشور به مرکز آموزش کشوری تبدیل شود و بودجه های ملی به آن اختصاص داده شود تا همه شهرهای کشور بتوانند از این امکانات استفاده کنند . برای بودجه سال آینده نیز نامه ای به وزارت کشور از سوی شورای شهر تهران ارسال خواهد شد و در این زمینه درخواست کمک می شود.
رییس شورای شهر درباره افتتاح یک ایستگاه آتش نشانی هم گفت: بر اساس طرح جامع تهران باید ۱۴۵ ایستگاه آتش نشانی داشته باشد که امروز ۱۳۲ ایستگاه داریم و دوستان میگویند تا آخر سال شش مرکز دیگر افتتاح می شود. این می تواند زمان رسیدن آتش نشانان را به محل حادثه کم کند. در زمینه تجهیزات هم به نقطه مناسبی رسیده ایم و از دست اندرکاران خواهش می کنم که این مسیر بروزرسانی را ادامه دهند و امیدوارم امسال هم بودجه خوبی برای تامین لباس دو هزار دست فراهم شود.
محسن هاشمی به ایمنی ساختمان ها اشاره کرد و گفت: در زمینه ایمنی ساختمان ها خوب پیش نرفته ایم و ایمنی مورد نظر هنوز به کالبد شهر سرایت نکره به خصوص حادثه اخیر در کلینیک سینا نشان داد که در کالبد شهر این کار انجام نشده است. این نشان می دهد که باید به سمت مدیریت یکپارچه شهری برویم و لازم است این اتفاق نظر در شهر پیش بیاید. الان آتش نشانی به تنهایی به موضوع ورود ندارد و وزارت بهداشت و وزارت کار هم مسئول هستند اما همین باعث می شود که هر کس مشکلات را به گردن دیگری بیندازد. ما باید روی موضوع آسیب شناسی مشکلاتی که در شهر وجود دارد بویژه ساختمان های ناایمن تلاش های بیشتری کنیم.
او افزود: می گویند ۳۳ هزار ساختمان ناایمن در تهران است این آمار درست نیست بلکه این تعداد بررسی شده ، بسیاری از این ساختمان ها درصد ناایمنی بالایی ندارند ، مردم فکر نکنند که شهر این قدر ناایمن است.
رییس شورای شهر به مشکلات بروکراسی ناکارآمد در شهر اشاره کرد و گفت: نکته ای که مردم نسبت به آن گله دارند ساز و کار سخت بروکراسی در زمینه کسب مجوزهای ایمنی است حتی سازنده ها نیز در این زمینه شکایت دارند. این مشکل باید به سرعت حل شود تا مردم تصور نکنند که این هم دکان جدیدی برای پول گرفتن شهرداری است.
براساس گزارش پایگاه خبری شهر، هاشمی در پایان با تشکر از شهردار تهران و مدیریت شهری برای فعالیت هایش گفت: فعالیت های بسیار خوبی بدون سر و صدا انجام می شود و درست است که پروژه های بزرگ در دستور کار نیست اما در پروژه های محله محور و کوچک فعالیت های شایانی صورت گرفته و امیدوارم مطبوعات و صداوسیما نیز این تلاشها را به مردم نشان دهند. به همین دلیل از از شهردار پرتلاش مان تشکر می کنم.