خبرگزاری کار ایران

آخرین خبرها از شیوع کرونا در ایران؛

۹۹۹۷۰ مبتلا،‌ ۶۳۴۰ فوتی، ۸۰۴۷۵ بهبودیافته/ توزیع بسته‌های معیشتی بین نیازمندان/ اینترنت برای ورود به شبکه شاد رایگان شود/ کلاهبرداری با تقلید صدای وزیر ارتباطات، رشیدپور و ضیاء

۹۹۹۷۰ مبتلا،‌ ۶۳۴۰ فوتی، ۸۰۴۷۵ بهبودیافته/ توزیع بسته‌های معیشتی بین نیازمندان/ اینترنت برای ورود به شبکه شاد رایگان شود/ کلاهبرداری با تقلید صدای وزیر ارتباطات، رشیدپور و ضیاء
کد خبر : ۹۰۸۹۴۴

۷۶ روز از شیوع کرونا در کشور براساس اعلام وزارت بهداشت تاکنون ۹۹۹۷۰ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۶۳۴۰ نفر فوت شده و ۸۰۴۷۵ نفر بهبود یافته‌اند.

به گزارش خبرنگار ایلنا، ۷۶ روز از شیوع کرونا در کشور براساس اعلام وزارت بهداشت ۹۹۹۷۰ نفر به این بیماری مبتلا شده‌اند که از این تعداد ۶۳۴۰ نفر فوت شده و ۸۰۴۷۵ نفر بهبود یافته‌اند. «علیرضا زالی» فرمانده عملیات مدیریت بیماری کرونا در تهران با بیان اینکه هنوز تعداد قابل توجهی بیمار در بخش‌های ویژه و عادی بیمارستان‌ها در تهران بستری هستند، اعلام کرده است؛ این استان هنوز در تب و تاب اپیدمی است و ممکن است، شرایط متفاوتی در روز‌های آینده در تهران حاکم شود. «ایرج حریرچی» معاون کل وزارت بهداشت هم با اشاره به روند صعودی بیماری در برخی استان‌ها به ویژه استان خوزستان و هرمزگان از شناسایی ۱۰۷ بیمار در یک بازار ماهی فروشی در بندرعباس خبر داده  و گفته است؛ تمامی این افراد ایزوله شده و از شیوع بیشتری بیماری جلوگیری شده است. وی معتقد است؛ عادی‌انگاری بیماری کرونا، مهم‌ترین خطری است که کشور را تهدید می‌کند. «محسن حاجی میرزایی» وزیر آموزش و پرورش نیز در خصوص بازگشایی مدارس در شهرهای با وضعیت سفید اعلام کرده است؛ تصمیم‌گیری در مورد بازگشایی مدارس بر عهده ستاد مبارزه با کرونا و بر اساس پروتکل‌های بهداشتی اعلام‌شده از سوی وزارت بهداشت است و هر زمان که مسئولان بهداشت کشور اجازه دهند، مدارس را بازگشایی خواهیم کرد.

پاسخ آموزش و پرورش به ایرادهای "شاد"

هزینه اینترنت برای  دانش‌آموزان طبق مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا باید رایگان شود

«مهدی شرفی» سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، درباره مشکلات پیش آمده برای دانش‌آموزان و معلمان در اپلیکیشن شاد  گفت: یک نسخه آپدیت شده از نرم‌افزار شاد ارائه خواهد شد که با آپدیت کردن نسخه قبلی ایراداتی که از پیش وجود داشته تا حدی برطرف می‌شود.

وی در پاسخ به این سوال که حجم فایل‌ها و برنامه‌هایی که در این اپلیکشین شاد ارسال می‌شود، بسیار بالاست و تمام حافظه تبلت و گوشی دانش‌آموزان و معلمان را اشغال می‌کند، برای رفع این مشکل چه راهکاری در نظر گرفته شده است؟ گفت: ما روی اپلیکیشن شاد یک امکان فشرده‌سازی گذاشته‌ایم که فایل‌ها را فشرده و سپس ارسال کند. علاوه بر این باید به معلمان ‌آموزش داده شود که فیلم‌های تولیدی باید با حجم کم گرفته و ارسال شود.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش خاطرنشان کرد: معمولا معلمان با گوشی همراه خود فیلم گرفته و از ابزارهای فشرده‌سازی استفاده نمی‌کنند، به همین دلیل چنین مشکلی به وجود می‌آید. ما برای حل این مشکلات روی آپدیت جدید این ویژگی را گذاشته‌ایم که هم زمان با آپلود کردن، ‌فایل‌ها  فشرده‌سازی هم می‌شوند.

