خبرگزاری کار ایران

رییس صندوق رفاه دانشجویان در گفت‌وگو با ایلنا:

تمام خوابگاه‌های خودگردان تعطیل است/ هیات رییسه هر دانشگاه برای ظرفیت خوابگاه‌ها در ترم آینده تصمیم می‌گیرند

تمام خوابگاه‌های خودگردان تعطیل است/ هیات رییسه هر دانشگاه برای ظرفیت خوابگاه‌ها در ترم آینده تصمیم می‌گیرند
کد خبر : ۹۴۶۰۰۳

رییس صندوق رفاه دانشجویان درباره اینکه مدیریت هر دانشگاه برای ظرفیت خوابگاه‌ها تصمیم می‌گیرد، گفت: اینکه در شرایط کرونایی ظرفیت‌های خوابگاهی و متناسب با حضور دانشجویان در دانشگاه به چه صورتی مورد استفاده قرار بگیرند، بر عهده مدیریت دانشگاه‌ها و هیئت رئیسه دانشگاه گذاشته شده است.

«ناصر مطیعی» رییس صندوق رفاه دانشجویان در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره آن دسته از پانسیون و خوابگاه‌های که کارمندان را پذیرش کرده و ادعا می‌کنند، از وزارت علوم مجوز دارند، گفت: وزارت علوم در هیچ کجا پانسیون ندارد، یک سری خوابگاه‌های خودگردان دارد که شوراهای نظارت تحت پوشش وزارت علوم برای آن مجوز داده‌اند.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه خوابگاه‌هی خودگردان تعطیل هستند، گفت: اینکه خوابگاه‌های غیردولتی احیانا در غیاب دانشجویان افراد دیگری را در این خوابگاه‌ها و ساختمانها ساکن کرده‌اند یا نه اطلاعی ندارم، زیرا ما اینگونه نظارتی نداریم.خوابگاه‌داران غیردولتی طبق اساسنامه ای که دارند عمل می‌کنند، اما در مجموع دانشجویی در خوابگاه‌های خودگردان نیست.

مطیعی به نظارت نهادهای نظارتی بر فعالیت این دسته از خوابگاه‌ها اشاره کرد و گفت: نهادهای نظارتی شهرستان و استان باید در این زمینه ورود کنند، نظارت شوراهای ما در چارچوب روابط و تعامل دانشجو با خوابگاه‌دار هست، ولی اینکه احیانا یک خوابگاه‌داری برخلاف مجوز‌هایی که دارد؛ عمل کند مسئولیت این نظارت بر عهده نهادهای نظارتی شهرستان و استان است، اما  وزارت علوم چنین اجازه به خوابگاه‌های خودگردان نداده است.

وی در پاسخ به این سوال که خوابگاه‌ها در ترم جاری چطور پذیرای دانشجویان خواهند بود؟ گفت: همه این موارد دانشگاه محور است. دانشگاه‌ها از حیث زیرساخت‌های خوابگاهی با همدیگر تفاوت‌های جدی دارند. برخی از دانشگاه‌ها خوابگاه‌های بیشتری دارند و در عین حال برخی از دانشگاه ظرفیت خوابگاهی کمتری دارند. در برخی از خوابگاه‌ها اتاق‌های یک نفره یا دو نفره وجود دارد، اما در بعضی دانشگاه‌ها و خوابگاه‌هایشان ممکن است، این ظرفیت‌ها بیشتر هم بشود. 

رییس صندوق رفاه دانشجویان تصریح کرد: در برخی از دانشگاه‌ها ممکن است به دلیل کمبود فضای دانشگاهی تراکم‌های ۴ تا ۵ نفره و گاها جمعیت بیشتری را داشته باشند. 

وی درباره اینکه مدیریت هر دانشگاه برای ظرفیت خوابگاه‌ها تصمیم می‌گیرد، گفت:  اینکه در شرایط کرونایی  ظرفیت‌های خوابگاهی و متناسب با حضور دانشجویان در دانشگاه به چه صورتی مورد استفاده قرار بگیرد، بر عهده مدیریت دانشگاه‌ها و هیئت رئیسه دانشگاه گذاشته شده است.

وی خاطرنشان کرد: با توجه به نیازهای آموزشی که وجود دارد و دانشگاه آن را تشخیص می‌دهد، یا پروژه‌ها، کارگاه‌ها و دروس عملی که در نظر گرفته شده است، روسای محترم دانشگاه‌ها و معاونان دانشجویی آموزشی برای چگونگی استفاده از ظرفیت‌های خوابگاهی و استفاده از آن، تصمیم گیری خواهند کرد. 

مطیعی اضافه کرد: بنابراین خط قرمز مشخصی وجود ندارد که بگوییم همه دانشگاه‌ها باید در یک درصد مشخصی از خوابگاه استفاده کنند. 

رییس صندوق رفاه دانشجویان در پاسخ به این سوال که آیا کرایه خوابگاه برای ترم تحصیلی آینده مشخص شده است یا خیر؟ گفت: این مسئله توسط هیئت امنای صندوق رفاه دانشجویی تعیین تکلیف می‌شود و آنها در این زمینه تصمیم‌گیری می‌کنند.  هیات امنای صندوق رفاه دانشجویی در شهریورماه جلسه خواهد داشت و آن موقع هزینه‌ها و کرایه خوابگاه تصمیم‌گیری خواهد شد. تا پیش از تشکیل هیئت امنا نرخ کرایه خوابگاه‌ها همان نرخ‌های سال قبل مصوب هیئت امنا است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز