توصیه پلیس فتا به کاربران فضای مجازی
جانشین پلیس فتا پایتخت با تاکید بر اینکه در مرورگر جستجو آدرس دقیق درگاه های بانکی را درج کنید، گفت: برای خرید های اینترنتی از کارت هایی استفاده کنید که رمز دوم پویا داشته باشند و همچنین با سایر حساب های بانکی متصل نباشد.
به گزارش ایلنا، سرهنگ "داود معظمی گودرزی" با اشاره به اینکه در روزهای اخیر به منظور جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و تذکرات بانک ها مبنی بر انجام عملیات بانکی غیر حضوری و همچنین تعطیلات نوروزی شاهد افزایش تراکنش های بانکی غیر حضوری می باشیم، گفت: این امکانات مجازی هر چند که در زمان، مکان و سرعت انجام تراکنش های بانکی و همچنین جلوگیری از گسترش شیوع بیماری موثر است ولی به همراه خود یکسری از آسیب ها و جرائم را همراه دارد.
وی عنوان داشت: داشتن اطلاعات و سواد اینترنتی برای کاربران فضای مجازی لازم است ، زیرا تعدادی افرادسودجو با سوء استفاده از عدم آگاهی سایر کاربران فضای مجازی با طراحی درگاه های جعلی در صدد کلاهبرداری و سرقت اطلاعات و داده های بانکی کاربران فضای مجازی می باشند.
این مقام انتظامی عنوان کرد: به هیچ وجه برای پرداخت، خرید شارژ، انتقال کارت به کارت، پرداخت قبوض، از موتور های جست و جو گر ( گوگل) سامانه بانک ها را جستجو نکنید و آدرس دقیق سامانه بانک ها را در مرورتر جستجو درج کنید.
وی گفت: این نوع خدمت را مستقیما از آدرس های صحیح بانک ها، صفحات و در گاه های ارائه شده از سوی اپلیکیشن های نرم افزاری و کد های USSD تقاضا کنید. زیرا در گوگل سامانه های مختلفی به دست می آید و احتمال جعلی بودن بعضی از سامانه ها قابل پیش بینی است.
جانشین پلیس فتا پایتخت تاکید کرد: از کارت هایی برای خریدهای اینترنتی استفاده کنید که به حساب های پس انداز یا حساب های پشتیبان شما متصل نشده باشد تا در صورت سوء استفاده دیگران ضرر و زیان مادی کمتری به شما تحمیل گردد.
گودرزی همچنین گفت: استفاده از کارت های رمز دوم پویا می تواند در آسیب پذیری کاربران فضای مجازی نقش موثر و مفیدی داشته باشد.