شرفی در واکنش به اینکه مشکلات ناشی از نرم افزار شاد باعث شده بعضا برخی معلمان در این گروه پیام بدهند و به دانش آموزان بگویند که به پیام رسان واتس آپ برای ادامه آموزش‌ها مراجعه کنند، چرا این نرم‌افزار هنوز نتوانسته نیازهای اولیه دانش آموزان و معلمان را برآورد کند؟ گفت:‌ ما چنین چیزی را مشاهده نکردیم، اما شنیده‌ایم. طی روزهای آینده دو ابزار در اپلیکشین شاد ایجاد خواهد شد، یکی از این ابزارها مربوط به حضور و غیاب است و یک ابزار دیگر هم پخش آنلاین یا لایو است. اگر ابزار لایو در این برنامه لحاظ شود، دانش‌آموزان در همین برنامه می‌مانند و در جای دیگری نمی‌روند.

وی در واکنش به اینکه امکان حضور و غیاب قبلا هم بوده و معلمان پیش‌تر هم در این فضا حضور و غیاب را چک می‌کردند، گفت: خیر، پیش از این معلم با چک کردن آنلاین بودن دانش‌آموز متوجه حضور او در کلاس می‌شد، اما این ابزار جدید قابلیتی است که خودش حضور دانش آموزان را اعلام می‌کند.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش در پاسخ به این سوال که برخی از خانواده‌ها توان خرید بسته‌های اینترنتی را ندارند و عملا بخشی از دانش‌آموزان نمی‌توانند از نرم‌افزار شاد استفاده کنند، سرانجام رایگان شدن اینترنت اپلیکیشین شاد به کجا رسید؟ گفت: ما همچنان پیگیر رایگان شدن اینترنت هستیم. وزیر آموزش و پرورش نیز برای این کار به رییس جمهور و به آقای آذری جهرمی نامه ارسال کردند و امیدواریم این کار هم انجام شود. ما با جدیت پیگیر رایگان شدن اینترنت دانش آموزی هستیم تا سریعتر کار انجام شود. رایگان شدن هزینه اینترنت جهت استفاده از نرم افزار شاد هم مصوبه ستاد ملی مقابله با کرونا را دارد و باید انجام شود.

شرفی به وضعیت زیر ساخت‌های موجود برای پیاده‌سازی اپلیکیشین شاد در کشور اشاره کرد و گفت: زیرساخت استفاد از ابزارها در کشور ما فراهم بوده، زیرا پیش از اپلیکیشن شاد هم بعضا از اپلیکیشن‌های خارجی استفاده می‌شد. البته زیرساخت‌ها بعضا مشکلاتی داشته است و بیشتر در زمینه سرورها بوده است. از این رو ما در وهله اول درخواست کردیم که یک دیتا سنتر خاص و یک پهنای باند اختصاصی برای کل سامانه شاد ایجاد شود.

وی خاطرنشان کرد: خوشبختانه اکنون مشکلاتی که در اوایل داشتیم تا حدود زیادی مرتفع شده و هر مشکلی که در سیستم بوده پیگیری شده است. تاکنون حدود 12 میلیون نفر شاد را نصب کردند و حدود 700 میلیون فایل فقط با حجم‌های مختلف در آن جا به جا به شده است. به نظر من تولید این برنامه از نظر شبکه‌ای محدودیت‌ نداشته و تنها در زمینه سرور‌ها برای دخیره‌سازی و پرداز مساله اصلی بود که ما آن را برای این نرم افزار به شکل اختصاصی تهیه کردیم.

شرفی در پاسخ به این سوال که با توجه با اینکه وزارت بهداشت اعلام کرده موج دوم کرونا در پاییز اتفاق خواهد افتاد، آیا این نرم‌افزار تا آن زمان به مرحله‌ای خواهد رسید که دانش‌آموزان و معلمان مشکلی نداشته باشند؟ گفت: بله، قطعا این کار انجام می‌شود، ما در حال توسعه نرم افزار هستیم و مدام ابزارهایی به این برنامه اضافه می‌شود، حتی ابزارهای آموزش آنلاین یا  آزمون ساز را اضافه خواهیم کرد.

سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش گفت: مابقی ابزار‌هایی که به آموزش کمک می‌کنند، کم کم در مرحله توسعه به سیستم اضافه می‌شود و در نهایت شاد به برنامه‌ای تبدیل خواهد شد که بتواند به راحتی تعامل دانش‌آموزان را پوشش دهد.

وی پاسخ به این پرسش که موانع و مشکلات موجود برای حل مسائل و ایرادات نرم افزار شاد چیست؟ گفت: یکی از مشکلات ما "زمان" است، همچنین وزارت ارتباطات نیز باید در تامین زیرساخت‌ها بیشتر کمک کند.

"کلاهبرداری‌های تلفنی" بیشترین جرایم سایبری در دوران قرنطینه کرونا

کلاهبرداری از مردم با تقلید صدای وزیر ارتباطات، رشیدپور و ضیاء

آغاز طرح برخورد با ناهنجاری‌های غیراخلاقی در اینستاگرام

«سرهنگ رامین پاشایی» معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا درباره جرائم سایبری در ایام شیوع کرونا در کشور گفت: کرونا فقط یک بیماری نبود، بلکه یک پدیده اجتماعی نیز بود و کل دنیا را تحت تاثیر قرار داده است. افراد مجرم و کلاهبردار نیز همیشه مترصد فرصتی هستند تا با بدست آوردن این فرصت براساس وقایع و اخباری که در کشور اتفاق می‌افتد، اقدامات مجرمانه خود را طراحی کرده و از این طریق بتوانند کلاهبرداری کنند. 

وی با اشاره به اینکه در روزهای اول که مشکلات کرونا پیش‌آمد، مهمترین پرونده‌های ما درباره فروش اقلام بهداشتی بود، گفت: در این زمینه پرونده‌های زیادی در پلیس فتا تشکیل شد. همچنین پرونده‌های زیادی در خصوص خرید و فروش اقلام بهداشتی مانند ماسک و مواد شوینده و ضدعفونی و پرونده‌هایی در زمینه احتکار و گران‌فروشی نیز شکل گرفت. در برخی موارد نیز کلاهبرداران اینترنتی با تبلیغ اقلام تقلبی در فضای مجازی اقدام به فروش این مواد در فضای مجازی کرده و وقتی مردم سفارش داده و پول را واریز می‌کردند یا جنسی تحویل نمی‌دادند و یا جنس تقلبی به مردم تحویل می‌دادند. 

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا با بیان اینکه اصلی‌ترین عاملی که افراد کلاهبردار آن را دستمایه خود قرار داده بودند، تبلیغات گسترده در فضای مجازی در خصوص داروی مخصوص کرونا بود، خاطرنشان کرد: افراد با تبلیغاتی نظیر کشف داروی کرونا اقدام به کلاهبرداری در فضای مجاز کرده و در این زمینه نیز ما در تمام نقاط کشور دستگیری داشتیم.

سرهنگ پاشایی تاکید کرد: برخی از این افراد یک سری مجوزهای وزارت بهداشت و توصیه‌های یک سری از پزشکان را جعل کرده و برخی توفیقات را نیز حاصل کرده و این داروها را بعضا از قیمت یک میلیون تا ۲۰ میلیون تومان می‌فروختند. برخی از این داروها، داروهای مضر نبوده و داروهایی بود که برای تقویت سیستم ایمنی بدن مورد استفاده قرار می‌گرفت و مورد تایید همه پزشکان بود، اما این کلاهبرداران این داروها را به عنوان داروی تخصصی کرونا به مردم می فروختند. 

وی ادامه داد: ما در این زمینه در اکثر نقاط کشور احضار، بازداشت و ارجاع به مرجع قضایی  داشتیم، همچنین همانطور که گفتم در زمینه احتکار نیز پرونده‌های زیادی تشکیل شده بود و این موارد از عمده‌ترین موضوعات مرتبط با کرونا بوده است. 

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا تاکید کرد: جرائم اینترنتی در دوران قرنطینه شیب صعودی داشت و بیشترین جرائمی که در این مدت اتفاق می‌افتاد، کلاهبرداری‌های تلفنی بود. با توجه به اینکه مردم در این مدت به استفاده از فضای مجازی تشویق شده و اوقات فراغت بیشتری نیز داشتند، کلاهبرداران و مجرمان سایبری نیز از این فرصت سوء استفاده کرده و اقدام به کلاهبرداری کردند. 

