در دانشگاه علوم بهزیستی؛
محتوای آموزشی «مدیریت بحران» برای دانشگاهها تدوین می شود
سرفصلها و محتوای آموزشی دو واحد درسی دانشگاههای کشور در ارتباط با «مدیریت بحران»، تدوین و اجرا میشود.
به گزارش ایلنا به نقل از دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، هیات ممتحنه، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته «سلامت در حوادث و بلایا» کشور با تشکیل جلسه در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، اعلام کرد که سرفصل ها و محتوای آموزشی دو واحد درسی دانشگاههای کشور در ارتباط با « مدیریت بحران »، تدوین و اجرا می شود.
اعضای هیات بورد کشوری رشته «سلامت در حوادث و بلایا» با توجه به شرایط کشور بلحاظ حوادث طبیعی و غیرمترقبه (مانند سیل، زلزله و...) و همچنین اپیدمی بیماری هایی مانند کرونا، بر ضرورت تدوین و اجرای دو واحد درسی برای تمامی دانشجویان رشتههای مختلف در دانشگاه های تحت پوشش وزارتخانه های بهداشت و علوم، تاکید کردند.
حمیدرضا خانکه دبیر این هیات و مدیر گروه و مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و بلایا دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، در جلسه هیات ممتحنه این رشته گفت: براساس مصوبه مجلس شورای اسلامی در همین ارتباط، و ابلاغ آن از سوی دولت، برنامه ریزی آموزش های مرتبط با «مدیریت بحران» برای تمامی دانشجویان دانشگاه های علوم پزشکی کشور لازم الاجراست.
وی با اشاره به دستور وزیر بهداشت برای توانمندسازی مدیران کشور نسبت به «مدیریت بحران»، بررسی چگونگی برنامه ریزی و اجرای دوره های آموزشی در این خصوص را به اعضای هیات ممتحنه، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته «سلامت در حوادث و بلایا» کشور پیشنهاد داد.
به گفته خانکه، پیگیری مراحل قانونی تاسیس مقطع کارشناسی ارشد رشته «سلامت در حوادث و بلایا» در دانشگاهها و همچنین دستیابی به راهکارهای لازم برای حل مشکلات اشتغال فارغ التحصیلان این رشته، در برنامه کاری هیات بورد رشته «سلامت در حوادث و بلایا» قرار دارد.
در ادامه این نشست، اعضای هیات ممتحنه، ارزشیابی و برنامه ریزی رشته « سلامت در حوادث و بلایا » کشور که شامل ۱۲ تن از مدیران حوزههای مختلف سلامت و متخصصان و اساتید رشتههای مرتبط در دانشگاههای علوم پزشکی کشور میشوند، در مورد مفاد دستور کار هیات، تبادل نظر کردند.