سرهنگ پاشایی با بیان اینکه هر چه سطح استفاده از خدمات وب زیاد شود، جرائم نیز افزایش پیدا می‌کند، خاطرنشان کرد: در این ایام نیز جرائمی مانند سرقت اطلاعات، دسترسی غیرمجاز به حساب‌های کاربری افراد و کلاهبرداری‌های تلفنی از جمله جرائمی بود که در این مدت افزایش پیدا کرده بود. بعضا کلاهبرداران با تقلید صدای مجریان معروف مانند آقایان رشیدپور و ضیاء و یا برخی وزرا مانند وزیر ارتباطات با افراد تماس گرفته و ادعا می‌کردند که از یک برنامه تلویزیونی که با حضور وزیر برگزار شده تماس گرفته‌اند و با ایجاد یک فضای دورغین مردم را مجاب می‌کردند که در یک مسابقه تلویزیونی هستند و با همان ترفند قدیمی اطلاعات افراد را سرقت کرده و یا با کشاندن افراد به پای دستگاه ATM اقدام به سرقت می‌کردند. 

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با اشاره به استفاده کودکان از اینترنت تصریح کرد: در این مدت حجم استفاده از اینترنت افزایش پیدا کرده و حتی خانواده‌هایی که تمایلی به استفاده از این فضا نداشتند به ناچار به سمت این فضا کشیده شدند. توصیه ما به خانواده ها این است که فضای سایبری فضای تقابلی نیست و خانواده‌ها نمی‌توانند در مقابل آن قرار بگیرند و حتما باید میزان دسترسی کودکان و نوجوانان به این فضا را کنترل کنند. متاسفانه نظام سنی رتبه‌بندی میزان استفاده از اینترنت را در کشور نداریم و میزان دسترسی یک کودک با یک فرد بالغ به یک اندازه است و از همین رو نظارت خانواده و نهادهای ثانویه جامعه‌پذیری شبیه آموزش و پرورش نیاز است و باید روش صحیح استفاده از اینترنت به کودکان آموزش دهند. 

معاون اجتماعی پلیس فتا ناجا همچنین خاطرنشان کرد: افرادی در خارج از کشور هستند که سایت‌های شرط‌بندی و قمار را دایر کرده و با اجیر کردن یک سری افراد مشهور و منفور از لایوها و چت‌های خصوصی آنها استفاده کرده و یک سری اقدامات مجرمانه انجام دادند. همچنین برخی مواقع افراد نامی و سرشناس کشورمان نیز ناخواسته و نادانسته وارد این بازی‌ها شده و مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند و این مجرمان با استفاده از این افراد مشهور و نامی اقدام به جمع‌آوری فالور کرده بودند، از همین رو ما به تمامی افراد سرشناس و نامی در کشور که در فضای مجازی فعالیت می‌کنند، هشدار می‌دهیم که مراقب فعالیت‌های مجازی خود باشند، پلیس فتا نیز طرح برخورد با ناهنجاری‌های غیراخلاقی در اینستاگرام را شروع کرده و اگر موردی دیده شود، قطعا با آن با برخورد خواهیم کرد. 

توزیع ۶۵۰۰ بسته معشیتی به خانواده‌های نیازمند

افزایش شکایت‌‌های مردمی از حضور معتادان متجاهر در سطح شهر

«سید مالک حسینی» سرپرست سازمان رفاه،‌ خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران در گفت‌و‌گو با خبرنگار ایلنا در پاسخ به سوالی درباره چگونگی همکاری سمن‌ها با شهرداری تهران در ایام شیوع کرونا و جامعه هدفی که به آنها کمک‌رسانی کرده‌اند، گفت: سمن‌ها را باید به دو دسته کلی تقسیم‌بندی کرد؛ برخی از آنها در قالب موسسات خیریه گروه‌‌هایی را با حمایت‌های مردمی تحت پوشش قرار می‌دهند و در این ایام در توزیع بسته‌های معیشتی و مواد شوینده و بهداشتی کمک‌رسانی کردند.

او ادامه داد: از طرفی برخی از سمن‌ها اطلاق خیریه‌ای ندارند و در قالب سمن‌های توسعه‌ای فعالیت می‌کنند،‌ از جمله انجمن‌های حوزه زنان و حمایت از کودکان که در این ایام آنها نیز حمایت‌هایی را انجام داده‌اند. 

حسینی با بیان اینکه در پی شیوع کرونا به سازمان‌های غیردولتی جایگاهی تحت عنوان کمپین "کمک" داده شد تا به اقشار آسیب‌پذیر کمک کنند، اظهار داشت: مقرر شد، این کمپین رابط بین دستگاه‌های درگیر و گروه‌های هدف باشد و علاوه بر کمک‌های مادی در فرهنگسازی و افزایش آگاهی‌رسانی نیز همکاری داشته باشند. 

سرپرست سازمان رفاه،‌ خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران افزود: در این مدت با حدود بیش از ۱۰۰ مجموعه غیردولتی اعم از سمن‌ها و خیریه‌ها کار مشترک انجام داده‌ایم که بیشتر در قالب توزیع بسته‌های معیشتی و اقلام بهداشتی بوده است.تاکنون۶۵۰۰ بسته در اختیار افراد نیازمند قرار گرفته است که ۲۵۰۰ بسته در اختیار خانواده‌های کودکان کار و باقی آن در اختیار سایر گروه‌های آسیب‌پذیر قرار گرفته است. 

حسینی با اشاره به مراجعه خیرین و خیریه‌ها برای کمک به افراد نیازمند به شهرداری تهران از توزیع بسته‌های معیشتی با همکاری آنها خبر داد و گفت: بیش از ۴۵۰۰ بسته نیز به کمک آنها در بین افراد نیازمند با هماهنگی توزیع شده است. 

او ادامه داد: از ابتدای شیوع کرونا به جز غذایی که در گرمخانه‌ها و گودهای زباله‌گردی و پاتوق‌های کارتن‌خوابان و معتادان متجاهر توزیع شده است، از ۲۲ اسفند به کودکان کار نیز خدمات‌رسانی شده است و از اول ماه رمضان تا به امروز نیز در حدود ۷۰۰ پرس غذا توزیع شده است. 

حسینی گفت: از ابتدای شیوع کرونا تا به امروز بیش از ۳۰ هزار پرس غذای گرم توزیع شده است که همه این موارد با همکاری خانه‌های اجتماعی در سرای محلات، شهرداری‌های نواحی و سمن‌ها، خیریه‌ها و موسسات غیردولتی انجام شده است. 

 او در پاسخ به این سوال که در اسفند ماه هشداری نسبت به شیوع کرونا در گودهای زباله‌گردی و مناطق حاشیه‌ای پایتخت دادید،‌ آیا در این مدت موردی از ابتلا به کرونا در این مناطق گزارش شده است؟ گفت: با توجه به سطح بهداشتی به شدت پایین این مناطق، وضعیت نگران‌کننده‌ای را پیش‌بینی می کردیم‌، اما با حضور پزشکان داوطلب و نیروها و سمن‌های محلی خوشبختانه موردی از ابتلا به کرونا در این مناطق نداشته‌ایم. این مساله یک موضوع قابل ملاحظه است، چرا که به رغم سطح پایین بهداشتی در این مناطق و همچنین در گرمخانه‌ها موردی از ابتلا به کرونا ثبت نشده است.

حسینی با بیان اینکه در مراکز ماده ۱۶ نیز موردی از ابتلا به کرونا گزارش نشده است، تصریح کرد: این یک موضوع قابل مطالعه است و ما آمادگی داریم تا با تیم‌های پزشکی و تحقیقاتی همکاری کنیم و اطلاعاتی را در اختیار آنها قرار دهیم. 

سرپرست سازمان رفاه،‌ خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران درباره جمع‌‌آوری معتادان متجاهر گفت: در مساله ساماندهی معتادان متجاهر مقرر شد، مراکز ماده 16 که در اختیار سازمان زندان‌‌ها است با همکاری سپاه پاسداران این اقدام را اجرایی کنند. در این راستا جمع‌آوری را نیروی انتظامی انجام می‌دهد و قرنطینه اول توسط مرکز مربوط به سازمان زندان‌ها صورت می‌گیرد و اگر مورد مشکوک به کرونا مشاهده شد‌، قرنطینه دوم در یکی از مجموعه‌های سپاه انجام می‌شود.

او در پاسخ به این سوال که آیا شهرداری ظرفیت 500 نفری را که در سامانسرای خاورشهر ایجاد کرده بود، در اختیار متولیان ساماندهی معتادان متجاهر قرار می‌دهد؟ ادامه داد: در مرکز خاورشهر نزدیک به ۶۰ نفر با شرایط خاص وجود دارد و ما اعلام کردیم در صورتی که این افراد به مراکز بهزیستی منتقل شوند، امکان پذیرش معتادان متجاهر فراهم است.

حسینی با بیان اینکه در جلسه اخیر ستاد مبارزه با مواد مخدر نیز این مساله مطرح شد که ظرفیت مرکز خاورشهر در اختیار ستاد قرار گیرد، تصریح کرد: اما هنوز آن موارد خاص جابجا نشده‌اند و تنها شش مورد منتقل شده‌اند و بقیه موارد در مرکز خاورشهر حضور دارند، چرا که امکان جابجایی به مرکز دیگری شهرداری وجود ندارد، اما اگر جابجایی این افراد به صورت کامل انجام شود، این مرکز در اختیار ستاد مبارزه با مواد مخدر قرار خواهد گرفت. 

او گفت: نمی‌توانیم افرادی که دچار بیماری زمینه‌ای هستند و در خاورشهر حضور دارند را به هر مرکزی انتقال دهیم، چرا که شرایط خاص دارند.  در ستاد نیز بحث بسیار مفصلی وجود داشت که نگهداری جمعی خطراتی به دنبال دارد.

 سرپرست سازمان رفاه،‌ خدمات و مشارکت‌های اجتماعی شهرداری تهران اظهار داشت: با جدیت و پیگیری جناب استاندار و اتفاق نظری که در ستاد وجود دارد، این مساله ساماندهی خواهد شد. اکنون در شرایط انتخاب وضعیت مطلوب نیستیم، در شرایط ویژه‌ای قرار داریم که باید یک انتخاب عقلایی صورت گیرد تا کمترین آسیب به مردم و معتادان متجاهر وارد شود، اما نباید معطل این شویم که اگر احیانا نتوانیم به طور ۱۰۰ درصدی اطمینان‌ها را ایجاد کنیم، پس کار را کامل متوقف کنیم. 

حسینی ادامه داد: اکنون در گرمخانه‌ها حدود ۲۳۰۰ نفر نگهداری می‌شوند، و جز امکانات بهداشتی که خودمان ایجاد کردیم، از پشتوانه دیگری نیز برخوردار نبودیم، در حالی که قرار بود اکیپ ویژه وزارت بهداشت در گرمخانه‌ها مستقر شوند، اما این اتفاق رخ نداد و با پشتوانه خودمان گرمخانه‌ها را مدیریت کردیم و خوشبختانه موردی گزارش نشد. 

او ادامه داد: از انجایی که این اقشار سطح بهداشتی پایینی به دلیل نداشتن امکانات دارند‌ و مراقبت مناسب از خود ندارند‌ و در سطح شهر جابجا می‌شوند، ممکن است آلودگی را به طور فیزیکی جابجا کنند و این مساله جدی است که باید ساماندهی شود. 

حسینی با بیان اینکه ممکن است این افراد برای تامین اقلام مورد نیاز خود نیز دست به اقداماتی بزنند و سطح امنیت را پایین بیاروند، اظهار داشت: اعتراضات مردمی زیاد داشتیم و میزان تماس‌های مردمی با ۱۳۷ در مورد این افراد و افرادی که درخواست داشتند از سمت گشت‌های فوریت‌های اجتماعی منتقل شوند، افزایش داشته است. مردم نسبت به این موضوع دغدغه دارند و معترض هستند،‌ اما این طرح شروع شده و با جدیت در حال دنبال است.

شناسایی ۱۳۲۳ بیمار جدید کووید ۱۹ در کشور

 «کیانوش جهانپور» رییس مرکز اطلاع رسانی وزارت بهداشت درباره آخرین آمار مبتلایان به بیماری کرونا گفت: از دیروز تا امروز ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی۱۳۲۳ بیمار جدید مبتلا به کووید ۱۹ در کشور شناسایی شد و مجموع بیماران کووید ۱۹ در کشور به ۹۹۹۷۰ نفر رسید.

وی ادامه داد: متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۶۳ بیمار کووید ۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۳۴۰ نفر رسید.

جهانپور خاطرنشان کرد: خوشبختانه تاکنون ۸۰۴۷۵ نفر از بیماران بهبود یافته و ترخیص شده‌اند.

به گفته وی ۲۶۸۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید ۱۹ در وضعیت شدید این بیماری تحت مراقبت قرار دارند و همچنین تاکنون ۵۱۹ هزار و ۵۴۳ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز